Новорічно-різдвяна гра-обмін "Листи від Миколая"-2013
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2013-11-18, 2:00 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Розпочинаємо набір учасників для цьогорічного новорічно-різдвяного обміну "Листи від Миколая". Минулорічний досвід гри був вдалим, не зважаючи на деякі нюанси... Отже, до 6 грудня 2013 року набиратимемо учасників - охочих зіграти роль помічника Святого Миколая. Кожен з учасників отримає по ДВІ адреси форумчан, яких має ощасливити, врахувавши за можливості їхні побажання. Відповідно кожен учасник має отримати ДВА "листи" з подарунками. До 19 грудня, Дня Святого Миколая, (умовно кажучи, можливі корективи в бік збільшення строку, наприклад до Нового року) надсилатимемо посилочки.
Прошу охочих долучатись, додаючи коментарі в цій темі. Не забувайте відкривати свої хотіня й побажання до Миколая, а то як же йому взнати про Ваші потаємні мрії?)Закликаю не соромитись, аби полегшити завдання помічникам Миколая!
Адреси та ПІБ прошу надсилати мені приватними повідомленнями. Не забувайте вказувати індекс, якщо віддаєте перевагу Укрпошті. Якщо іншим перевізникам - вказуйте свій мобільний та інші потрібні реквізити.В цьорічні посилочки ДУЖЕ БАЖАНО вкладати якусь вишиту дрібничку, адже форум наш - вишивальний. А якщо ця дрібничка буде вишита традиційними українськими швами, то їй взагалі ціни не буде!). Не забуваймо про головну місію нашого форуму! Раз, два, три, розпочали!
Список гравців 1.soncevuda 2.Bullet 3.irinka-vitaminka 4.вишивалочка 5.ромашка1 6.Afinna 7.Сестра Юлія 8.Марина19 9. Irina_SV 10. Zeta 11. Tana 12.welshrabbit 13. veronika 14. Пасіонарія 15. тата4590
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2013-11-23, 1:12 AM |
|
| |
ромашка1 | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 2:09 AM | Повідомлення # 81 |
побратим
|
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 1:06 PM | Повідомлення # 82 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата ромашка1 ( ) Доброго вечора,сьогодні отримала посилочку від Юлі ,Сестра_Юлія, який щедрий юлін "миклоайчик"!! Вітаю! Ой, зараз і я з фотозвітом буду про отримане від ТМК
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Irina_SV | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 1:49 PM | Повідомлення # 83 |
мешканець сайту
| welshrabbit, ромашка1, Дівчатка, вітаю з гарнющим і щедрим Миколайчиком! Надихайтесь та творіть
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 6:10 PM | Повідомлення # 84 |
Мудра людина
| welshrabbit, veronika, вітаю з подарунками! До вас Миколайко не забарився. Чекаємо звітів від інших обдарованих!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 7:04 PM | Повідомлення # 85 |
Мудра людина
| Вітаю ощасливлених чемних дівчаток! Миколай все-все бачить і обдаровує своїх найкращих дівчаток!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2013-12-21, 10:54 AM | Повідомлення # 86 |
Мудра людина
| Прийшов Миколайко від нашої ТМК! Дякую, Тетянко, за чудовий настрій! І звідки Миколайко знав, що я хочу ?
ore et labore!
Повідомлення відредагував Пасіонарія - Субота, 2013-12-21, 10:55 AM |
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2013-12-21, 10:59 AM | Повідомлення # 87 |
Мудра людина
| Ось ще зблизька. Тицькою по одній-дві фото, бо більше, чомусь, скидає....
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2013-12-21, 11:04 AM | Повідомлення # 88 |
Мудра людина
| Тепер я додивилася, що Тані у "партнерах" нема. Це "Пошта щастя" чи "Миколайко"? Хоча, сміливо - два в одному!
ore et labore!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-12-21, 11:21 AM | Повідомлення # 89 |
Мудра людина
| Пасіонарія, Людо, вітаю із щастям з Дніпроперовська!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Субота, 2013-12-21, 12:57 PM | Повідомлення # 90 |
мешканець сайту
| Тук-тук. Хочу і своїх Миколайчиків показати! Перепрошую відразу, якщо опис буде сумбурним, бо емоції в мене, ще не вщухли
Подаруночки прийшли в сам день Святого Миколая, тільки не вдалось відразу забрати. Зате вчорашній вечір був продовженням свята. Впевнена, після фото (а уявіть, яка краса на справді) ви мене зрозумієте.
