1. Якщо ви хочете грати, в вашому дописі скажіть свою згоду взяти участь в грі.
2. Напишіть, що саме вам так хочеться мати (можливо, це не конкретна річ, а вам хочеться щось таке, що створювало би вам сонячний настрій; також цілком можливо написати просто: хочу ведмедика-іграшку і так далі).
3. Той, хто зголошується грати в цю гру, одразу після допису в цій темі надсилає мені в приватне повідомлення свою поштову адресу. Той, хто потім зможе виконати бажання, просто пише мені в приват прохання надати поштову адресу "бажаючого подарунка".
4. По факту отримання подарунка адресат зобов"язується виставити фото отриманого
5. Лише по факту отримання подарунка можна вказувати під фотографіми імена/ніки виконавців бажань. Строк гри: бажаючі на отримання виконання своїх мрій/бажань приймаються до кінця вересня.
Починати висилати "подарунки" можна будь-коли, щойно отримаєте адресу отримувача вашого "подарунка" (зверніться за адресою до мене в приват)
Обмеження гравців:нема. Незалежно від кількості дописів, віку, релігійних чи національних уподобань.
Обмеження в бажаннях: жодних. Та зважайте: якщо ви забажаєте собі віллу на березі моря чи лімузин, то маєте шанс отримати вишиту картинку, а якщо забажаєте собі здоров"я, то можете отримати градусник чи аспірин Цензор - ви самі.
* зноска
Координатор гри не контролює кількість виконаних бажань. Хтось може отримати 555 подарунків, і буде замало. А хтось може самостійно в дописах до цієї теми написати, чи досить йому подарунків
**
Координатор: Bullet
1. Tana
Дельфіна або парочку дельфінів (вишитих, аплікацію, у вільній техніці на Ваш розсуд). Наперед дякую! /здійснили: Bullet / Shtynka / Vikaho/ nosiknata/ Сестра_Юлія
2. Bullet
Хотілось би просто отримати листа чи бандерольку, байдуже з яким вмістом Аби було приємно - самий факт отримання чогось *просто так*. Люблю всі види ручних робіт. Таємно мрію про "повітряне" бісерне кольє на льосці А взагалі - просто приємну листівочку, аби було що "помацати" пальцями і отримати гарний настрій. /здійснили:Олька/ Ulyafare/ Tana
3. Олька
Поскольку я вышивать начала сравнительно недавно, хотелось бы получить в подарок какой-нибудь аксессуар для вышивания либо что-нибудь полезное для процесса вышивки. Пусть это будет что-то миниатюрное и пустяковое – я буду рада любой почте счастья))!!!!/Здійснили: nosiknata / Tana
4. September_girl
мені також було б дуже приємно просто отримати будь-який знак уваги поштою. дуже подобається сама ідея відродження "поштового спілкування".
але якщо потрібна конкретика - надивилася я у вас тут вчора краси різноманітної і дуже захотілося оформити собі кухню в "українському" стилі з використанням вишитих речей. тому буду дуже рада будь-чому, що можна буде використати з такою метою.
5. ganzya
кухня в украинском стиле, мечта многих лет.
* Уточню свое желание, любая вещица в народном стиле, самое заветное получить куклу – домашку (может, кто видел, забавные такие в них еще пакеты хранят) /Здійснили: Tana
6. nosiknata
А моя мрія дуже давня, але вірю - здійсненна!
Дуже хочу мати в колекції книгу дослідника стародавньої писанки та вишивки Володимира Підгірняка "Текстова вишивка" ( в Чернівцях не знайшла), є їдея вишити метрику дитині в такому стилі. /здійснили: Bullet / Tana
а також:
хочу гарну рамочку для фотографії синочка, таку, щоб на стіл ставити, маленького розміру, можливо зроблену вручну - те, що продається є у всіх, а я сама не вмію робити, тому вся надія на добрих людей!)))
7. abilan
Ой, а можна захотіти якусь-небудь таку-найтакішу крайку, чи щось дуже НАШЕ на руку, чи на шию, щоб додати до майбутньої вишиванки для моєї старшої доньки?
Їй 16 жовтня 16 років! Вона у мене така красуня!.. : ) : )
Чи може якийсь НАШ "етнопоясок" чи "етнобраслетик". Ну от щось такееее!... /здійснили:Tana / Mod
8. Світланка
Кухня в українському стилі - і моя давня мрія і не лише кухня! Весь будинок!
Що б хотіла отримати в подарунок? Щось для декору помешкання: серветка, гольниці, дорожній набір для вишивальниці , закладинку.... будь яку роботу! адже так приємно отримати подарунок дякую! /здійснили:Tana / Ganzya
9. ulyafare
Я страшенно люблю соняшники, і насіння видзьобувати з його квіткового кошика. Отже, я попрошу соняшник - мальований, вишитий, як декорування, - радітиму всьому. здійснили:: Сестра_Юлія, Tana
10. Chere6nya
Хочу из практичних речей декілька заготовок для листівок з овальною диркою, бо в нас ніяких не продають, а так хоч би обмалювати було що. Але буду рада будь-якій саморобній рукотворцій штуці у будь-якій техніці, бо сюрпризність люблю більше ніж конкретність /здійснили:Tana / Vikaho / Ludmila
11. Mod
... мені хотілося б мати гольницю (стару в мене кішка поцупила, і заховала десь в потаємному місці) /здійснили:Bullet /
12. Vikaho
якусь би мені книжечку розумну з української вишивки... можливо, хтось вже її вивчив "від корки до корки", і вона лежить-пилиться.. б/ушній вишивальній літературі теж буду вдячна! /здійснили:Tana /
13. Shtynka
На мене осінь завжди діє глибоко і надовго, хоча вона і є моєю улюбленою порою року. Отже, хотілось би отримати у подарунок щось таке, що б зігріло душу, щось позитивне, осіннє і сонячне. Проте, буду рада будь-якому подарунку. /здійснили:Bullet/ nosiknata
14. Сестра_Юлія
Моє заповітне хотіння наразі - щось таке у техніці печворк. Для мене у ній є таке дитяче й затишне - як калейдоскоп із клаптиків. Захоплююсь готовими роботами, баченими на виставках і в НЕТрях, а сама тільки мрію спробувати. Була б рада будь-якій дрібничці - прикладній ( кухонній) чи декоративній.
А загалом приємний сам знак уваги і атмосфера таємничості, очікування сюрпризу. /здійснили:Tana /
Прийом заявок закінчено. Для нових гравців: відкривайте нову гру.