Ялинкові прикраси (вишиті, рукотворні)
|
|
Oленка | Дата: Неділя, 2011-12-11, 10:44 AM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Майже у кожного є старі, пошкрябані, або прикраси які просто набридли. У нас таких цілий ящик. Так як магазини мене трошки підставили, не було саме того що я шукала, я вирішила використати ці кульки. Такий вид розпису новорічних прикрас дуже підходить як заняття з дітьми. Саме з дітьми я вперше і робила такий проект. Звичайно діти не мої, мої вже для таких забав дуже дорослі. Для виконання цього проекту потрібно старі новорічні прикраси, клей з глітером, такий що блищить і переливається, і стікери. Я чесно не знаю як їх у вас називають: Такі малюнки, які наклеїні на трафаретний папір, можна також вирізувати будь з чого маленькі фігурки: старі листівки, обгорточний папер то що. Все що вам подобається і наклеювати за допомогою того самого клею. Брати тільки треба багатенько, коли ви придушите - клей вилізе за межі малюнку і буде така собі глітерна обводка. Якщо взятиклею багатенько, і до кінця не видушувати, то коли він засохне (що правда сохне довгенько) буде маленька підставочка, і малюнки будуть виділятись як на 1-2 мм підставочці.
Не знаю чи даю зрозумілі інструкції. Коли пишу мені зрозуміло. А якщо зацікавить когось детальніше питайте - поясню, покажу
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Повідомлення відредагував Oленка - Неділя, 2011-12-11, 3:56 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-12-11, 11:52 AM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| Oленка, в правилах не вказано, чи можуть роботи фігурувати в мережі і на форумі до конкурсу, чи має до кінця зберігатися інтрига?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-12-11, 3:47 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Робота не повинна фігурувати в мережі. В листі необхідно означити назву конкурсу, і зробити помітку «Дитяча робота», якщо ця робота виконана дитиною або назву номінації, до якої Ви відправляєте свою роботу. Приймаються по 1-3 фото однієї роботи в форматі .jpg (не архів, не ВВ-коди), без жодного авторського підпису; розмір фото по більшій стороні не повинен перевищувати 1000 пікселів
Але якщо це хоча б не на нашому форумі, то присилайте. Як на мене - я коли авторів знаю, бути обїєктивною дуже важко. Але можливо, то тільки моя проблема.
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-12-11, 4:39 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Oленка, дякую. Недодивилась
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
romannah | Дата: Неділя, 2011-12-11, 6:10 PM | Повідомлення # 25 |
мешканець сайту
| Oленка, чудові підказки- в мене стільки кульок таких старих і викинути шкода і на ялинку не вішаємо. хочеться обновити різдвяну красуню У мене одна проблемка- ялинку з дити нства одягаємо 6 січня, коли дітки колядують під вікном- така традиція.
я всіх люблю
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-12-11, 11:48 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Quote (romannah) У мене одна проблемка- ялинку з дити нства одягаємо 6 січня, Зовсім не проблема Ялинкові прикраси за умовома мого конкурси, не зобов"язані бути на ялинках. Ви можежте сфотографувати їх як завгодно. Це конкрс саме прикрас, а не декору. Так що творіть і надсилайте. До того ж за умовами конкурсу Quote (Oленка) Прийом робіт з 7 грудня по 9 січня включно. Голосування розпочинаємо 10 січня , а 14 січня, у перший день Старого Нового Року, оголошую результат тобто у Вас буде ще 3 дні - до 9 січня сфотографувати їх на ялинці!
|
|
| |
|
Oленка | Дата: Четвер, 2011-12-15, 7:09 AM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Звітуюсь в отриманні першої роботи! Ура першопрохіцю
Повідомлення відредагував Oленка - Четвер, 2011-12-15, 7:10 AM |
|
| |
|
Іринулька | Дата: Неділя, 2011-12-18, 0:41 AM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Моя донечка хоч ще дуже маленька, але свою першу прикрасу вже зробила (з моєю допомогою) і дуже нею гордиться, довелось навіть ялинку вже поставити вислала цей витвір мистецтва на конкурс
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2011-12-28, 11:35 AM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Kaluna, Quote (Kaluna) я тут ще з своїми пасочками, тобто лінками Олюнь! Не те що "Вибач" - Дякую вельми! Це ж усе для натхнення. Іринулька, ПРийнято! На сьогоднішній день маю 3 роботи: 2 у номінації Власними руками, 1 Сімейний проект. Дякую за участь! Чекаю на більше робіт!
Додано (2011-12-28, 11:35 AM) --------------------------------------------- Отримала ще роботи! Дякую дівчата. Чекаю далі!
Повідомлення відредагував Oленка - Середа, 2011-12-28, 11:43 AM |
|
| |
Катюня | Дата: Понеділок, 2012-01-02, 7:38 PM | Повідомлення # 32 |
мешканець сайту
| Скоріше б конкурс розпочався! Там, напевно, стільки КРАСИ !!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2012-01-04, 11:12 AM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Надійшло ще декілька робіт! Катюня і правда стільки краси і фантазії у всіх номінаціях. Дівчатка давайте активізуйтесь, час летить, через 8 днів починаємо гоосування!
