Голосування:3) печворк та ін.(Конкурс вишитих подушок)
|
|
sovka | Дата: Вівторок, 2011-02-22, 4:01 PM | Повідомлення # 41 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| 11. Подушка з краваток "Дівоче ворожіння на судженого" Я в захваті від ідеї! Треба буде собі зробити щось подібне.
|
|
| |
Talya | Дата: Середа, 2011-02-23, 4:40 PM | Повідомлення # 42 |
перехожий
Група: Користувачі
| 8.Подушка з дитячого комплекту "Весела ферма"
|
|
| |
dartsya | Дата: Четвер, 2011-02-24, 11:48 AM | Повідомлення # 43 |
відвідувач
| 10. Подушка
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-02-25, 3:00 PM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Результати: 7 Цветана Наволочка для синочка "Гуси-Лебеді" -- 3 голоси. 8 Цветана Подушка з дитячого комплекту "Весела ферма" -- 13 голосів. 10 Ролічок Подушка -- 13 голосів. 11 Цветана Подушка з краваток "Дівоче ворожіння на судженого" -- 7 голосів Тож переможцями стають Ролічок і Цветана! Вітаю вас, ви портудилися на славу! М'якенько спати і нові подушки шити-вишивати! Дякую за участь! В найближчий час вирішу з адміністрацією питання призів і викладу фото призів для переможців в цій номінації.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-02-25, 3:51 PM | Повідомлення # 45 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Ролічок і Цветана, вітаю
|
|
| |
OxankaF | Дата: П`ятниця, 2011-02-25, 4:03 PM | Повідомлення # 46 |
побратим
| Цветана і Ролічок! Вітаю! За подушу Ролічок я голосувала, вона від початку була моїм фаворитом, а весела ферма - достойний конкурент і теж дуже гарна!
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-02-25, 4:09 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Ролічок і Цветана, вітаю вас дівчата з перемогою!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: П`ятниця, 2011-02-25, 6:23 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Вітаю з перемогою!!!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Ролічок | Дата: П`ятниця, 2011-02-25, 7:46 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| ОЙ, дякую всім щиро!!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-02-26, 1:15 AM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Ролічок, вітаю і з самого початку на форумі - і одразу ж перемога!! Супер! Цветана, а ти мала сумніви в перемозі? Я була певна, що ти переможеш : )* Вітаннячка!!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Цветана | Дата: Субота, 2011-02-26, 1:42 AM | Повідомлення # 51 |
побратим
| Феи, спасибо всем большое! И за ваши голоса, и за поздравления! Ролічок, с успешным дебютом тебя ! Bullet, Лиза, не знааю... Я так долго готовилась вышивать ту свою, чисто вышитую... и так долго ее вышивала... А потом вдруг появилась машинка и все пэчворк-подушки сшились на одном дыхании за неделю и уже оценить со стороны их интересность и конкурентноспособность уже не могла Скажу просто, все эти подушки (и "Весильна" с хрестиковой номинации) были моими первыми подушками в жизни. Честно. И спасибо организации Конкурса - если бы не он, я бы еще неизвестно когда сподобилась на пошив своей первой подушки
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Жанна | Дата: Субота, 2011-02-26, 11:53 AM | Повідомлення # 52 |
мешканець сайту
| Ролічок, Цветана, прийміть мої вітання!!!!!!!!!!! Цветана, браво!!! стільки гарних подушок на конкурс подали! Ви - неймовірна рукодільниця!! успіхів і натхнення Вам! ))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Via | Дата: Неділя, 2011-02-27, 0:33 AM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Ролічок, вітаю з перемогою! Цвітана - вітаю, дуже гарні подушки, і хрестикова Весільна - чудова!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-02-27, 1:23 AM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Дівчатка вітаю з перемогою!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-02-27, 12:56 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| Quote (Цветана) И спасибо организации Конкурса - если бы не он, я бы еще неизвестно когда сподобилась на пошив своей первой подушки Прошу. Це наша мета і нагорода.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2011-03-03, 10:37 AM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Цветана і Ролічок, щиро вітаю вас з перемогою! У такому розмаї подушок вибрати одну було надзвичайно важко - всі по-своєму красиві! Таню - вітаю з завершенням такого чудового красивого конкурсу! Як уявляю ці оселі, прикрашені такими подушками - душа радіє за наших майстринь-газдинь!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
МММ | Дата: Середа, 2011-03-09, 12:36 PM | Повідомлення # 57 |
друг
| Ролічок, Цветана, bsnf. Вітаю з перемогою!!! Як я вже писала подушка Ролічок дуже ніжна, а для подушки Цветани треба МОРЕ фантазії, щоб все це поєднати. М О Л О Д Ц І !!!!Додано (2011-03-09, 12:36 PM) --------------------------------------------- Ой, щось мене блуд вчепив, я не про ту подушку писала, але точно за ту голосувала!
|
|
| |