Довгобуд 2014
|
|
shtynka | Дата: Четвер, 2013-11-28, 11:03 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Маю картину, що вишивалась майже 40 років трьома поколіннями вишивальниць. Це приємно, але якщо ви бажаєте залишити онукам більше готових вишивок, долучайтесь ))) Ця тема для тих, кому важко викроїти час на вишивання і кому допомагає колективна думка.
Правила прості: Щотижня вишивати хоч краплинку, викладати фотозвіт. Відсутність звіту додає штрафних хрестиків на наступний тиждень. Можна взяти відпустку два рази на рік протягом двох тижнів.
Отож: звітний день: понеділок норма на тиждень: 300 хрестиків штраф: 100 хрестиків зверху за кожний прострочений звіт Стартовий звіт: 9.12.2013.
Таблиця наших досягнень
1. Tanytrell - Зимовий пейзаж 2. Shtynka - Дівчина Літо 3. Irinka-Vitaminka - Вишиванка "Ромашки" 4. Bullet - Подушка зі скрині 5. Волиняночка - Єдинорог 6. Мар"яна Jaska - Материнство
Моя майстерня
|
|
| |
tanytryell | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 11:39 PM | Повідомлення # 121 |
мешканець сайту
| Цитата Bullet ( ) Не уявляю, як ТАКЕ вишивати, та ще й парковкою... (у мене голова обертом від одних лише ниточок ))) Лізо, у мене теж! Але якби не ця "недопарковка" - я б його не подужала... На отому будиночку є приблизно два десятки хрестиків - по одному хрестику кожного відтінку! Уяви, скільки там хрестиків по два-три-п'ять... Щоразу кріпити нитку, шити ОДИН! півхрестик, кріпити нитку і відрізати її... А через три або п'ять рядків знову брати той само відтінок, кріпити-шити-кріпити-різати... У мене на вивороті і так килимок виходить, а то б взагалі, перський килим би був! Тільки ворсом донизу! ...До речі, зараз йде більш-менш легка ділянка, де мішанина хоч і є, але в ній значно менше відтінків, і вони зустрічаються не по 1 хрестику на лист... То тут взагалі парковка йде, як пісня!
А у тебе вже видно фініш! Скоро побачимо у всій красі!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 11:43 PM | Повідомлення # 122 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата tanytryell ( ) На отому будиночку є приблизно два десятки хрестиків - по одному хрестику кожного відтінку! Уяви, скільки там хрестиків по два-три-п'ять... Щоразу кріпити нитку, шити ОДИН! півхрестик, кріпити нитку і відрізати її.. о боже, тобі треба пам"ятник.. вишити:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 0:16 AM | Повідомлення # 123 |
побратим
| Доброго дня, шановні форумчанки! Не знаю, як у кого, та у мене часу для вишивки майже немає. То до свят готуюсь, то "кайфую" від першого в житті приступу мігрені. Однак встигла вишити 550 хрестиків. Якщо не забуду і встигну, то завтра сфотографую і виставлю фото.
П.С. А ось і фото
http://vk.com/id201987262
Повідомлення відредагував irinka-vitaminka - Вівторок, 2014-02-25, 10:50 AM |
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2014-02-27, 11:33 AM | Повідомлення # 124 |
Мудра людина
| irinka-vitaminka, молодець, а я зі штрафом
оновила табличку, скоро березень почнеться, давайте підтягувати хвости
https://docs.google.com/spreads....sharing
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-02-27, 3:43 PM | Повідомлення # 125 |
маніяк графічних ліній
| Цитата shtynka ( ) оновила табличку, скоро березень почнеться, давайте підтягувати хвости ой, Тань, я не зрозуміла, що означають мінус300 в табличці станом на 3 березня? Поясни, будь ласка.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2014-02-27, 5:58 PM | Повідомлення # 126 |
Мудра людина
| те що треба вишивати на наступний тиждень, коли редагувала, вносила одразу за кілька тижнів, треба якусь помітку було зробити щоб відрізнити факт і потребу. Цитата Bullet ( ) що означають мінус300
Моя майстерня
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2014-02-27, 11:35 PM | Повідомлення # 127 |
мешканець сайту
| Я правильно зрозуміла - ти приплюсуєш до зазначеної цифри те, що піде у звіт наступного тижня? І різниця, якщо вона буде зі знаком "мінус" - це буде недовиконаний план?
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-02-28, 1:28 AM | Повідомлення # 128 |
маніяк графічних ліній
| tanytryell, а я так зрозуміла, що це ПЕРЕвиконаний план В будь-якому випадку, в наст.понеділок я вже планую звітуватись ПОДУШКОЮ йяяхххууу...!
