Вітаю вас в новій темі, яка, можливо, по закінченню нашої *пошти* буде знищена. Десь з місяць назад по каналу "Україна" побачила я телесюжет про Оксану Попадюк, 24-річну дівчину, що самотужки бореться з наслідками лікарської недбалості - ДЦП. Я не особливо люблю усілякі сльозогінні сюжети, але Оксана на екрані була такою позитивно налаштованою, що я не втрималась і ввела її ім"я в гугл-пошук. Виявилось, що час від часу про неї пишуть якісь сюжети (загугліть заради цікавости), але отак на сюжетах все закінчується. Я знайшла Оксану особисто, нині це просто зробити через соціальні мережі типу *однокласнікі*,, списалась з нею. Виявилась дівчина дуже привітна і неймовірно позитивно налаштована. Пише вірші, малює картини (нехай наївно малює, але ж тримає пензля в зубах, друкує одним пальцем, але ж *лапки не склала*).
Тут деякі товариші
дуже хотіли повтору *щедрого миколая*. Пропоную звернути увагу на цю дівчину. Я маю її адресу і надам бажаючим форумчанкам - приватно (пишіть запит в ПП).
Щоб випадково не було казусів в наших посилочках, звертаю вашу увагу на особливості Оксани:
- пересувається на візку
- друкує лише 1 пальцем
- малює не руками
З її власного листа мені відомо, що вона:
- любить тварин усяких, мальованих, ліплених, живих
- любить усе саморобне, надто вишивку
- любить яскраві кольори, надто - зелений
Якщо у когось з прочитаного тексту в серці народиться жалість до Оксани, то прошу знайти її в тих же Однокласніках - і жалість пройде, як не було. Оксана дуже великий оптиміст, про це свідчать навіть її фото!!
Ніхто з вас не зобов"язаний підтримувати цю "акцію". Тема створена для бажаючих поділитись шматочком тепла і радості з людиною, яка щодня боретья з болем. Тим більше, скоро Великдень
Щоб зрозуміти ставлення до подібних тем, - прошу коментувати.
===========================================