Блиск та об`єм
|
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2008-12-05, 8:01 PM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| alise, приветствуем Вас на форуме! Схему можно выбрать любую цветочную, разложенную для крестиков, а вышить бисером. Сначала определитесь с плотной тяжелой тканью сорочки -- основой, пример вечером сфотографирую. Так как написано выше, много бисера может привести к обвисанию ткани, поэтому крой подобных сорочек незамысловатый, а ткань плотная, чтоб выдержала тяжесть расшивки. Додано (2008-12-05, 8:01 Pm) --------------------------------------------- И все-таки давайте перейдем в раздел сорочек, эта тема изначально другому посвящена.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ксенія | Дата: Неділя, 2008-12-07, 12:59 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| Quote (Tana) Попрощайтесь з доглянутими руками -- пучки дуже травмуються бісером. От з цим не згодна. Колись я сама захоплювалася бісером (власне, і зараз про нього не забула)), але ніколи не відчувала якогось дискомфорту. Можливо, травмує руки бісер чи стеклярус з гострими краями, але я його не дуже люблю - ріже нитку
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2008-12-08, 10:24 AM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| Але рубка кращий блиск дає, погодьтесь.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ксенія | Дата: Понеділок, 2008-12-08, 5:23 PM | Повідомлення # 44 |
побратим
| Tana, чесно кажучи, не помічала
Полтава, Огнівка
|
|
| |
|
Світланка | Дата: Вівторок, 2009-03-03, 5:28 PM | Повідомлення # 46 |
побратим
| Nitka, яка краса! яка шалена праця! дуже гарно!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
Повідомлення відредагував Світланка - Середа, 2009-03-04, 10:23 AM |
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2009-03-03, 7:40 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Такий об'єм і складність роботи підвласний далеко не кожному. Підтверджую,Nitka-- професіонал "блискучої" справи, займається вечірніми та концертними костюмами не один рік. Вітаю на форумі! Сподіваюсь, більше працюватимемо разом.
|
|
| |
Nitka | Дата: Середа, 2009-03-04, 5:14 PM | Повідомлення # 48 |
побратим
| Дякую, дуже, дуже, дуже!!! приємно Quote (Tana) Сподіваюсь, більше працюватимемо разом Я також!
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2009-03-28, 2:31 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Вишивка: хрестик, півхрестик, бісер. "Мальви". Робота майстрині з Вишгорода
|
|
| |
Nitka | Дата: Середа, 2009-04-15, 5:56 PM | Повідомлення # 50 |
побратим
| Вона чудова!!!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-04-16, 2:41 PM | Повідомлення # 51 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Nitka, вразили розкішні східні костюми.. а праці там - матінко рідна... дуже багато, видно навіть тим, хто зовсім не вміє з бісером працювати. Сподіваюсь, ваша вишита бісером сорочка буде пишна на український лад!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Malena | Дата: Неділя, 2009-04-26, 7:33 PM | Повідомлення # 52 |
друг
| Ось тут викладено розділ "Шитье бисером" з книги К.Г. Вакуленко "Вышива икон, рушников, покровцов. Секреты церковных мастеров" в форматі jpg: http://moemesto.ru/voloshka/file/2478944/%D0%B2%D1%8B%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0%20%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD,%20%D1%80%D1%83%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2,%20%D0%BF%D0%BE%D0 %BA%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%BE%D0%B2.rar
Повідомлення відредагував Malena - Неділя, 2009-04-26, 7:37 PM |
|
| |
Nitka | Дата: Середа, 2009-04-29, 1:29 PM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Дякую, Bullet, за теплі слова. Вже майже готова починати робити сорочку
|
|
| |
Vikaho | Дата: Середа, 2009-04-29, 7:32 PM | Повідомлення # 54 |
побратим
| Nitka, надзвичайно гарно! А скільки часу у вас забирає один такий виріб? Tana, гарненьке доповнення бісером! Так, ніби на квітах роса!
|
|
| |
Nitka | Дата: Неділя, 2009-05-03, 11:25 PM | Повідомлення # 55 |
побратим
| Vikaho, по-різному. Тому що не завжди маєш натхнення, і швидкість залежить від самопочуття і настрою. Але місяць-два і готова робота
|
|
| |
Vikaho | Дата: Вівторок, 2009-05-05, 9:38 AM | Повідомлення # 56 |
побратим
| Nitka, у мене так само з вишиванням картин. Якби можна було якось пришвидшити процес...
|
|
| |
Nitka | Дата: Середа, 2009-05-06, 12:33 PM | Повідомлення # 57 |
побратим
| Розумію) Але на те воно і ручна робота! Якби ми вишивали з однаковим темпом і не вкладали душу, ми були б вишивальними машинами Я вже з тиждень у якомусь ступорі, ніяк не могла нічого хорошого вишити... Це знову костюм і вишивка з голови, а не по схемі. Наче щось придумується, а на тканину не лягає і все, хоч кричи А у мене строки вже підходять. Я клієнтку запросила в гості. Вона так зраділа, побачивши вже зроблене (і сама вона позитивна людина), що зарядила мене на нові звершення Шукаймо музу навкруги!
|
|
| |
Бусинка | Дата: П`ятниця, 2009-07-03, 5:08 PM | Повідомлення # 58 |
відвідувач
| Nitka, куди жінки таке вдягають???!!!
Ще не вмерла Україна, доки живуть і діють Українки!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-07-03, 11:03 PM | Повідомлення # 59 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Бусинка, відповім за Нитку. На цих фото - розшиті бісером костюми для східних танців
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Бусинка | Дата: Неділя, 2009-07-05, 4:31 PM | Повідомлення # 60 |
відвідувач
| Bullet, це - зрозуміло... Але питання було в іншому.Quote (Бусинка) Nitka, куди жінки таке вдягають???!!! Хоча ... можна не відповідати! Гарні, та й усе!!!
Ще не вмерла Україна, доки живуть і діють Українки!!!
|
|
| |