Голосування:"листівка:Вишитий символ року"
|
|
fiery | Дата: Четвер, 2010-12-30, 11:20 PM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| 1.Листівка "Заячі мрії" 4.Листівка "Котик у новорічній шапці" 3.Листівка з побажанням котячо-кролячого щастя
Живу в ритмі щастя!!!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-12-31, 10:09 AM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| montan, умови конкурсу обговорюємо до його оголошення) А так-- як постаралися, стільки і робіт Всі інші конкурси будуть інакші... На мою думку, просто йде перенасичення конкурсами, але в представлених роботах є оригінальні підходи, які досі, тут на форумі і в мережі взагалі я не бачила. Візьму на озброєння. Quote (montan) Вибирати три з п"яти? Кумедно Оргмоменти цілком і повністю в руках координатора конкурсу, прошу поставитись з розумінням до першої спроби Jasjka
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Олька | Дата: П`ятниця, 2010-12-31, 10:23 AM | Повідомлення # 23 |
побратим
| 1.Листівка "Заячі мрії" 2.Листівка "Котик-бешкетник". 3.Листівка з побажанням котячо-кролячого щастя Jasjka, дякую за організацію конкурсу! Дуже люблю вишиті листівки. На жаль, просто не встигла взяти участь у конкурсі. всі учасниці молодці, дяка вам за ваші чудові роботи!
Повідомлення відредагував Олька - П`ятниця, 2010-12-31, 10:23 AM |
|
| |
cherry | Дата: П`ятниця, 2010-12-31, 10:32 AM | Повідомлення # 24 |
побратим
| 1.Листівка "Заячі мрії" 4.Листівка "Котик у новорічній шапці" Bullet, та може, хтось не встигав доробити і вхопив такий кусок картону, який попався під руку?)))
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: П`ятниця, 2010-12-31, 10:56 AM | Повідомлення # 25 |
побратим
| Quote (montan) Вибирати три з п"яти? Кумедно Просто на минулих конкурсах робіт було зна-ачно більше... Quote (montan) Наважусь припустити, що було б набагато більше робіт, якщо б в умовах/назві конкурсу не було обмежень (коти/зайці). Але це лише моя суб"єктивна думка А робіт би було більше, якби ми краще (або швидше ) попрацювали.
|
|
| |
aniel | Дата: Неділя, 2011-01-02, 3:20 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| 1.Листівка "Заячі мрії" 4.Листівка "Котик у новорічній шапці".
|
|
| |
loskutok | Дата: Неділя, 2011-01-02, 11:18 PM | Повідомлення # 27 |
перехожий
| 1.Листівка "Заячі мрії" 4.Листівка "Котик у новорічній шапці". 2.Листівка "Котик-бешкетник".
|
|
| |
Юстинка | Дата: Неділя, 2011-01-02, 11:49 PM | Повідомлення # 28 |
друг
| 1.Листівка "Заячі мрії" 4.Листівка "Котик у новорічній шапці". 5.Листівка "Зая"
|
|
| |
Цветана | Дата: Понеділок, 2011-01-03, 1:37 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
| 1.Листівка "Заячі мрії" 4.Листівка "Котик у новорічній шапці" 5.Листівка "Зая"
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2011-01-03, 4:48 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| montan, обмеження деколи цікаво робити,хто б хотів вишити листівку той би вишив і з тваринкою,там не було вказано,що треба всю тваринку,можна було лише силует,бек.Коли проводили обговорення конкурсів,багато хотіло імено листівки робити,тих бажаючих навіть не видно... На слідующий раз треба проводити конкурс листівок після свят,і щоб не співпадали конкурси це буду мати на увазі Роботи дійсно КРАСИВІ! Нагадую,що це останній день для голосування
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Jasjka - Понеділок, 2011-01-03, 5:22 PM |
|
| |
|
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 12:53 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Дівчата! Вітаю
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
OxankaF | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 1:02 PM | Повідомлення # 33 |
побратим
| 1.Листівка "Заячі мрії" 2.Листівка "Котик-бешкетник". 3.Листівка "Зая"
|
|
| |
Олька | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 1:28 PM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Вітаю переможців!!! Дівчата, ви молодці!! Jasjka, ще раз дякую за чудовий конкурс!!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 2:50 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Дякую, обіцяю робити кращі і якісніші листівки! Вітаю всіх! І координатора з конкурсним почином!)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 4:30 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| 1.Листівка "Заячі мрії"
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 5:52 PM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| OxankaF, Сестра_Юлія, голосування припинено Ви спізнились,або я щось не зрозуміла...
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 5:58 PM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| СОЙКА Сестра_Юлія cherry = Вітаю з перемогою, дякую за гарний настрій від перегляду робіт ваших, але і всіх інших учасниць! Мар"яно, дякую за організацію і проведення прекрасного конкурса!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 6:26 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| СОЙКА, Сестра_Юлія, cherry - прийміть найщиріші вітання з перемогою!!! Всі роботи - це приклад для наслідування, - листівок з вишивкою стає більше!!!! Дякую організатору за проведення - це перший досвід, тому найцінніший!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 6:55 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) це перший досвід, тому найцінніший!! дійсно цінний досвід,уже для себе відмітила що і як робити в наступний раз Олька, Bullet, дякую!Ххх - Всім дякую немовби я виграла головний приз
Творча майстерня
|
|
| |