Новорічно-різдвяна гра-обмін "Листи від Миколая"-2013
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2013-11-18, 2:00 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Розпочинаємо набір учасників для цьогорічного новорічно-різдвяного обміну "Листи від Миколая". Минулорічний досвід гри був вдалим, не зважаючи на деякі нюанси... Отже, до 6 грудня 2013 року набиратимемо учасників - охочих зіграти роль помічника Святого Миколая. Кожен з учасників отримає по ДВІ адреси форумчан, яких має ощасливити, врахувавши за можливості їхні побажання. Відповідно кожен учасник має отримати ДВА "листи" з подарунками. До 19 грудня, Дня Святого Миколая, (умовно кажучи, можливі корективи в бік збільшення строку, наприклад до Нового року) надсилатимемо посилочки.
Прошу охочих долучатись, додаючи коментарі в цій темі. Не забувайте відкривати свої хотіня й побажання до Миколая, а то як же йому взнати про Ваші потаємні мрії?)Закликаю не соромитись, аби полегшити завдання помічникам Миколая!
Адреси та ПІБ прошу надсилати мені приватними повідомленнями. Не забувайте вказувати індекс, якщо віддаєте перевагу Укрпошті. Якщо іншим перевізникам - вказуйте свій мобільний та інші потрібні реквізити.В цьорічні посилочки ДУЖЕ БАЖАНО вкладати якусь вишиту дрібничку, адже форум наш - вишивальний. А якщо ця дрібничка буде вишита традиційними українськими швами, то їй взагалі ціни не буде!). Не забуваймо про головну місію нашого форуму! Раз, два, три, розпочали!
Список гравців 1.soncevuda 2.Bullet 3.irinka-vitaminka 4.вишивалочка 5.ромашка1 6.Afinna 7.Сестра Юлія 8.Марина19 9. Irina_SV 10. Zeta 11. Tana 12.welshrabbit 13. veronika 14. Пасіонарія 15. тата4590
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2013-11-23, 1:12 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 0:01 AM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Хто переживав за цей обмінний проект (мав якісь свої сумніви, підозрюю, на серйозних підставах!), той отримавши свій обмінний дарунок, точно розтопить всі свої суми і сумніви Попри те, що цей рік містить мою улюблену цифру 13, цьогоріч я отримала від наших форумчанок найменше листів і посилок за всі 7 років життя форума. Але причина, напевно, в мені, бо і я мало розсилала. І тепер чекаю з нетерпінням свої посилочки від двох поки що таємничих форумчанок Щастя буде в домі!!!
скоро-скоро, зовсім скоро
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Середа, 2013-12-18, 3:49 PM | Повідомлення # 62 |
мешканець сайту
| Фух! :), побіг і мій Миколай до чарівних майстринь :). Сподіваюсь все буде вчасно і приємним
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
Повідомлення відредагував Irina_SV - Середа, 2013-12-18, 4:14 PM |
|
| |
veronika | Дата: Середа, 2013-12-18, 4:02 PM | Повідомлення # 63 |
мешканець сайту
| Незнаю чи добра на початок))))), але я певне була дуже чемна, бо Миколайко прийшов до мене першоі з Чернівців від Людмили Батаєвоі (нік Вишивалочка) якщо не помиляюся. От моі скарби!!!!!!!!!!!! Гаманець просто бомба ( і там ще на розплодок було 50грн) . Дякую Людочко, я з Стасею дуже вдячні такому щедрому Миколайчику.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
Повідомлення відредагував veronika - Середа, 2013-12-18, 4:46 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-12-18, 4:17 PM | Повідомлення # 64 |
маніяк графічних ліній
| veronika, радію за вас, ви перша у списку обдарованих в цьому обміні! Але мені нічогоісінько незрозуміло з вашого опису. Хто такі "полярчики"?... і в обміні були гроші?...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
veronika | Дата: Середа, 2013-12-18, 4:23 PM | Повідомлення # 65 |
мешканець сайту
| Так Лізо, були
Повідомлення відредагував veronika - Середа, 2013-12-18, 4:48 PM |
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Середа, 2013-12-18, 6:20 PM | Повідомлення # 66 |
побратим
| Вітаю! М...кажуть пусте давати не можна...
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-12-18, 6:26 PM | Повідомлення # 67 |
маніяк графічних ліній
| veronika, про пусте Оля пояснила, дякую:) А хто такі поларчики?
