Вишиваний дивотвір-2010
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-05-18, 8:07 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Сподіваюсь, вже скоро тему заповнять форумчанки своїми фотографіями і емоціями
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-05-19, 1:57 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Про нас пишуть: http://bukovynaonline.livejournal.com/266803.html Хлопчики - то мій Максим і Володя його друг. Переможці в номінації найкраще вбрання серед присутніх http://lekssus.livejournal.com/79757.html Голубі вишиванки то мої, ви мабуть впізнаєте, а поряд вишиванка для коханого нашої Оленки Лакізи - бесподобні кольори на домотканому невибіленому льоні. Всі решта фото у lakizku,у мене не було карти в фотіку Моє фото з дітьми - насамкінець презентації вже купалися в променях слави і хотіли їсти))
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - Середа, 2010-05-19, 6:54 AM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2010-05-19, 2:43 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| nosiknata, чудо! я ті блакитні ще раніше запримітила і похвалили, ще до того, як дізналась, чиї вони!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-05-19, 3:14 AM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| nosiknata, яке красиве сімейство! Очі так і світяться ! Нарешті я придумала, дивлячись на тебе, яку блузку вишиватиму своїй Юлі.Вона чорненька -чорнушечка, моя! І буде блузочка синьо-голуба,зелено-золотиста! Івзагалі яке чудо цей "ДИВОТВІР"І вишивка і традиція і пісні і танці і хороший настрій, навіть нам на відстані!!! Звіт- супер!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-05-19, 3:30 AM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія,Dmutrik09 - дякую за коментарі!! Це лише маленька часточка свята - робіт подано 250, а учасників всього - понад 90!!! Найближчим часом буде можливість детально сфотографувати роботи, а сама виставка закривається 6 червня. Ласкаво просимо відвідати Чернівці і побувати на цьому святі рукотворної краси!!
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2010-05-19, 4:33 AM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Ну виставка триватиме до 6 червня, тому бажаючі можуть приїхати на форумівку . Хочу сказати, що наша Наталя там була найгарнішою із учасниць і якби не її маленький синочок з другом, то переможнецею стала би вона. Але для неї то подвійна втіха, що обрали малюка (він просто чудо!!!). Пропоную переглянути декілька світлин з виставки. Більше потім виставить Наташа, коли в спокійній обстановці зможе повністю поексплуатувати фотоапарат.Додано (2010-05-19, 4:33 Am) --------------------------------------------- Це ми з Наталкою біля своїх робіт. А це Олеся, яка в нас на форумі відома як Elis. Її роботи дивовижні... Надзвичайно гарно. І трохи детальніше Наші сорочки А тут така краса, сподіваюся Наталя потім ближче сфотографує.
|
|
| |
Elis | Дата: Середа, 2010-05-19, 9:20 AM | Повідомлення # 7 |
відвідувач
| Всім привіт! lakizka, дуже приємно було познайомитись, правда поспілкуватися толком не вдалося. Думаю на закритті буде більше часу. nosiknata, синочок і його товариш просто чудо!!! я не могла ними налюбуватися. Взагалі відкриття було на вищому рівні!! Одарка молодчина!Маю надію що 6 числа познайомимся ближче.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-05-19, 10:09 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Дівчата! Оце так СВ"ЯТО! Молодці,що робили фото! чекаємо нових фото , щоб зробити нові схеми! ВИ ВСІ МОЛОДЦІ! МОЛОДЧИНКИ! МОЛОДЧИНОЧКИ!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-05-19, 10:18 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Вітаю! Затишно, як в родинному колі, урочисто, тепло і дуже красиво! Всі учасники -- просто не можна відвести очей! Молодці!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Світланка | Дата: Середа, 2010-05-19, 10:37 AM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Quote (Dmutrik09) Це ми з Наталкою біля своїх робіт Ви просто красуні! не можу відвести очей від сорочки Наталчиної якщо можна, то сфотографуйте блище сорочки чоловічі з лічильною гладью і мережками хочу вишити коханому та узору ніяк не виберу.... це для мене темний ліс
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
|
|
nosiknata | Дата: Неділя, 2010-06-06, 7:36 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Сьогодні відбулося закриття виставки "Вишиваний дивотвір-2010". Всі фото з виставкового залу викладені ось тут http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/photo/37 Надзвичайно приємно було поспілкуватись з переможницею у номінації "Родзинка виставки" - п. Олесею Сахро! Ця вродлива, надзвичайно талановита жінка безперечно заслуговує найвищих нагород, володіючи різними техніками вишивання і створюючи справжні шедеври!!! Elis, роботи дійсно вражають - краще один раз побачити ніж прочитати десятки коментарів!Браво!!!! Сьогодні закрилась експозиція 8 виставки, а через два роки - десята, ювілейна, на яку запропоновано представити свої МЕГА-роботи Є над чим подумати Чернівці "рулять"!!!!
|
|
| |
ganzya | Дата: Понеділок, 2010-06-07, 12:57 PM | Повідомлення # 14 |
Активіст форума
| Не втомлююсь дивуватись - які майстри є в Україні. Дякую за фото
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |