Літній обмін: Морська тематика
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 4:10 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| з легкої руки Світовиди розпочинаємо морський обмін. Двоє бажаючих - уже можливий обмін ))) Координатор гри: soncevuda Пропоную обмінюватись 1 х 1 (не взаємно, але при бажанні ви завжди можете відправити подаруночок людині, яка вам пришле обмінний пакетик) ТЕМА: Морська тематика. Обмеження: кількість: не менше 3 об"єктів Розмір: максимум конверт формату А4 Строки: - до 10 травня збір учасників. - в ніч з 10 на 11 травня розігруємо обмінні пари - 10 травня чекаю від вас вашу поштову адресу мені на електромейл vladam84@ya.ru з поміткою в темі "Вишиванка: Морський обмін." - до 20 травнявисилаємо пакуночки чи конвертики. Морська тематика: усе, що на вашу думку, пов"язане з морем, відпочинком, морським бризом, запахами і смаками, кольорами лазурового берег чи піску Одещини, чи кам"яних масок Криму Через такі обміни ми перезнайомимось одна з одною, це ж прекрасно:) Пересторога: пам"ятаймо, що нас багато, ми всі любимо предметні обміни і активно обмінюємось. Тому намагайтесь підійти з точки зору практичності предметів, що висилатимете адресатам. Накопичувати просто красиві штучки не так цікаво Вартість вашого подарунка не повинна зобов"язувати адресата на відповідні великі грошові витрати, пам"ятаймо, що ми всі - різних матеріальних статків. Будьмо чемними Учасники: 1. soncevuda 2. Bullet 3. Oленка 4. olimpia 5. Сестра_Юлія 6. Жанна 7. 8. 9. 10. * Прошу раніше 10 травня НЕ надсилати мені ваших адрес
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2011-05-08, 2:24 AM |
|
| |
soncevuda | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 11:08 PM | Повідомлення # 2 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| дякую!! сподіваюсь, будуть охочі до обміну!! Додано (2011-05-02, 11:08 PM) --------------------------------------------- а продовжити сроки набору гравців не можна ?
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 2:16 AM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Quote (soncevuda) а продовжити сроки набору гравців не можна ? пропонуйте до якої дати? )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 2:29 AM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Хочу теж! Як i завжди розумiю труднощi мiжнародних пересилок. Щоб відсилати після 20 більше часу щось гідне підшукати!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Повідомлення відредагував Oленка - Вівторок, 2011-05-03, 10:50 AM |
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 9:30 AM | Повідомлення # 5 |
мешканець сайту
| давайте до 10 учасників шукати-чекати, а до 20 відправляти =) Додано (2011-05-03, 9:30 Am) --------------------------------------------- Oленка, а звідки Ви?
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 2:53 PM | Повідомлення # 6 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) до 10 травня висилаємо пакуночки чи конвертики. Точно, дату треба продовжити Quote (Oленка) більше часу щось гідне підшукати! Повністю згодна. Можна мене записати?
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
Повідомлення відредагував olimpia - Вівторок, 2011-05-03, 2:55 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 5:47 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Виправила - всіх записала:)
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 8:27 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Я теж хочу надіслати комусь шматочок моря :-) . Прийміть!
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Середа, 2011-05-04, 3:16 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, додала тебе (хочу, щоб ти випала мені!!!)))) - 10 травня чекаю від вас вашу поштову адресу мені на електромейл elisa@ukr.net з поміткою в темі "Вишиванка: Морський обмін." * Прошу раніше 10 травня НЕ надсилати мені ваших адрес - я їх просто можу втратити. НЕ НАДСИЛАти мені ваші адреси у приват: я щодня отримую 10 і більше приватних повідомлень, і вони відсувають в небуття старші листи, серед яких може бути втрачена і ваша дреса. Оленко, влучили у самісіньке мені серце! Будете дражнитись - я вам з Европи понависилаю фотографії, щоб і вам було заздрісно :))) Шкода, правда, що сам Пн-Атлантичний океан навряд чи побачу, зоч і побуваю у Португалії.. Але фото нароблю багато, тож тримайтесь!
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2011-05-04, 6:27 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Висилайте! Я Пів-нічний тільки з літака бачила! у нас Тихий
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-05-06, 1:16 PM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Нас щось малувато. Може пораніше почати збирати обмінні пари?
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2011-05-07, 12:47 PM | Повідомлення # 13 |
мешканець сайту
| певно, погода не сприяє думкам про літо =))))
|
|
| |
Жанна | Дата: Субота, 2011-05-07, 12:50 PM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| а давайте ще й я приєднаюся)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-05-07, 12:56 PM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| Жанна, з радістю додала вас
|
|
| |
Жанна | Дата: Субота, 2011-05-07, 5:35 PM | Повідомлення # 16 |
мешканець сайту
| Bullet, дякую)) вже намагаюся уявити себе біля моря - щоб проникнутися морським настроєм )))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-05-10, 9:18 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
| - 10 травня чекаю від вас вашу поштову адресу мені на електромейл vladam84@ya.ru з поміткою в темі "Вишиванка: Морський обмін." Нагадую: координатор гри soncevuda, вказано її електромейл! Саме soncevuda розігруватиме обмінні пари.
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-05-11, 11:54 AM | Повідомлення # 18 |
побратим
| Я дуже вибачаюсь, що не зовсім вчасно але якщо ще приймаєте, то я з вами!!! Більше учасників - цікавіше! Доповню "групу морської підтримки" разом з Олімпією! Від себе добавлю, що мешкаю через дорогу від Чорного моря, тому в подаруночок для мене не обов'язково вигадувати щось "морське", достатньо привіта з місця де мешкаєте (ліс/поле/гори)
|
|
| |
soncevuda | Дата: Середа, 2011-05-11, 5:57 PM | Повідомлення # 19 |
мешканець сайту
| НаталиG, напишіть мені у приватне повідомлення вашу вдресу щось придумаємо!! =))) Дівчатка, напишіть мені чи отримали ви листа з адресою вашої жертвочки! Щоб я не хвилювалась!! Висилаємо морські привіти до 20 травня!! [color=blue]
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2011-05-11, 7:42 PM | Повідомлення # 20 |
мешканець сайту
| soncevuda, так, адресу отримала.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |