Листя осіннє
|
|
Tana | Дата: Неділя, 2009-10-11, 9:34 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Натхненна чохликом з листочками Vikaho, який можна подивитись в ЖЖ автора, а також на допомогу Конкурсу осінніх рукоділь, пропоную збирати тут схеми з листям, листопадом та ін. осінніми мотивами. Схема простенька Звідси Звідси
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Неділя, 2009-10-11, 6:49 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, ой, гарна тема... навіть я таке зможу вишити (з моєю славною непосидючістю!!). АЛЕ (!) вишите листя (бордо, перше фото) і схема під ним - це різні листки.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2009-10-11, 7:00 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Як знайшла по посиланню
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-10-11, 7:05 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Tana, я все одно їх собі захомячила. вишию. На що - побачимо на конкурсі;) Дяка!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2009-10-12, 10:04 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| А мені ще такі сподобались - для любителів простих мотивів... ))) Є схема в пдф - якщо треба.
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Понеділок, 2009-10-12, 10:05 AM |
|
| |
Vikaho | Дата: Вівторок, 2009-10-13, 6:15 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Ги-ги, знову розсекретили мене. Цього разу орнамент з мого чохлика :)))))
|
|
| |
|
Tana | Дата: Середа, 2009-10-14, 4:33 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Схема
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-10-14, 4:37 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Tana, остання - просто супер!!
|
|
| |
Ludmila | Дата: Четвер, 2009-10-15, 1:52 AM | Повідомлення # 11 |
мешканець сайту
| Tana, Листівочка фантастична Додано (2009-10-15, 1:52 Am) --------------------------------------------- Вибачте що не втему, але не втрималася
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2009-10-15, 10:45 AM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Ludmila, Супер букети!!!!!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-10-15, 11:06 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Букет неймовірний! У кого ж такі золоті ручки?! Ще одна схемка
|
|
| |
Ludmila | Дата: Четвер, 2009-10-15, 11:44 AM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Дівчатка, дякую це моїх рук справа Колись в інеті натрапила на МК і не могла дочекатися осені, щоб спробувати
|
|
| |
|
nosiknata | Дата: Четвер, 2009-10-15, 1:20 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| У мене ВЕЛИЧЕЗЗЗНЕЕЕЕ прохання про МК цих букетів!!!! Просимо! Просимо! На наступному тижні є нагода подарувати такого букета, тому, поки ще не випав перший сніг ( як у Львові), і в Чернвцях в парку повно листя, Людмила, зробіть майстер-клас!!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-10-15, 1:31 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
| дівчата, ось тут є МК по виготовленню таикх лситків, архів (картинки) легкий. скачати можна з рапідшари і депозита на цьому сайті.
|
|
| |
Ludmila | Дата: Четвер, 2009-10-15, 2:02 PM | Повідомлення # 18 |
мешканець сайту
| Я робила не по цьому МК, але якщо в когось виникнуть запитання зможу допомогти. Така маленька порада для тих хто захоче подовше милуватися своїм букетом: круго троянд краще дати не листя а пакувальний папір який використовують для квітів. Листя має здатність всихатися і крутитися, і через декілька днів букет втратить свій вигляд. Ось наглядний приклад Ще читала, що мажна покрити лаком (не пригадаю яким) що також продовжить життя вашому букетові Додано (2009-10-15, 2:02 Pm) --------------------------------------------- О прочитала, що можна покрити олією
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2009-10-15, 2:34 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Я все знайшла! є такий сайт ( дуже його полюбляю) "Страна Мастеров" - там надибала крім інструкції ось таке крім того є порада - готові троянди покласти на декілька хвилин в духовку гарячу, а тоді збризнути лаком для волосся, можна з позолотою. п.с. Вибачте, що не в тему трохи, тут про вишивку взагалі-то....
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - Четвер, 2009-10-15, 4:09 PM |
|
| |
Ludmila | Дата: Четвер, 2009-10-15, 4:18 PM | Повідомлення # 20 |
мешканець сайту
| My WebPage Це МК за яким я робила Додано (2009-10-15, 4:17 Pm) --------------------------------------------- корона а це МК з виготовлення корони для дитячого садка на св"ято осені Додано (2009-10-15, 4:18 Pm) --------------------------------------------- nosiknata, о це так краса неземна
|
|
| |