Отже, 1. прийшов до мене Миколай з Києва від Оленочки welshrabbit. В чарівному чобітку чарівні презентики (СОВА, така класна!!! ах!! і лялечка малесенька, гарнесенька, закладиночка (і уже знайшла своє місце), в'язані іграшки новорічні - сонечко та сердечко, серпантин та листівочка, з теплими побажаннями. Ну і звичайно ж для творчості - ниточки та канва). Оленко, дякую Вам за чудовий настрій!
2. І тут же приїхав Миколайчик з Городенки, від Людмилки (Пасіонарія) Я спершу навіть не зрозуміла, що пакунок, який винесли - для мене )))) Ой що в мене тепер є....мммммм...
Думаю, ви здогадались уже, де знайшла місце закладиночка Оленки Людочко, безмежне Вам дякую!!!! В мене тепер дідух є!- такий гарнющий, ароматний, та ще й з дзвониками!!! Ой, хоч би не забути чого, перераховуючи ))) в пакуночку - смачнюще печиво, зроблено у вигляді Святого Миколая, шоколадочки ялівцеві іграшки, які я також уже встигла промостити до дідуха чарівна баночка зі смачнющими грибочками, книжечки про наші традиції і обряди, та дитячі колисаночки, молитви, казочки (це мені буде на майбутнє, сподіваюсь, найближе :))), а поки буду її читати племінниці) збірка "Українські народні узори" Ольги Косач-Кривинюк (УРАААА!!!!!) церковний каледар на 2014 символічна коробочка із сірничками І дуже душевні слова на листівочці!
ДіВЧАТКА, БЕЗМЕЖНЕ ДЯКУЮ ЗА ФАНТАСТИЧНОГО СЯТОГО МИКОЛАЯ!!!! Дякую за Вашу увагу, щедрість, та вміння дарувати настрій і позитив!!!
Нехай все добро Ваше повертається Вам сторицею!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
Повідомлення відредагував Irina_SV - Субота, 2013-12-21, 1:04 PM |
|
| |
ТМК | Дата: Субота, 2013-12-21, 3:23 PM | Повідомлення # 91 |
Мудра людина
| Людочко, вітаю зі святами! Мене справді нема в переліку,бо була не впевнена, чи встигну і чи матиму можливість. Ось щоб нікого не підвести і не записувалась. Та ці свята чарівні і все склалось. Чи можна викладати світлини в цій темі треба спитати в Юлі, та все одно Вітаю всіх зі святом, бажаю щоб Святий Миколай подарував вам свою прихильність, захищав від бід і був постійним і надійним супутником по життю.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2013-12-21, 4:03 PM | Повідомлення # 92 |
мешканець сайту
| ТМК, я щось плутаю, чи ви справді живете в Дніпропетровську?? для мене це новина )))))))
вітаю всіх з подаруночками!!! ))))) все таке гарне і складене з любов"ю!!!
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
ТМК | Дата: Субота, 2013-12-21, 4:22 PM | Повідомлення # 93 |
Мудра людина
| Так, soncevuda, в Дніпрі.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
Повідомлення відредагував ТМК - Субота, 2013-12-21, 4:24 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2013-12-21, 4:39 PM | Повідомлення # 94 |
Мудра людина
| Irina_SV, Пасіонарія, з чудовими дарунками! дивлюсь на фото - справжні скарби: кожен вартий окремої детальної світлини!
