Запрошую до голосування в другій номінації Конкурсу вишитих подушок! Прошу в коментарях обрати одну(!) роботу, її номер і назву видітили жирним шрифтом. Дякую!
Термін голосування 15-25 лютого 2011р. 3."Весна": техніка виконання:вирізування, пряма гладь, муліне, льон, 55х55см.
5."Дебют": техніка виконання: мережка з настилуванням (дьорганка), муліне, льон, 55х55см.
16.Подушка "Журавлі" Техніки виконання - шви набирування, качалочки, поза голку. Тканина Аіда з люрексом, нитки Семенівські шерсть з акрілом, розмір подушки 25 на 25 см. Наповнена подушка сухим листям хмелю. Набируванням відтворені традиційні ткані взори Житомирського Полісся: "Ліхтарики" (на торцях подушки) "Журавлі" "Грибочки" "Мощаницькі кривулі" (по центру найширша полоса) Взор "Журавлі" змальовує відліт журавлів у Вирій восени (рядок у верхній частині) і повернення журавлів з Вирію навесні (в нижній частині подушки у дзеркальному відображенні). Ця парність зустрічних ключів журавлів символізує вічність Всесвіту - журавлів чекають і вірять, що вони повертатимуться з Вирію завжди, приноситимуть на крилах весну.
17. "Моя найперша подушка" Я завжди захоплювалась речами, які виконані технікою "настилом по сітці". Та цей вид рукоділля був для мене китайською грамотою. І коли я побачила конкурс "вишитих подушок", відразу прийшла ідея поєднати дві речі - зробити подушку для себе і опанувати нарешті цю "грамоту". Робота принесла масу задоволення і тепер подушка тішить мене своєю красотою і простотою.