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2014-02-28, 10:29 AM | Повідомлення # 129 |
Мудра людина
| Цитата tanytryell ( ) Я правильно зрозуміла - ти приплюсуєш до зазначеної цифри те, що піде у звіт наступного тижня? І різниця, якщо вона буде зі знаком "мінус" - це буде недовиконаний план? та ні, дівчата, замінила вже на зірочку ))) це просто помітка скільки треба вишити
Моя майстерня
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Субота, 2014-03-01, 10:36 AM | Повідомлення # 130 |
побратим
| Нажаль у мене на цей тиждень нуль. Забагато роботи - і масляна, і 8 березня, і до обміну листівками готуюсь. Буду намагатись виправитись
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Jasjka | Дата: Субота, 2014-03-01, 12:10 PM | Повідомлення # 131 |
Мудра людина
| Чи я не правильно зрозуміла,чи як? У мене "-"? Кажись я вчасно звітувала та ще з нормою вишивала... мій звіт на понеділок. Було стало 555хрестиків
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Jasjka - Субота, 2014-03-01, 12:12 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-03-01, 8:49 PM | Повідомлення # 132 |
маніяк графічних ліній
| Jasjka, може, Таня недогледіла, нічого, виправить Мар"яно, ти шустрячок! Ого, 550 ще й дрібних, молодець! (іду дошивати свою, щоб уже в ПН подушку показати. Дуже хочеться!)
|
|
| |
Jasjka | Дата: Субота, 2014-03-01, 10:11 PM | Повідомлення # 133 |
Мудра людина
| Лізо,бісер швидше вишивати ,ніж нитками Я також думаю,що вона помилилась
Творча майстерня
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Понеділок, 2014-03-03, 12:19 PM | Повідомлення # 134 |
мешканець сайту
| Цитата Jasjka ( ) Я також думаю,що вона помилилась Не буду гадати, але на мені Таня точно не помилилась. Як не соромно, але я сама відстаюча і неповоротка на виправлення своїх штрафів ((( цього тижня 580 хрестиків і я вже переходжу до третього кольору. План на цей тиждень: закінчити травичку.
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
tanytryell | Дата: Понеділок, 2014-03-03, 10:08 PM | Повідомлення # 135 |
мешканець сайту
| Ледве не забула про звіт. Ось мої +700 Майже половина цього ряду...
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-03-04, 10:25 AM | Повідомлення # 136 |
маніяк графічних ліній
| лік хрестикам втратила, але сама бачу, що вже точно більше норми.. ой, сподівалась, що вже похвастаю подушкою, ну, не вийшло...
минулого тижня було: стало:
|
|
| |
tanytryell | Дата: Вівторок, 2014-03-04, 11:36 AM | Повідомлення # 137 |
мешканець сайту
| Лізо, ти багато встигла, так що не переймайся! Ну, похвалишся наступного тижня, а ми ще раз помилуємось! Там не так багато й залишилось!
...А що, більш нікому похвалитись своїми успіхами? Усі так посилено готуються до 8-го березня?
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-03-04, 7:37 PM | Повідомлення # 138 |
маніяк графічних ліній
| Цитата tanytryell ( ) ...А що, більш нікому похвалитись своїми успіхами? Усі так посилено готуються до 8-го березня? а у нас не святкують 8 Березня. Відклали із-за скорботних подій. Погано, що саме така причина, але в цілому, добре, що не святкуватимемо: Жінку потрібно любити щодня, а не раз на рік
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-03-04, 7:39 PM | Повідомлення # 139 |
маніяк графічних ліній
| Цитата tanytryell ( ) ...А що, більш нікому похвалитись своїми успіхами? Усі так посилено готуються до 8-го березня? а у нас не святкують 8 Березня. Відклали із-за скорботних подій. Погано, що саме така причина, але в цілому, добре, що не святкуватимемо: Жінку потрібно любити щодня, а не раз на рік
|
|
| |
tanytryell | Дата: Середа, 2014-03-05, 10:32 PM | Повідомлення # 140 |
мешканець сайту
| Знаєш, мене більше інше дратувало - жінки одна одну вітають, а чоловіки по каструлях нишпорять, чи не наготувала любенька святкової вечері! ...а прийти додому вчасно і тверезим, обійняти дружину, поцілувати і привітати - жодна жалоба не завадить! Хоч щодня! І то буде для багатьох святом! Що вже казати про якісь там квіти, або подарунки...
|
|
| |