Конкурс «Вишите Різдво по-українськи»
|
|
Тетяна | Дата: Середа, 2011-12-28, 2:46 PM | Повідомлення # 21 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Юлю, все буде! Думаю, просто всі ще бігом доробляють все до Нового року, а вже 1-2 відхекаються від качки і салатів і почнуть дружно надсилати! Мені, наприклад, залишилось закінчити зовсім трошки, але ніяк не вдається взятися.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2011-12-28, 2:51 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| Тетяна, це дуже втішає! :-)Quote (Тетяна) від качки і салатів і почнуть дружно надсилати
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-12-31, 10:48 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Quote (Сестра_Юлія) або собі улюбленим То можна зробити подарунок і собі - улюбленій?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-12-31, 11:46 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, Не переживай! Ще всі надішлють, правда свята, кінець року. Налогові інспекції, фінансові звіти, святкові "Ранки" в дітсадках і школах, у когось лекції, зустрічи, виставки, ярмарки... т.і. А ось після Нового року всі активізуються і надішлють тобі неймовірну кількість робіт, ще часу не вистачить викладати. Правда ж дівчата?! Додаю доQuote (Сестра_Юлія) Призами переможцям (по одному в кожній номінації) швидше за все буде полотно з уставками під вишивку – для скатертин. Добавлю від себе нитки ДМС, щоб було чим скатертину вишити, 10 моточків кожному переможцю. Приймаю побажання на кольори. Ви ж там краще знаєте, які дефіцитні. Бо моя фантазія надішле чорні, і декілька відтінків червоного. Так що давайте підказки. Я обіцяю надіслати зарання, до Юлі, хай ось черги на пошті спадуть.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2012-01-03, 1:13 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Oленка, дякую за ниточки. Коли оберемо переможця, тоді можемо визначитись із кольорами. Або класика - червоні й чорні. Як Ви схочете, так і робіть. lady-v, так, звісно!Quote (lady-v) То можна зробити подарунок і собі - улюбленій?
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2012-01-03, 8:28 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Добавлю від себе нитки ДМС, щоб було чим скатертину вишити, 10 моточків кожному переможцю. Приймаю побажання на кольори. Ви ж там краще знаєте, які дефіцитні. Бо моя фантазія надішле чорні, і декілька відтінків червоного. Так що давайте підказки. Я обіцяю надіслати зарання, до Юлі, хай ось черги на пошті спадуть. З атакі призи варто поборотися!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2012-01-06, 3:01 AM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Дівчатка, на конкурс поки надійшло небагато робіт. Але попереду ще два дні, коли можна подавати роботи, і я дуже на них сподіваюсь. В принципі можемо зачекати день-два з початком голосування, якщо хтось не встигає дошити чи сфотографувати свій виріб. Якщо такі Галі-"невстигалі" є - пишіть мені, будь ласка, приватним повідомленням.
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2012-01-06, 6:09 AM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Юлечко! Я обiцяю встигнути! Додано (2012-01-06, 6:09 AM) --------------------------------------------- Юлечко! Я обiцÑÑŽ вÑтигнути!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-01-06, 2:57 PM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Oленка) Юлечко! Я обiцÑÑŽ вÑтигнути! вражає Але я не можу перекласти...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2012-01-06, 3:13 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Ну так буває. Що я зроблю. А зараз уже і не пам"ятаю що нашкрябала...
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-01-06, 7:36 PM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Oленка) Ну так буває. Що я зроблю. А зараз уже і не пам"ятаю що нашкрябала... але мені то підняло настрій Правда-правда Юля, вибачай за флуд у твоїй темці..
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2012-01-06, 10:29 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| З Різдвом Христовим усіх, хто святкує за східним обрядом. Миру Вашим домівкам!
|
|
| |
Яга | Дата: Субота, 2012-01-07, 10:40 PM | Повідомлення # 33 |
побратим
| Юлю , я тільки-що відправила роботу
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
Повідомлення відредагував Яга - Субота, 2012-01-07, 11:39 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2012-01-08, 3:23 AM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Яга, ура!
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2012-01-08, 6:54 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Мені ластівочка донесла, що робіт на конкурс не багато. Тому прошу, можливо я не буду в цьому одинока - продовжити термін прийому робіт хоча б на пару днів. Тоді обіцяю прислати роботу в другу номінацію ))) Але це таке, ... якщо я не одинока в такому проханні )))
Моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2012-01-08, 7:06 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| shtynka, добре до 10-го січня ПРИЙМАЮ ЩЕ!
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2012-01-08, 7:22 PM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Quote (Сестра_Юлія) до 10-го січня ПРИЙМАЮ ЩЕ! УРА УРА УРА, побігла доробляти подарунок ))) Гляди, пощастить отримати адресатам подаруночок на старий новий рік )))
Моя майстерня
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2012-01-08, 7:46 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, Юлечко дякую тобі теж. Маю день народження в коліжанки, то готую подаруночок теж і на конкурс зразу ж!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2012-01-08, 8:22 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| shtynka, Dmutrik09, не поспішайте, доробляйте акуратно! 10-го вже, думаю, закрию прийом і виставлю голосування. Цього року багатенько листівочок, можливо, виділю їх в ОКРЕМУ номінацію, якщо ви не проти.
Прийом робіт закрито! Розпочалось голосування.
|
|
| |