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2013-12-21, 7:34 PM | Повідомлення # 95 |
побратим
| Ура, ура, ура і до мене завітав Святий Миколай! Отримала вчора і до сьогодні ходжу з відчуттям неймовірного щастя і радості, тому зразу вчора навіть і фото не робила, бо так хотілося натішитися!!! Перший Миколайчик завітав з Києва від Irina_SV Якщо в двох словах передісторію, то Іринка мені пошту Щастя передавала з Андрієм на форумівці, а в ній були такі гарненькі стрічечки, які я скоренько використала на обкладинки. І хотілось спитати де такі купити можна...бо ніяк не можу знайти...А тут такий сюрприз!! По-перше виявилось, що Іра мій дарувальник, а по-друге, Миколай приніс такі потрібні стрічечки Хех, є в світі дива!!! А ще в пакуночку,була загорнута в лист від Святого Миколая, вишивка - така ніжна-ніжна, красива-красива Це заготовочка для моєї майбутньої торбинки (вже знаю як буде!). А ще тканинка неймовірна, ниточки, намистини, стрічка декорована! До листа ще додається ялиночка-листівочка з теплими побажаннями! Дякую, Ірочко! Ти дуже дивним чином відчуваєш мої творчі вподобання Хвалюся радісним:
А потім до нас завітам Миколайчик з Городенки, від пані Людмили (Пасіонарія)! Приніс величезний коробок, а та-а-а-м
Я себе перший раз за багато років чомусь відчула себе малесенькою дитиною, яка отримала подарунок від справжнього! Миколая! Повернення в світле, щасливе дитинство! Зразу зверху пакунків лежала ціла купа пряникових миколайчиків, а під ними справжнє диво (для мене так точно) - пряниковий будиночок!!! А дивіться яких дах! Чисто вишиваний!! Така рада книжечкам про наші традиції і обряди "Від Романа до Йордана" та "Обряди та страви Святого Вечора" О.Вербенець та В.Манько., церковний календар на 2014, дуже милі ялівцеві іграшки, баночка з грибочками, шоколади (як завжди одна кудись щезла ще до фотографування :redface:), свічечка святкова до неї сірники європейські ! А ще було дещо французьке з того, що булькає і так грає в бокалі, але то сховано до свят Людочко, щиро дякуємо всіх вашій родині!!!
Повідомлення відредагував Afinna - Субота, 2013-12-21, 7:37 PM |
|
| |
тата4590 | Дата: Субота, 2013-12-21, 7:55 PM | Повідомлення # 96 |
відвідувач
| Вітаю дівчатка з Миколайчиками.До моєї оселі учора теж завітав Миколайчик від Сестри Юлі з Днепропетровська.Дуже раділи посилочці і я і діти.Там стільки всього гарнезного,що аж уночі снились гостинці.Точно як пише Afinna,відчула себе як у дитинстві.Ще відхожу від щастя,фото звіт пізніш буде.Веселих свят.
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Субота, 2013-12-21, 8:06 PM | Повідомлення # 97 |
побратим
| Afinna, Irina_SV, Пасіонарія,вітаю з чудовими Миколайчиками ,веселих свят
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Субота, 2013-12-21, 9:29 PM | Повідомлення # 98 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, Цитата Сестра_Юлія ( ) справжні скарби: Юлічко, дійсно, скарби! Ходиш і радієш, дивлячись на дарунки
Afinna, радію, що Вам сподобалось. Переживала, чи все буде доречним та все ж таки, то таке задоволення робити подарунки...ммммм
Дуже дякую усім за фантастичне свято Миколая.
Сестра_Юлія, Юлічко, Вам окремо - щира вдячність, що організували нас, і ми отримали океан позитиву, чудес, здійснення мрій!
Повідомлення відредагував Irina_SV - Неділя, 2013-12-22, 12:12 PM |
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2013-12-21, 9:40 PM | Повідомлення # 99 |
Мудра людина
| Ура! Миколайко доніс все цілим! Ура! Тішуся, що сподобалось! До слова. Дерев"яні іграшки - то символічні вертепики з оливкового дерева з Вифлиєму (Святої Землі). Я поділилися з вами частинкою правдивої символіки. Вишивати зараз ніколи, тому я вправлялася в "настилі" на дасі марципанової хатки. Трохи кривенько, але я старалася Миколайчики теж "пан сам скльопав" :). Гриби з горів, сушила сама. Додасте до святвечірніх страв - так будемо відчувати, що ніби сидимо разом за столом Дідух замовила, бо руки не дійшли пристарати злаки заздалегідь. Вибачайте, що не написала листа, лиш щось там "черкнула" на образочку - все збиралося в шаленому темпі. Хатка Миколайка на моєму подвір'ї зібрана, вже доробляють дах! Я, як і мої діти, щиро вірю в Святого, і у диво, бо те , скільки роботи було зроблено дома і поза ним і в яких строках - що дивуєшся! Є всі шанси запровадити туди колядників! Хто не вірить, хай приїжджає колядувати
ore et labore!
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Субота, 2013-12-21, 10:02 PM | Повідомлення # 100 |
побратим
| Миколайчик завітав до мене від Таnа
я є володаркою закладинки та лялечки від Тані!, а ще сухофрукти - смачні..,стрічечка -Україна, гачок та спіці - вже буду напевно плести. Дякую Миколайчику! :D
Повідомлення відредагував вишивалочка - Неділя, 2013-12-22, 11:14 AM |
|
| |