|
Конкурс валентинок
|
|
| Bullet | Дата: Понеділок, 2015-01-26, 7:36 PM | Повідомлення # 1 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Координатор конкурса Ролічок .
1. Номінації:
1. Вишивка 2. Шиття, папір і фото
Умови: 2. Роботи надсилайте на електромейл lorasheikh@mail.ru з поміткою в темі листа "Конкурс валентинок"/ ваш нікнейм на форумі
3. Правила оформлення фотографій: - фото не менше 500 пікселів по меншій стороні, але не більше 1200 пікселів по ширшій стороні. Вага фото не вище 500 кілобайтів/й фото.
- на фотографіях - жодних відміток, ані дат, ані імен.
ОНОВЛЕННЯ: - фото до конкурса МОЖЕ "засвітитись" в Мережі. Але фото мають бути надані без жодних підписів!
- фото повинно бути чітким.
4. Правила оформлення листа: - ваш нікнейм на нашому форумі - назва роботи - техніка виконання, матеріали, розміри тощо - легенда об'єкта (для чого служить виріб, як повинен використовуватись, де знаходитись та ін.) - прикріплені фото вашої роботи до вашого листа (не лінки, а власне фото) - поштова адреса з ПІБ
СТРОКИ: Прийом робіт до 15 лютого 2015
Голосування з 16 по 19 лютого
Призовий фонд: тріііішечки зачекаймо:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Четвер, 2015-02-12, 9:04 AM |
| |
|
|
| Ролічок | Дата: Вівторок, 2015-01-27, 12:02 PM | Повідомлення # 2 |
 Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| давайте подаруємо трішки любові собі, своїм рідним і оточоуючим. як ми можемо це зробити? тільки своїми золотими ручками! отже створюємо і надсилаємо на конкурс свої роботи створені з любов"ю!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
| |
|
|
| Bullet | Дата: Вівторок, 2015-01-27, 4:30 PM | Повідомлення # 3 |
 маніяк графічних ліній
| Ролічок, тільки е-мейл вкажи для надсилання робіт
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
| |
|
|
| Ролічок | Дата: Понеділок, 2015-02-02, 11:54 AM | Повідомлення # 4 |
 Мудра людина
| моя адреса lorasheikh@mail.ru і про призи. я вже приготувала фото буде пізніше. у нас є попередня тема де зібрано чимало прикладів схемки вишивок листівки
|
| |
|
|
| Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2015-02-12, 2:01 AM | Повідомлення # 5 |
 Мудра людина
| можна вже слати? тоді треба мейл дописати в першому повідомленні
|
| |
|
|
| Bullet | Дата: Четвер, 2015-02-12, 9:06 AM | Повідомлення # 6 |
 маніяк графічних ліній
| Цитата Сестра_Юлія (  ) можна вже слати? тоді треба мейл дописати в першому повідомленні Дякую за уважність! Звісно, давно час! (І я собі підметушусь, а то відклала, як кажуть, у довгий ящик...) Умови: 2. Роботи надсилайте на електромейл lorasheikh@mail.ru з поміткою в темі листа "Конкурс валентинок"/ ваш нікнейм на форумі
Пам"ятаймо, не всі електронні скриньки контактують з мейл.ру. Вимагайте підтвердження отримання вашого листа у координатора!
|
| |
|
|
| Ролічок | Дата: Неділя, 2015-02-15, 9:26 PM | Повідомлення # 7 |
 Мудра людина
| щось не активні дівчатка... давайте активізуватися! адже свято наближається! Додано (2015-02-15, 9:26 PM) --------------------------------------------- маю вже перших учасників! завтра буду викладати роботи. і мабуть ближче до вечора. так що у вас є ще час.
|
| |
|
|
| Bullet | Дата: Понеділок, 2015-02-16, 1:19 PM | Повідомлення # 8 |
 маніяк графічних ліній
| всі швидко підхопились і активізувались!
|
| |
|
|
| Bullet | Дата: Вівторок, 2015-02-17, 4:56 PM | Повідомлення # 9 |
 маніяк графічних ліній
| Цитата Ролічок (  ) учасників конкурсу двоє. і в різних номінаціях. тому мабуть вони вже і є переможцями! Ой, а ми всі тепер будемо себе картати за те, що не встигли чи просто не спромоглись взяти участі в цьому конкурсі... Але так нам і треба
Сестра_Юлія, Марічка2586, вітаю вас з перемогою у конкурсі, ваші роботи варті відзнаки, але особливо важливо, що ви - молодці, не побоялись ризикнути, поки ми всі "спали" !!! МОЇ ВІТАННЯ!
Ролічок, дякую тобі за цей маленький конкурс!!! Хоч він і закінчився, щойно розпочався, зато надихнув усіх форумчан на вишивання, я впевнена! (мене - надихнув!)
|
| |
|
|