Важлива форумівка у вересні-2014
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2014-09-13, 9:22 AM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Я виїжджаю на форумівку. Приготуйтесь до відео-вітання для родини Єрмакових ;)
Я сьогодні без сюрпризиків через велику кількість роботи. Тому лише організаційні питання, нічого не відволікатиме
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2014-09-13, 8:59 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Форумівка вдалась! Не зважаючи на наші болячки, ми до\хали. Сподіваюсь, ми з донею нікого не зарозили. Перепрошую ще раз
Bullet розпочала нашу зустріч з рушничка з обміну Візерунки мого краю, вишитого Олька. Плюс просто красива усміхнена адмін
Це пчілка-бджілка-трудівниця Irina_SV з готовим аркушем №17
Тетяна і виконане замовлення від самі знаєте кого))
Киянка і сумка строчки тієї ж особи, носиться-не-переноситься
Невтомна послідовниця Пчілки Zeta з роботою своєї першої учениці-киянки, яка незабаром стане сорочкою для благодійного аукціону на підтримку наших хлопців... На фото Таня і всі ми на скайпі з Andrew_Yer та Afinna Доказ...
І мій п'ятачок, але цінний тим, що фотографувала доня. Вже тиждень просить сама фотографувати. Не відмовляю.
Більше фото у дівчат. Дякую всім на небайдужість і суцільний позитив від спілкування!
У підсумку по Пчілці маємо: зустріч-розширена форумівка орієнтовно в листопаді (чекаємо на ймовірну технічну підтримку добрих людей))) Зможемо показати окремі відшиті аркуші, фото коллекцію готових виробів, коллекцію писанок, дати лекцію по орнаментам та МК по занизуванню для охочих і ще дещо завжди цікаве і корисне для наших форумчан. Обговорюватимемо у відповідному розділі.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-09-13, 9:38 PM | Повідомлення # 23 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Tana ( ) І мій п'ятачок, але цінний тим, що фотографувала доня. Вже тиждень просить сама фотографувати. Не відмовляю. Супер!! Тверда рука о доні, доня - диво, ТТТ!)
Дівчата та Андрій! Зустріч була приємною-приємною, а завершення особисто мого дня у Києві просто бомбезне, дякуючи Оксані Киянці: похід на виставку печворку, виставку "Живописний Київ", виставку янгодів в галереї "Парсуна"...
Ой, я вся під враженнями... У мене є трохи фото, але я не взмозі вже навіть до сумки полізти за фотоапаратом (я годину як вдома! А то весь час по Києву))))
Тана, ти молодець, що взяла ноутбук і завдяки тобі стала можливою скайп-форумівка з Єрмаковими! Дякую!!! Я познайомилась з новою форумчанкою особисто - Ірина_СВ. приємно познайомитись, така тиха дівчина :)))) Тетяно (Листопад), дякую за замовлення, щедру оплату моєї праці, за рекламу моїх виробів Оксано Киянко, дякую найбільше за те, що було після форумівки, я обожнюю такі походи по галаереях.... Таня Зета, дякую, що ти з нами
піду спати, але знаю, що мені снитимуться клаптикові килими з центру Долеско, риба з вишивкою з "Парсуни", і ряди краму з крамниці... Добраніч :)* Я вас люблю!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Птичка | Дата: Субота, 2014-09-13, 9:45 PM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Дівчатка..а в двох словах...як там Андрій і Інна? Як їхні справи?
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-09-13, 10:02 PM | Повідомлення # 25 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Птичка ( ) Дівчатка..а в двох словах...як там Андрій і Інна? Як їхні справи? Вірю, що налагоджуються Можна зареєструватись у фейсбуці і там їх віднайти. Але скажу посекрету... Скоро вони будуть з нами на форумі
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Субота, 2014-09-13, 11:13 PM | Повідомлення # 26 |
мешканець сайту
| Цитата Bullet ( ) Я познайомилась з новою форумчанкою особисто - Ірина_СВ. приємно познайомитись, така тиха дівчина :)))) Ой, Лізо, навзаєм приємно було познайомитись-побачитись! Але тиха - то так тільки з першого погляду )))))
Дівчатка-Хлопчики-Малятка :), щиро рада була побути в теплій, душевній, творчій компаніїї з вами!
