Голосування:"листівка:Вишитий символ року"
|
|
cherry | Дата: Середа, 2011-01-05, 10:41 AM | Повідомлення # 41 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| СОЙКА, Сестра_Юлія, вітаю! Дякую всім за добрі слова! Конкурси - чудова річ, приймайте участь
|
|
| |
СОЙКА | Дата: Середа, 2011-01-05, 11:23 PM | Повідомлення # 42 |
друг
| Дівчатка,дуже дякую всім за привітання! Скажу чесно,для мене листівку вишити і виготовити,набагато легше ніж проводити конкурс на форумі. Тому хочу особливо подякувати нашій мужній Jasjka, що впоралася з покладеними на неї обов'язками!!! Шкода що було мало робіт,боротьба була б запеклішою і цікавішою. В листівках я новачок,але з подачі Bullet, (яка залишала в своїй майстерні посилання на блог -листівок)я туди заглянула і тепер я там частіше буваю ніж тут.А завдяки цьому конкурсу вдалося поєднати і моє нове захоплення і улюблену вишивку. Окремо дякую за призи,за схему від Українки і за заготовку для листівки(взагалі підскакую до неба від радості))) Всім дякую!Всіх люблю! Всім веселого і щасливого Різдва!!!
Повідомлення відредагував СОЙКА - Середа, 2011-01-05, 11:31 PM |
|
| |
veronika | Дата: Четвер, 2011-01-06, 1:23 PM | Повідомлення # 43 |
мешканець сайту
| Вітаю дівчата Вас з перемогою , удачі на нові листівки!!!!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-01-06, 3:13 PM | Повідомлення # 44 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Jasjka) Ххх - Всім дякую немовби я виграла головний приз А ти і виграла його - такий конкурс провела, святковий, зимовий, новорічний!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
soncevuda | Дата: Четвер, 2011-01-06, 9:54 PM | Повідомлення # 45 |
мешканець сайту
| 1. Котик-бешкетник. 2. котик у шапці. 3. Заячі мрії . Додано (2011-01-06, 9:54 PM) --------------------------------------------- ой, я на дату не глянула. А листівочки такі гарненькі! Дівчатка, молодці!! )
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2011-01-07, 9:06 PM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| Jasjka, а остання листівка - хіба то зайчик? То ж віслючок! Принаймні у мене є така ж схема (квакер) ,підписана як "віслючок". :-))Але це вже все неважливо! Дякую за проведення конкурсу, натхнення тобі й наснаги!
|
|
| |
Надя | Дата: Четвер, 2011-01-13, 10:41 AM | Повідомлення # 47 |
друг
| 2.Листівка "Котик-бешкетник".
|
|
| |
Jasjka | Дата: Четвер, 2011-01-13, 11:22 AM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Дорогі наші переможці у мене невеличка затримка з відправкою нагород.Не хвилюйтесь я їх обовязково відправлю
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Jasjka - Четвер, 2011-01-13, 11:27 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-01-13, 1:48 PM | Повідомлення # 49 |
маніяк графічних ліній
| Quote (СОЙКА) В листівках я новачок,але з подачі Bullet, (яка залишала в своїй майстерні посилання на блог -листівок)я туди заглянула і тепер я там частіше буваю ніж тут.А завдяки цьому конкурсу вдалося поєднати і моє нове захоплення і улюблену вишивку. я рада, що чимось вас надихнула Ще раз вітаю з перемогою!. Quote (Jasjka) Дорогі наші переможці у мене невеличка затримка з відправкою нагород.Не хвилюйтесь я їх обовязково відправлю Згідно встановлених правил відправлення призів, переможці повинні отримати їх протягом місяця з дня оголошення перемоги! Так що не варто так хвилюватись Дякую ще раз за організацію і проведення конкурса, Мар"яно!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Jasjka | Дата: П`ятниця, 2011-01-21, 1:09 PM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Сьогодні,тільки но, відісла конверти учасникам конкурсу Чекаю звіту про їх отримання
Творча майстерня
|
|
| |
СОЙКА | Дата: Понеділок, 2011-01-24, 8:27 PM | Повідомлення # 51 |
друг
| Jasjka, вже отримала сьогодні подарунок!Прийшов рекомендованим листом. Приємною несподіванкою був диплом( з гербом України) за перемогу в конкурсі "вишитий символ року",-як звучить! Також дуже тішуся заготовкою для листівки і кішечкою.Дуже дякую за головний приз-схему вишитого рушника. Все дійшло ціле і неушкоджене.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-01-25, 0:42 AM | Повідомлення # 52 |
маніяк графічних ліній
| СОЙКА, вітаю з отриманням приза! Фото було би дуже в тему!
|
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2011-01-25, 10:22 AM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Jasjka, сьогодні забрала з пошти свою нагороду - чудову заготовку для листівки і Диплом! (І не сподівалась, що все так серйозно у нас ) Дуже приємно, дякую!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-01-25, 1:45 PM | Повідомлення # 54 |
маніяк графічних ліній
| cherry, ще раз вітаю з перемогою! У нас все не серйозніше, ніж в житті
|
|
| |
СОЙКА | Дата: Вівторок, 2011-01-25, 3:57 PM | Повідомлення # 55 |
друг
| А ось і фотозвіт При збільшенні фото, можна побачити,що схему рушника надала наша форумчанка Українка,їй велике спасибі!
|
|
| |
|
Tana | Дата: Вівторок, 2011-01-25, 7:32 PM | Повідомлення # 57 |
Мудра людина
| Jasjka, дякую, отримала і я свій приз! Вже зробила фото, днями відзвітую тут картинкою. ...Вже надумала, куди використаю цю розкішну заготовку... Дякую за організацію і проведення конкурсу!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - Середа, 2011-01-26, 6:34 PM |
|
| |
Liza | Дата: Четвер, 2011-01-27, 6:29 PM | Повідомлення # 58 |
друг
| Вітаю
Повідомлення відредагував Liza - Четвер, 2011-01-27, 6:31 PM |
|
| |
кукуся | Дата: Вівторок, 2011-02-01, 10:43 AM | Повідомлення # 59 |
відвідувач
| 1.Листівка "Заячі мрії" 3.Листівка з побажанням котячо-кролячого щастя 5.Листівка "Зая"
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2011-02-01, 4:59 PM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| Мій приз уже теж у мене! Дякую Мар"яно, ще раз. Наснаги!
|
|
| |