Конкурс етнічних торбинок
|
|
lady-v | Дата: Понеділок, 2012-06-04, 11:39 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Конкурс сумочок-тайстрочок-торбинок-етноклатчів
Пропонуємо всім зробити приємні і корисні рукодільні речі як маленькі і великі сумочки - швидкий, потрібний, ексклюзивний і модний подарунок.
Номінації конкурса:
1) Вишита етнічна торбинка: вишивка являється основним елементом декора
2) Декоративна етнічна сумка:ткана, плетена, в'язана, зшита, оздоблена будь-яким декором, але з обов"язковою українською етнічною ідентифікацією.
УВАГА! Це можуть бути також і чохлики-сумочки для телефонів, окулярів, косметички, тощо!
Умови конкурсу:
Учасники:зареєстровані форумчани, що мають не менш ніж 20 змістовних повідомлень
Строк прийому робіт: з 1 до 30 вересня включно на e-mail viktoriyakryvonis@ukr.net
Правила подачі робіт:
- В темі листа: "Конкурс етнічної торбинки. Ваш нікнейм"
- В листі має бути вказано Ваш нік на форумі, назва виробу, його опис (техніка виконання, розміри та ін. в довільній формі) і вкладені 1-4(!) фото вагою не більше 500 кб без жодного авторського підпису. Бажано, щоб до початку конкурсу робота не фігурувала в інших рукодільних спільнотах в мережі. Кількість конкурсних робіт від однієї людини -- необмежена, але надсилайте кожий виріб в окремому листі.
Робота (сумка) має бути зроблена у 2012 році і не фігурувати в жодному конкурсі на форумі, але може бути опублікована на форумі або будь-де в мережі.
Наявні призи: журнали "Все о рукоделии", спонсор http://www.rukodelie.com.ua/ Призовий фонд формується - бажаючі можуть приєднуватись
Призовий фонд:
1) підвіски "Яблуневі листочки" від майстерні "ГальванАрт". Листочки можна просто повісити на шнурочок, а можна самостійно виготовити прикрасу як нашийну, так і аксесуар для одягу чи сумки. (приз - 1 штука підвіска-листочок!)
2)Від Svitlyk, - картинка "Тайстра", папір, пастель, 30х30см.
3) Sabrin: Я теж додам маленький приз за найменшу, я б навіть сказала "за найкрихітнішу", роботу, яка не перемогла в інших номінаціях. Показувати не буду, хай буде сюрприз!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2012-08-10, 11:42 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-06-05, 1:51 AM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| lady-v, внесіть в умови поправочку: чи може робота фігурувати в інтернеті і/чи у нашому форумі ДО голосування. Дякую ; )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2012-06-05, 11:56 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) чи може робота фігурувати в інтернеті і/чи у нашому форумі ДО голосування. Робота (сумка) має бути зроблена у 2012 році і не фігурувати в жодному конкурсі на форумі, але може бути опублікована на форумі або будь-де в мережі. Змінила перше повідомлення.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2012-06-18, 2:43 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| lady-v, [я правильно зрозуміла - вже можна надсилати?
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2012-06-18, 5:23 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Quote (Сестра_Юлія) lady-v, [я правильно зрозуміла - вже можна надсилати? Ой вибачаюсь , з 1 вересня, вже виправила. Якщо хтось вже надіслав, то зараз подивлюсь і прийму, а так - з 1 вересня
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-08-09, 5:17 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| Приємні новини! Поповнення призового фонду!
Сьогодні до призового фонду додались підвіски "Яблуневі листочки" від майстерні "ГальванАрт". Листочки можна просто повісити на шнурочок, а можна самостійно виготовити прикрасу як нашийну, так і аксесуар для одягу чи сумки.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2012-08-09, 7:21 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Приємні новини! Поповнення призового фонду! Яка краса! Ото вже є за що поборотись!
Моя майстерня
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2012-08-10, 3:43 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| lady-v, Бажаю всім натхнення!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Svitlyk | Дата: Понеділок, 2012-09-03, 10:33 PM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Якщо дозволите, додам до призового фонду дещо від себе. Картинка "Тайстра", папір, пастель, 30х30см. Мені здається, вона пасуватиме до цього конкурсу Номінація на розсуд координатора.
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2012-09-03, 10:43 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Svitlyk, дякую! За такий приз варто поборотись!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-09-03, 11:25 PM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Svitlyk) Якщо дозволите, додам до призового фонду дещо від себе. Картинка "Тайстра", папір, пастель, 30х30см. ХОЧУ!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2012-09-04, 10:49 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Ну що ж , як головний сумкоробник нашого форуму - маєш право на виготовлення конкусної сумки ( або кількох сумок ) і представлення на суд спільноти. І думаю з такими сумками, що я бачу в твоїй майстерні - є дууууже великі шанси отримати цей чудовий приз!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-09-04, 11:23 AM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| lady-v, дякую! ) Я одну навіть на форумі не показую.. Щоб ну хоч трошки була інтрига, а то мої дуже впізнавані сумки : ))))
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2012-09-06, 12:50 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Нагадую всім, що вже почався прийом робіт на конкурс
Моя майстерня
|
|
| |
Катюня | Дата: Четвер, 2012-09-06, 8:50 PM | Повідомлення # 15 |
мешканець сайту
| Вікторія, я з вами!!!!! Ось у суботу переїдемо і буду торбинку майструвати, я встигну!!!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-09-06, 9:03 PM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Катюня) Ось у суботу переїдемо і буду торбинку майструвати, я встигну!!!!! триматиму за тебе кулачки
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2012-09-06, 9:05 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Катюня, чекатиму з нетерпінням
Моя майстерня
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2012-09-06, 9:06 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Svitlyk, Ой! Мені ця картина дуже подобається! Bullet, Ліза, ти свою теж додаєш? Яблучко на фоні якого ти приз сфотографувала?
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-09-06, 10:15 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Oленка) Bullet, Ліза, ти свою теж додаєш? Яблучко на фоні якого ти приз сфотографувала? ні В описі вказано, що приз - це гальванізовані листочки яблуні - це підвіски від нашого веб-друга "Гальван-Арт" Без картинки моєї
|
|
| |
Sabrin | Дата: Четвер, 2012-09-20, 12:15 PM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Я теж додам маленький приз за найменшу, я б навіть сказала "за найкрихітнішу", роботу, яка не перемогла в інших номінаціях. Показувати не буду, хай буде сюрприз!
|
|
| |