Конкурс: Лялька в національному вбранні
|
|
lady-v | Дата: Неділя, 2012-01-22, 11:56 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| За ідеєю нашої форум'янки olimpia, а також за підтримки Svitlyk, Тетяна і багатьох інших форум'янок оголошую збір робіт на конкурс Лялька в національному вбранні
Номінації: 1.Національне, українське, вбрання на фабричну ляльку 2.Лялька у національному, українському вбранні з нуля (зшита, мотанка, нитянка, круп'яничка, тощо...)
Оскільки форум у нас вишивальний, то кожна лялька має мати в своєму вбранні вишиті елементи
Умови конкурсу: 1. Конкурсантом може стати учасник(-ниця) форуму, який має більш, ніж 20 змістовних повідомлень, на час подання роботи на конкурс. 2. Термін виконання робіт − 2012р. 3. Роботи на конкурс приймаються у вигляді листа на електронну скриньку viktoriyakryvonis@ukr.net з 1 до 20 квітня 2012 року (ПРОДОВЖЕНО ДО 25 КВІТНЯ 2012 року ) за формою: 1) тема листа "Лялька в національному вбранні"; 2) Ваш нік на форумі; 3) ПІБ і поштова адреса з індексом; 4) назва Вашої ляльки; 5) опис роботи у вільній формі ( обсягом кілька рядків) ; 6) приєднані 1-4 фото в форматі .jpg (не архів, не ВВ-коди), без жодного авторського підпису; назва файлів Фото1.jpg тощо; розмір фото по більшій стороні не повинен перевищувати 1000 пікселів; бажаним є загальний вигляд виробу і крупний план.
Пам’ятайте, що цікаво підписана робота і її якісні фотознімки підвищують шанси на перемогу!
Увага! Конкурсні роботи не можуть бути опубліковані раніше конкурсу ( буду перевіряти і знімати роботу з голосування у випадку порушення )
Кількість робіт від одного учасника − необмежена. Але кожний виріб надсилайте в окремому листі.
1.Від olimpia - Приз переможцю в номінації "Лялька у національному вбранні з нуля"
2.Від Kaluna з НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ДЕКОРАТИВНОГО МИСТЕЦТВА: набір з 12 листівок із зображенням комплексів народного одягу ХІХ – початку ХХ століть з музейної колекції. У вигляді книжки невеликого формату з лінією відриву на кожній сторінці.
3.Від Тетяна:Набір з шести серветок 40х40 см зі вставками для вишивання.
Від lady-v - кожному переможцю набір шматків тканин для пошиття-вишиття ляльки-мотанки, чи просто одягу для фабричної ляльки
Від Svitlyk за найбільш автентичний образ свою пастельну роботу - "Ясочка" папір, пастельний олівець
від Ролічок - чудовий плетений брелок
Призовий фонд формується Запрошуємо зацікавлених осіб до формування призового фонду.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Катюня | Дата: Неділя, 2012-01-22, 12:04 PM | Повідомлення # 2 |
мешканець сайту
| Чудовий конкурс буде!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2012-01-22, 1:50 PM | Повідомлення # 3 |
мешканець сайту
| Quote (lady-v) 1.Вбрання на фабричну ляльку lady-v, тут мається на увазі національне, українське вбрання? Якщо так, то треба підкорегувати першу номінацію.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-01-22, 1:55 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| olimpia, дякую
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
olimpia | Дата: Неділя, 2012-01-22, 2:15 PM | Повідомлення # 6 |
мешканець сайту
| Приз переможцю в номінації "Лялька у національному вбранні з нуля"
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2012-01-22, 2:19 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| яка краса!!!! відчуваю себе маленькою дівчинкою
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-01-22, 2:21 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Svitlyk, дякую за натхнення olimpia, дякую за приз, додала в перше повідомлення
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-01-22, 2:36 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| І я додам для натхнення лялечку яка стала мамою цього конкурсу ( olimpia, подивившись на неї запропонувала конкурс )
Лялька для донечки
Моя майстерня
|
|
| |
Svitlyk | Дата: П`ятниця, 2012-01-27, 12:26 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Не можу втриматися, щоб не поділитися - знайшла величезну підбірку ляльок-тільд в різних національних костюмах, в тому числі там багато дуже колоритних українок. Ось - http://www.tilda-mania.ru/news/2011-10-21-115 і ще - http://www.tilda-mania.ru/news/2011-10-19-120
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2012-01-27, 12:49 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Svitlyk, дякую за цікаві посилання, я зробила особисто для себе висновок - якщо ляльці дати відповідний фон, чи створити інтерьер, що відповідає костюму, то фото виглядають набагато колоритніше, ніж просто зфотографована лялька
Моя майстерня
|
|
| |
Ролічок | Дата: П`ятниця, 2012-01-27, 12:53 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Svitlyk, дякую! колись передивлялась цю підбірку. і вже думала про ляльку-тільду україночку.