Гарний настрій, неймовірне натхнення взятись за щось нове - це все принесла додому. А ще принесла з собою чарівну посмішку Сашуні - дитина-скарб! Танічко, Tana, привіт донечці ))
Я щаслива, що познайомилась з неймовірно талановитими майстрами своїх справ! Дякую усім!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
LDII | Дата: Субота, 2014-09-13, 11:18 PM | Повідомлення # 27 |
мешканець сайту
| Дуже-дуже приємно всіх побачити,ви такі гарні і позитивні.Рада,що зустріч вдалася.
|
|
| |
|
Киянка | Дата: Неділя, 2014-09-14, 11:31 PM | Повідомлення # 29 |
мешканець сайту
| Дякую всім за душевну компанію. Цього разу Олена Пчілка нас зібрала. ))) Дівчата, особисто для мене ця форумівка була якоюсь особливою. Теплою. Рідною. Домашньою. Чуттєвою. Наші походи по галереях і рукодільних магазинах виявилися дуже натхненними. Ще раз всім дуже вдячна. До наступних зустрічей в ефірі! )))
|
|
| |
edeiveysvik | Дата: Понеділок, 2014-09-15, 0:38 AM | Повідомлення # 30 |
друг
| Доброго вечора, чи-то доброї ночі шановні форумчанки, з величезним захопленя переглянула фотозівти зустрічі і прочитала відгуки, щиро тішуся тому позитиву який ви змогли передати і трішечки заздрю, що покищо не маю змоги долучитися до цих форумівок і познайомитись з такими чудовими майстринями. Приємно чути і хочеться вірити, що у сім"ї Єрмакових все налагоджуєть. Миру всім спокоюі БОЖОЇ милості та прихиску, а також творчого надхнення і вільного часу для улюбленої справи
Вишивка- мій рятівний куточок, спокій моєї душі
|
|
| |
|
Tana | Дата: Неділя, 2014-09-21, 4:01 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Цитата Zeta ( ) дякую всім! до нових зустрічей! Як то кажуть, знову добривечір!
Якщо в людному місці жінки голосно і захоплено розмовляють про сорочки і тримають в руках вишиті речі, не сумнівайтесь, що це наша форумівка. З нагоди приїзду Afinna організувались Тетяна, Zeta і Tana. Тканина для проекту, готова сорочка за Пчілчиними узорами, сорочка з Сумщини, подарунки і умішки -- все це ми, все це про нас, ділимось з вами:
Більше викладе Інна. Дякую, дівчата! Люблю вас!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Неділя, 2014-09-21, 4:51 PM | Повідомлення # 33 |
мешканець сайту
| Дівчатка, ви неперевершені!!!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-09-21, 6:21 PM | Повідомлення # 34 |
Активіст форума
| Справді, ви всі молодці. І чого я проживаю так далеко від Києва, точно приїхала б познайомитись та поспілкуватись. Рада за вас.
|
|
| |
Птичка | Дата: Неділя, 2014-09-21, 8:52 PM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Tana, Та хіба ж можно так дражнитися сорочкою,та ще й з Сумщини?? :))) А ну признавайтеся....хто той щасливий власник сорочки? Відомо з якого саме району Сумщини? Цікаво ж ...ну дужже...:D
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2014-09-21, 11:16 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Птичка, - сорочка - то спадок форумчанки Тетяна. робота просто неймовірно-ювелірна! особичто я просто надивитися не могла на ту майстерність! дякую дівчатам за теплу зустріч і гарячу каву - чай))) працюємо далі!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Птичка | Дата: Понеділок, 2014-09-22, 10:46 AM | Повідомлення # 37 |
побратим
| Zeta, Дякую за інформацію:)) Тетяна, А тепер прохання до Вас:))) Чи не могли б Ви трошки більше розповісти про свою сорочку?Звідки конкретніше вона,з якого Сумського села чи району? І чи не важко Вам буде зробить фото взорів (рукави,поділ,вуставки) сорочки так що б його можно було чітко видіти? Ну звісно,як що буде Ваша ласка і як що Ви не будете проти що б можна було потім зробити схеми взорів з Вашої сорочки:))) Особисто я була б Вам Дуже вдячна!!!
|
|
| |
Lyubov | Дата: Понеділок, 2014-09-22, 12:33 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Какие вы все хорошенькие, девушки! И вышивки прекрасные! Молодцы!!!!!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2014-09-22, 3:22 PM | Повідомлення # 39 |
Активіст форума
| Птичка, все буде... Факір трошки одужає і все буде, і крупні фото теж... Скажу тільки - Шосткинський район, с. Ображіївка. Вчора уточнила - це одна з найстаріших сорочок, які у нас є, вишивали її приблизно у 1915-25-х роках (я думала, пізніше). Дівчата сказали, що дуже схоже на чернігівські сорочки - то там до Чернігівщини недалеко, після Першої світової це село відносилось до Новгород-Сіверського району. Дівчата, всім дякую за зустріч і подаруночки, було дуже приємно. Але сфотографую трошки як оклигаю...
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2014-09-22, 4:09 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Тетяна, одужуйте скоріше! Дівчата, мені побачити ваші натхненні обличчя - як бальзам на душу!
|
|
| |