Літній обмін: Морська тематика
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2011-05-29, 0:32 AM | Повідомлення # 41 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Oленка, не думаю, щоби хтось образився Все гаразд, я просто здивувалась, що ви :)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Субота, 2011-06-04, 12:24 PM | Повідомлення # 43 |
маніяк графічних ліній
| Oленка, оо, вітаю вас, Оля, з поштою щастя!!! Сестра_Юлія ще та поштарка ;)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Субота, 2011-06-04, 2:37 PM | Повідомлення # 44 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Oленка, вітаю з подарунками, вони чудові !
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Жанна | Дата: Субота, 2011-06-04, 2:53 PM | Повідомлення # 45 |
мешканець сайту
| Oленка, вітаю з яскравим подаруночком))))))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2011-06-04, 9:57 PM | Повідомлення # 46 |
мешканець сайту
| я сьогодні теж отимала подаруночок від ЖАнни!! Ввечері викладу фото! Жанночка, ти чарівниця!Додано (2011-06-04, 9:57 PM) ---------------------------------------------
Ось мій морський подаруночок від Жанни! Тут хусточка, така морська, така гарна! Хусточку я подарувала моїй бабусі, вона в ній ходить до церкви. Сумочка з рибонькою, власноруч зшита Жанною, в ній тепер живе мій фотоапарат. Шитий матросик, чудовий, чудовий. Його забрала моя сестра Маринка для своєї маленької донечки =) Чудова листівочка з Києво-Печерською лаврою, така яскрава, така гарна. Чудовий лист, який неймовірно приємно було читати! І морські камінчики, які ми вчора з"їли підготовці з сестрою до екзамену! ДЯКУЮ! чарівно все вийшло!!!
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
НаталиG | Дата: Субота, 2011-06-04, 10:46 PM | Повідомлення # 47 |
побратим
| Oленка, soncevuda, вітаю вас, дівчата!!! Такі приємні літньо-морські подаруночки вийшли!!! Леді-дарувальниці на славу постаралися!!!!!!!! Кльова ідея з морськими камінчиками, Жанно! Але ж вони дійсно морські!
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-06-04, 10:56 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| soncevuda, Поздоровляю! дуже гарний даруночок! смачненький теж
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-06-05, 0:01 AM | Повідомлення # 49 |
маніяк графічних ліній
| soncevuda, матросик мені найбільше підняв настрій :))) І камінчики їстівні, ясна річ! Вітаю вас з морським обміном!
Наступного тижня, гадаю, вже всі відзвітуються, і розпочнемо новий обмін, а може на конкурсі зупинимось...
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2011-06-05, 0:15 AM | Повідомлення # 50 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) Наступного тижня, гадаю, вже всі відзвітуються, і розпочнемо новий обмін, а може на конкурсі зупинимось...
оце я чекаю найбільше, бо щось моя жертвочка не пише, що отримала....я вже хвилююсь трошечки....а як хочу перевірити на сайті укрпошти за номером то постійно роз"єднує сторінку, мовляв, час вичерпано.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-06-05, 2:29 AM | Повідомлення # 51 |
маніяк графічних ліній
| Quote (soncevuda) оце я чекаю найбільше, бо щось моя жертвочка не пише, що отримала... А моя ще й не отримала, бо я нагло запізнилась з висиланням.
|
|
| |
Жанна | Дата: Неділя, 2011-06-05, 7:45 PM | Повідомлення # 52 |
мешканець сайту
| soncevuda, я надзвичайно рада, що мій подаруночок нарешті дійшов і що він потішив не тільки тебе, а й твою родину)))))))) уряяя)))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2011-06-05, 9:41 PM | Повідомлення # 53 |
мешканець сайту
| Quote (Жанна) soncevuda, я надзвичайно рада, що мій подаруночок нарешті дійшов і що він потішив не тільки тебе, а й твою родину)))))))) уряяя)))))
дякую! ти моя чарівниця морського настрою!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-06-08, 4:38 PM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Quote (soncevuda) Шитий матросик, чудовий, чудовий. Його забрала моя сестра Маринка для своєї маленької донечки =) гарненький матросик! Вітаю з чудовим подарунком! (моя доня з такою шкарпетковою лялею від Жанни спить, така лялечка - присипалочка )
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Жанна | Дата: Середа, 2011-06-08, 5:50 PM | Повідомлення # 55 |
мешканець сайту
| soncevuda, lady-v, дякую))) яка ж це все-таки радість - знати, що те, що ти зробив для когось, припало людям до душі)))) пафосно, але ж таки так!))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-06-11, 2:22 AM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Мій адресат отримала свій "Морский Обмін"ось тут
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-06-11, 11:23 AM | Повідомлення # 57 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Oленка) Мій адресат отримала свій "Морский Обмін"ось тут Дякую, Оля!!!
Це мій морський подарунок від Оленки! Я щаслива :)* Тепер дироколити - не надироколити цього щастя :)*
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-06-11, 11:45 AM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Bullet, Ліза я рада що Вам сподобалось!!! Але треба ще парочку... хоча б... наступного разу попробую які вони в роботі перед тим як купляти і висилати...
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-06-11, 12:36 PM | Повідомлення # 59 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Oленка) наступного разу попробую які вони в роботі перед тим як купляти і висилати... ааа... зацікавило і вас?
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-06-11, 11:48 PM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) ааа... зацікавило і вас? Та ні! Просто я хочу щоб у Вас були найкращі! А якщо мене не дуже вражає, то те не найкраще!Правда що може на фотографії не дуже добре видно! Але маю таку маленьку мрію... Я Вам нависилаю різних інструментів- не знаю скільки, а потім вишлю альбом, а потім перешлю е-файлом фотографії... Після цього закажу Вам зробити мені пам"ятний альбом. І коли я буду його показувати, всім буду казати що Ви мені його зробили! Авторска робота Єлізавети Омельчук. Бачите, все дуже просто! Сплошна егоістичність і прагматика з мого боку! Так що готуйте ящика під дироколи. Мені ж бо потрібен найкрасивіший альбом! (Про ящик не шуткую)
|
|
| |