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Середа, 2013-12-18, 6:44 PM | Повідомлення # 68 |
мешканець сайту
| Цитата Bullet ( ) поларчики? гаманець
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-12-18, 6:49 PM | Повідомлення # 69 |
маніяк графічних ліній
| Irina_SV, дякую! : Оце так діалекти Ніколи б не здогадалась...
|
|
| |
veronika | Дата: Середа, 2013-12-18, 6:50 PM | Повідомлення # 70 |
мешканець сайту
| Полярчик польською мовою, украінською гаманець, справила в повідомленні.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-12-18, 7:53 PM | Повідомлення # 71 |
маніяк графічних ліній
| veronika, дякую за роз"яснення, просто я справді такого ніколи не чула, зазвичай відомості про полонізми у мене закінчуються на "філіжанці" :))))
Сестра_Юля, вибач , що я тут офф-топ розвела, справді було цікаво нових слів дізнатись!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Четвер, 2013-12-19, 3:15 PM | Повідомлення # 72 |
побратим
| Якраз на свято отримала подаруночок із Запоріжжя від тата4590, як я зрозуміла? Тамстільки всього! Рушникова таканинка і рушничок, тканина для вишивки - і канва і полотно, і бісер, і нитки для в"язання, і журнал зі схемами. Патріотичний вишитий мішечок з солодощами, мішечок взагалі - справжній шедевр, і підставка під гаряче, і лопатка з козаком, і коник - символ року, та ще й дощик!
Дуже-дуже дякую!Все гарне і все потрібне!
Повідомлення відредагував welshrabbit - Четвер, 2013-12-19, 3:18 PM |
|
| |
вишивалочка | Дата: Четвер, 2013-12-19, 3:36 PM | Повідомлення # 73 |
побратим
| veronika,Станіслава чемна та слухняна, тому Миколайчик завітав в гості ! пустий полярчик - гаманець дарувати не потрібно, а читаючи про біду- доклала трошки на початок та на гарні заробітки ! а можете ще раз получити відпралення, бо прийшло смс , що не получене- і зберігання платне.. Щасливих свят! welshrabbit, вітаю з Миколайчиком!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-12-19, 4:00 PM | Повідомлення # 74 |
маніяк графічних ліній
| ..... іііііі.....!! я теж свого обмінного миколайчика отримала! Фото після роботи зроблю, але там таке!!! Дякую Тані Коротенко, ТМК!!!
|
|
| |
тата4590 | Дата: Четвер, 2013-12-19, 7:30 PM | Повідомлення # 75 |
відвідувач
| Оленка рада що тобі сподобалась моя посилочка. Бажаю міцного здоровья та Веселих Свят!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Четвер, 2013-12-19, 7:39 PM | Повідомлення # 76 |
побратим
| Дуже сподобалась! Підставочка вже на кухні, все інше перебираю-милуюся-радію! Тобі також здоров"я, творчої наснаги, сил, радості творчості і побільше часу на те, щоб втілити все задумане! Веселих Свят!
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Четвер, 2013-12-19, 10:35 PM | Повідомлення # 77 |
побратим
| Сьогодні полетіли і мої "миколайчики" до дівчат, через два дні будуть на місці)
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 0:41 AM | Повідомлення # 78 |
маніяк графічних ліній
| а мої вже завтра будуть у адресатів
|
|
| |
ромашка1 | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 2:02 AM | Повідомлення # 79 |
побратим
| Доброго вечора,сьогодні отримала посилочку від Юлі ,Сестра_Юлія,щиро дякую за гарний подарунок і гарний настрій ,ось хвалюся: бісерний набір:жгут і браслет сонячного кольору; косметичка пошита Юлею,книжкова закладинка рожева ,гарнюня; ялинкові прикраси: суничка і сердечко; контейнер для бісеру і різний кольоровий бісер;листівки українського вбрання, календар на 2014 рік "петриківка"; книга "лоскутное шитье",журнал"зделайте сами",трафарети для новорічних вітражів,рукодільна поробка - розмальовка:"дерев"яний Дід Мороз,фарби і пензлик; великий блокнот для записів ,люрексова тесьма ,велика синя цукерка набита цукерками; привітання новорічне тепле і щире , все притрушено сніжком і запаковано новорічною упаковкою(може щось забула) ,за все щиро дякую, зараз будуть світлини
|
|
| |
ромашка1 | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 2:04 AM | Повідомлення # 80 |
побратим
| ось подарунки
Повідомлення відредагував ромашка1 - П`ятниця, 2013-12-20, 2:55 AM |
|
| |