Великдень: Писанки
|
|
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2009-04-23, 1:19 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| 1. Власноруч розписані великодні писанки 2. "Робота нещодавно зроблена мною на основі дерев"яної заготовки, що обплетена бісером у техніках сітка та мозаїка, а потім розшита орнаментом (чи, можна сказати, вишита :)) знову таки бісером. Розміри готової писанки приблизно 7смх5 см." (с) 3. Писанки на качиних яйцях, харчові та анілінові барвники.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-04-23, 7:48 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Кладка вийшла гарна. Прекрасно читається робочий процес в роботі №1, де видно розмітку і старі-старі орнаменти з оленями тощо. Робота №2 -- бісерна краса, сподіваюсь, майстер-клас по обплітанню яєць ми скоро прочитаємо на форумі. Дуже прошу! Голосую на роботу №3, скаладається враження, що писано під трафарет -- така акуратна й дуже символічна робота. Бажаю всім учасникам не полишити справу, і поділитися своїм досвідом на строінках форуму. Дякую за насолоду від переглядання конкурсних фото!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Олька | Дата: Четвер, 2009-04-23, 12:16 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| работы замечательные, а первая - для души! здорово!
|
|
| |
Nitka | Дата: Четвер, 2009-04-23, 1:32 PM | Повідомлення # 5 |
побратим
| Кожен наступний конкурс - і вибір усе тяжчий Молодці майстрині:)
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-04-23, 3:00 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) на роботу №3, скаладається враження, що писано під трафарет Що ти, Таня Трафаретні роботи ми би просто не прийняли до конкурсу Адміністратор особисто все первірила: не трафарет Хіба це не чудово, що конкурси стимулюють нас робити все більше нового і з кожним разом - все ркаще і краще ?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-04-23, 10:13 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| "Трафарет" звучало як комплімент! Прошу занести до протоколу)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
viter-z-bayraku | Дата: Вівторок, 2009-04-28, 11:23 PM | Повідомлення # 8 |
перехожий
Група: Користувачі
| за енергетикою кольорів - друга, за правильністю та символікою - третя, за первинною наївністю - перша.
|
|
| |
cheremshyna | Дата: Середа, 2009-04-29, 10:47 PM | Повідомлення # 9 |
перехожий
| Всі майстрині МОЛОДЦІ!!! Важко обрати, але... третій варіант!!!
|
|
| |
dan25 | Дата: Субота, 2009-09-19, 5:32 PM | Повідомлення # 10 |
перехожий
| Я проголосував за писанки №3 Але не зміг знайти куди загружати фото для конкурсу? ось 10-та лінійка з "радикал-фото" http://radikal.ru/F/s55.radikal.ru/i149/0909/ee/312a3755a2b7.jpg.html
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-09-19, 5:49 PM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| dan25, класна у вас писанка. Але ви щосьневчасно вирішили і голосувати, і додавати конкурсну роботу )))) Чекайте наступного Великодня для надання вашох роботи до конкрусних
|
|
| |