Додано (2012-01-04, 11:12 AM) --------------------------------------------- Для мене проведення конкурсу величезна приємність і дуже цікава подія. Я радію отриманню кожної роботи, і дякую що вони продовжують надходити. В Америці популярне відлік днів до Різдва, я розпочинаю відлік днів до початку голосування: Залишилось 6 днів. Викладаю призи в кожну номінацію. Можливо я заохочу малюків до творчості, бажанням отримати приз, бо якраз у дитячій і сімейній номінаціях робіт не багато Кожна дитина отримає грамоту і ось такий приз: Листочки з Новорічними наклейками, які можна ліпити куди завгодно. Одежі вони не псують, плям на обличчі не залишають, зі скла знімаються легко.
Для переможців у сімейному проєкті ось такий набірчик, або подібний до нього, в залежності від віку і статі дитини в перемігшій сім"ї (щоб і надалі продовжували сімейну творчість) А це головний приз у дитячій номінації Частина приза в номінаціі "Ялинкова прикраса зроблена власними руками. Як я зрозуміла читаючи форум, такі ножички стануть в пригоді кожній майстрині Далі буде...
Повідомлення відредагував Oленка - Середа, 2012-01-04, 11:33 AM |
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2012-01-04, 11:46 AM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| АААААААААААААА................... Які призи!!!!!!!!!! Хочу!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-01-04, 2:58 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Oленка) Частина приза в номінаціі "Ялинкова прикраса зроблена власними руками. Як я зрозуміла читаючи форум, такі ножички стануть в пригоді кожній майстрині аааааа.... біжу красиво фотографувати свої прикраси!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2012-01-04, 6:02 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Ого-го, які скарби... швидко фотогрувафувати поробки!!! Дякую за додаткову мотивацію)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2012-01-04, 9:16 PM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Oленка, Олю, що ти наробила... В моєї дитини очі великі і вона вже не хоче їхати до бабусі...... Будемо щось думати......., ото вже закрутила, пішли робити іграшки...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2012-01-07, 9:14 AM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| До кінця голосування 5 днів Після нашого з Лізоюю- Bullet, походу в магазин для рукоділля "Michael's" (Не вірите мені - спитайте у Лізи, ми з нею ходили в магазин!!!) Я остаточно визначилась з призами для переможця у номінації "Ялинкова прикраса виготовлена власноручно" на додаток до ножичок . Всім вишивальницям знадобляться муліне ДМС "25 кращих кольорів", ручка з чорнилом яке зникає через 72 години самостійно, або така чорнила якоюї змиваються водою після закінчення проекту, знадобиться для багатьох видів рукоділля. І так як багато учасниць займаються квилтінг-трафарет для декоративної строчки. Для тих хто квилтінг не займається я заміню трафарет на голочки для вишивання. Я може ще щось придумаю... Bullet, lady-v, Dmutrik09, Tana, Quote (Bullet) біжу красиво фотографувати свої прикраси!!! Ліза - терпляче чекаю. , Quote (Dmutrik09) В моєї дитини очі великі і вона вже не хоче їхати до бабусі Їдьте і долучайте до проєкту бабусю, чим більше сімї"я, тим цікавіший проект. Можна всім одну прикрасу зробити. Навіть немовля може умочити пальчик у фарбу і притулити до прикраси. Уявляєте яка пам"ять на все життя - "я свою першу новорічну прикрасу зробив/ла раніше чим почала/в ходити!
Додано (2012-01-06, 11:22 AM) --------------------------------------------- До голосуваня залишилось 4 дні!
Додано (2012-01-07, 9:12 AM) --------------------------------------------- Дорогі дівчата! Дякую за таку кількість робіт. Вони всі чудові. З нетерпінням чекаю, коли я з можу виставити ваші роботи на вселюдний огляд!
Я у захваті від всіх отриманих мною робіт. Стільки краси. Такі своєрідні роботи. Які ж у всіх золото-діамантові ручки!!!
Маю просити адміністратора або когось з модераторів трошкипідкоректувати перше повідомлення.Все таки треба указати що подавати на конкурс можуть тільки учасники нашого форуму. Ну щоб не одне два повідомлення, а все ж таки щоб бачити що людина цікавиться нашим формумом і конкурсом не за для власної реклами тільки. І будь ласка дуже жирно виділити не повинно бути надписів, і робота не повинна фігурувати в мережі.
Додано (2012-01-07, 9:14 AM) --------------------------------------------- Майже забула:ДО ПОЧАТКУ ГОЛОСУВАННЯ ЗАЛИШИЛОСЬ 3 ДНІ!!!
Повідомлення відредагував Oленка - Субота, 2012-01-07, 11:18 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2012-01-07, 7:48 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Oленка, Олю вже відкоригувала перше повідомлення!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Яга | Дата: Субота, 2012-01-07, 10:44 PM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Oленка, я Вам відправила роботу вчора, але досі підтвердження не отримала. Я розумію, що 72 години ще не пройшло, але трохи хвилююсь, тим паче що крайній термін наближається
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |