Конкурс етнічних торбинок
|
|
lady-v | Дата: Неділя, 2011-07-10, 11:24 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Конкурс сумочок-тайстрочок-торбинок-етноклатчів
Пропонуємо всім зробити приємні і корисні рукодільні речі як маленькі і великі сумочки - швидкий, потрібний, ексклюзивний і модний подарунок.
Номінації конкурса:
1) Вишита етнічна торбинка: вишивка являється основним елементом декора
2) Декоративна етнічна сумка:ткана, плетена, в'язана, зшита, оздоблена будь-яким декором, але з обов"язковою українською етнічною ідентифікацією.
Умови конкурсу:
Учасники: всі зареєстровані форумчани, без обмежень дописів чи віку. Строк прийому робіт: Увага! Продовжено до 19 вересня включно на e-mail viktoriyakryvonis@ukr.net Правила подачі робіт: - В темі листа: "Конкурс етнічної торбинки. Ваш нікнейм" - В листі має бути вказано Ваш нік на форумі, назва виробу, його опис (техніка виконання, розміри та ін. в довільній формі) і вкладені 1-3(!) фото вагою не більше 500 кб без жодного авторського підпису. Бажано, щоб до початку конкурсу робота не фігурувала в інших рукодільних спільнотах в мережі. Кількість конкурсних робіт від однієї людини -- необмежена, але надсилайте кожий виріб в окремому листі.
Увага! Змінено! ДВА переможця в обох номінаціях буде обрано шляхом голосування з 20 вересня по 5 жовтня 2011 року.
Призовий фонд:
1) Набір тканин від Bullet 2) Набір тканин від Ролічок 3) lady_v: Від мене переможцю приз - ремінь плетений гачком зі стразами і паєтками 4) Приз від Mod на "Конкурс етнічних торбинок" - переможцю в номінації "декоративна етнічна сумка" - це розписана торба 5) Приз від Svitlyk Це 2 блокноти ручної роботи - за перемогу в обох номінаціях. І ароматичні подушечки-саше (бязь тонована кавою, ручна вибійка, наповнені м"ятою) Їх є 4 набори по 2 штучки - думаю, за 1 і 2 місце в обох номінаціях.
6) від НаталиG - приз для початківця за саме останнє місце. Ось така книженція і набір джинсових клаптиків для майбутніх шедеврів:
Призовий фонд ще формується
Запрошую усіх, хто має бажання, долучатись до призового фонду. Наприклад, будь-хто з вас може встановити свій при за, скажімо, саму велику чи саму маленьку сумку, за сумку з максимальною кількістю вишивки, та інше. ________________________________________________
ЯК ЗМЕНШУВАТИ ФОТО ВЛАСНОРУЧ.
Дехто з форумчан не володіє основами ПК (персональний компьютер), але дуже хочуть показувати свої творіння, брати участь у конкурсах, де є обмеження на розміри робіт, що подаються до голосування. Зазвичай вам допомагають діти. Якщо самій цікаво стати незалежною від дітей, то навчись сама зменшувати фото. Ось як це зробити.
+ + +
1. Відкриваємо зображення, яке потрібно зменшити, в звичному для нас вигляді - в програмі перегляду зображень, у всіх користувачів майкрософту саме так за замовчуванням відкриваються зображення. 2. Натискаємо на зображеня ПРАВОЮ клавішою миші. У випадаючому меню натискаємо ЗМІНИТИ зображення (Изменить изображение) 3. По замовчуванню запускається (автоматично) програма Пейнт (Paint). Нам не треба вміти в ній працювати. 4. З верхнього меню обираємо РИСУНОК і далі з випадаючого з нього меню - РАСТЯНУТЬ/НАКЛОНИТЬ. Відкриється віконце з відсотковими розмірами. Вам треба хоча б на око зменшити картинку. Спробуйте з 80%. УВАГА, треба в обох полях вказати однакове значення, щоб не перекосити картинку. 5. ВСЕ! Далі тиснемо ФАЙЛ - Сохранить КАК і вносимо нову назву фото, щоб не знищити стару версію великого фото.
Все робиться до смішного просто, а в п"ять пунктів я розписала, щоб не виникло сторонніх питань навіть у самих недосвічених користувачів ПК. Та навіть як виникнуть - питайте
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2011-07-31, 3:56 PM |
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-07-10, 11:30 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| Quote (lady-v) Наприклад, будь-хто з вас може встановити свій при за, скажімо, саму велику чи саму маленьку сумку, за сумку з максимальною кількістю вишивки, та інше. Модератору за проведення конкурсу?
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-07-10, 11:32 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Модератору за проведення конкурсу? Ні, не рахується
Прошу всіх надихатись в цю тему
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Неділя, 2011-07-10, 11:32 AM |
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2011-07-10, 12:04 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| lady-v, прошу добавити Призовий фонд: 2) Набір тканин від РолічокДодано (2011-07-10, 12:04 PM) --------------------------------------------- Додала трошки натхнення в тему сумочок
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-07-10, 12:07 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Quote (Ролічок) Додала трошки натхнення в тему сумочок Quote (Ролічок) прошу добавити Призовий фонд: Дякую! ( додала Вам плюсик в репутацію )
Моя майстерня
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2011-07-10, 12:53 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| lady-v, я вже почала вишивати!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-07-10, 2:26 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| - ось такий банер зробила, сумка не етнічна, ясна річ, вибір картинки був - щоб гарно видно було в мініатюрному банері, інші всі розпливались, а ця хоч якась подоба сумки
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Svitlyk | Дата: Неділя, 2011-07-10, 3:08 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| О! Який чудовий конкурс! Люблю торбинки - різні і барвисті:) Не знаю, чи встигну взяти участь, але з призовим фондом допоможу
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-07-10, 3:09 PM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Svitlyk) Не знаю, чи встигну взяти участь, а у вас є вибір?
Встигнете, звісно
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Svitlyk | Дата: Неділя, 2011-07-10, 3:14 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Bullet, ну тема така, що я просто не можу не спробувати)))) Роботи на літо просто маю багатенько, але поживемо-побачимо:) В будь-якому випадку бажаю всім натхнення і цікавих ідей!
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-07-10, 4:06 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Quote (Svitlyk) Не знаю, чи встигну взяти участь, Встигніть будь ласочка Quote (Ролічок) lady-v, я вже почала вишивати! Ух ти, класно!Quote (Bullet) ось такий банер зробила, сумка не етнічна, ясна річ, вибір картинки був - щоб гарно видно було в мініатюрному банері, інші всі розпливались, а ця хоч якась подоба сумки Дякую, дуже симпатичний, те, що треба!
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-07-28, 1:20 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Від мене переможцю приз - ремінь плетений гачком зі стразами і паєтками
Не можу оновити перше повідомлення - додати приз
Моя майстерня
Повідомлення відредагував lady-v - Четвер, 2011-07-28, 1:21 PM |
|
| |
Ania0394 | Дата: Четвер, 2011-08-11, 11:04 PM | Повідомлення # 13 |
перехожий
Група: Користувачі
| З радістю прийму участь, це якраз моє:):):)
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 11:10 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| Ania0394, вітаю
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 1:57 AM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| lady-v, а раніше листа не можна надіслати? бо я на початку вересня планую бути "поза зоною"...
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 2:54 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Quote (Сестра_Юлія) lady-v, а раніше листа не можна надіслати? бо я на початку вересня планую бути "поза зоною"... Можна , Дала обмежені строки, бо рідко перевіряю цю поштову скриньку. Але оскільки Ви попередили, чекаю Ваш лист
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-09-01, 11:48 AM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Хочу нагадати всім, що сьогодні я розпочала прийом робіт на конкурс! Чекаю на ваші шедеври!
Моя майстерня
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2011-09-04, 10:56 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| lady-v, отакої! якось несподівано... так швидко час пролетів, а вже новий конкурс... Додано (2011-09-04, 10:56 Am) --------------------------------------------- сьогодні відправила
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-09-06, 3:16 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Дівчата - приємна новина: в нас поповнення призового фонду. Приз від Mod на "Конкурс етнічних торбинок" - переможцю в номінації "декоративна етнічна сумка" - це розписана торба. Дякую Mod
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-09-08, 3:03 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| І знову - приємна новина: поповнення призового фонду від Svitlyk Це 2 блокноти ручної роботи - за перемогу в обох номінаціях. І ароматичні подушечки-саше (бязь тонована кавою, ручна вибійка, наповнені м"ятою) Їх є 4 набори по 2 штучки - думаю, за 1 і 2 місце в обох номінаціях.
А також є новина яка мене засмучує: в мене немає ні одного листа в номінацію 2) Декоративна етнічна сумка:ткана, плетена, в'язана, зшита, оздоблена будь-яким декором, але з обов"язковою українською етнічною ідентифікацією. Призи є, а вручати наразі нема претендентів
Тому дівчатка любі, благаю вас, плетіть, розмальовуйте , тчіть, в'яжіть, свої шедеври і висилайте мені фото. А також вишивайте в першу номінацію, бо призи чудові і чекають своїх власників
Дякую Svitlyk
Моя майстерня
|
|
| |