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2012-01-27, 12:53 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Svitlyk, мамачкі! у мене культурний шок!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Svitlyk | Дата: П`ятниця, 2012-01-27, 3:26 PM | Повідомлення # 14 |
побратим
| Quote (lady-v) я зробила особисто для себе висновок - якщо ляльці дати відповідний фон, чи створити інтерьер, що відповідає костюму, то фото виглядають набагато колоритніше, ніж просто зфотографована лялька lady-v, згодна з вами. Зрештою рідко (тим більше, якщо ти не професійних фотограф) вдається зробити фото, яке б саме по собі досконало відтворило всі нюанси і деталі роботи, її колорит. В реалі можна все порозглядати зблизька, потримати в руках, переконатися в майстерності, з якою все зроблено, а тут ми сприймаємо лише картинку, загальний настрій. Тому варто докласти зусиль, щоб ця картинка виглядала найбільш виграшно. Ролічок, рада, якщо вчасно нагадала nosiknata, от-от))) Я теж там загубила свою нижню щелепу))) Особливо вразили гуцули.
Повідомлення відредагував Svitlyk - П`ятниця, 2012-01-27, 3:27 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-01-27, 9:17 PM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (lady-v) 2.Лялька у національному вбранні з нуля (зшита, мотанка, нитянка, круп'яничка, тощо...) Якщо мається на увазі українське вбрання, то пропоную додати саме це слово в опис. Бо хто зна, що можуть прочитати потенційні учасники
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2012-01-27, 10:20 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Quote (lady-v) Від olimpia - Приз переможцю в номінації "Лялька у національному вбранні з нуля" Перше місце мені ніколи не завооювати, конкуренти більш обізнані і з багато більшим талантом за мене будуть. А от де купити книжечку? ДАузззззззе хоццца!Додано (2012-01-27, 10:20 PM) ---------------------------------------------
Quote (Bullet) Бо хто зна, що можуть прочитати потенційнц усаники Не знайшла перекладу слова. Ліза, це Ви про мене?
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
olimpia | Дата: Субота, 2012-01-28, 1:15 AM | Повідомлення # 17 |
мешканець сайту
| Quote (Oленка) Перше місце мені ніколи не завооювати, конкуренти більш обізнані і з багато більшим талантом за мене будуть Тут я не згодна. Згадаймо нещодавну весняну краплиночку. То ж прошу, постарайтеся і, можливо ця книжечка полетить до вас.
Повідомлення відредагував olimpia - Субота, 2012-01-28, 1:24 AM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2012-01-28, 3:52 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| lady-v, суперова ідея для конкурсу! Дякую!
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2012-01-28, 10:52 AM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Якщо мається на увазі українське вбрання, то пропоную додати саме це слово в опис. Бо хто зна, що можуть прочитати потенційнц усаники Виправила, а що таке "усаники"?
Моя майстерня
|
|
| |
Ролічок | Дата: Субота, 2012-01-28, 12:36 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| я думаю що це просто це опечатка - учасники. ось тут є про виставку ляльок стаття, може комусь цікаво буде http://ukrainica.org.ua/rus/content/1665Додано (2012-01-28, 12:36 PM) --------------------------------------------- ту є і традиційні http://www.ukrsov.kiev.ua/product....Id=233, можна подивитись. а мені оці сподобались. хоча не зовсім по темі
Повідомлення відредагував Ролічок - Субота, 2012-01-28, 12:28 PM |
|
| |