Пошта щастя для однієї дівчини
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-03-08, 3:39 AM | Повідомлення # 1 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю вас в новій темі, яка, можливо, по закінченню нашої *пошти* буде знищена. Десь з місяць назад по каналу "Україна" побачила я телесюжет про Оксану Попадюк, 24-річну дівчину, що самотужки бореться з наслідками лікарської недбалості - ДЦП. Я не особливо люблю усілякі сльозогінні сюжети, але Оксана на екрані була такою позитивно налаштованою, що я не втрималась і ввела її ім"я в гугл-пошук. Виявилось, що час від часу про неї пишуть якісь сюжети (загугліть заради цікавости), але отак на сюжетах все закінчується. Я знайшла Оксану особисто, нині це просто зробити через соціальні мережі типу *однокласнікі*,, списалась з нею. Виявилась дівчина дуже привітна і неймовірно позитивно налаштована. Пише вірші, малює картини (нехай наївно малює, але ж тримає пензля в зубах, друкує одним пальцем, але ж *лапки не склала*). Тут деякі товариші дуже хотіли повтору *щедрого миколая*. Пропоную звернути увагу на цю дівчину. Я маю її адресу і надам бажаючим форумчанкам - приватно (пишіть запит в ПП). Щоб випадково не було казусів в наших посилочках, звертаю вашу увагу на особливості Оксани: - пересувається на візку - друкує лише 1 пальцем - малює не руками З її власного листа мені відомо, що вона: - любить тварин усяких, мальованих, ліплених, живих - любить усе саморобне, надто вишивку - любить яскраві кольори, надто - зелений Якщо у когось з прочитаного тексту в серці народиться жалість до Оксани, то прошу знайти її в тих же Однокласніках - і жалість пройде, як не було. Оксана дуже великий оптиміст, про це свідчать навіть її фото!! Ніхто з вас не зобов"язаний підтримувати цю "акцію". Тема створена для бажаючих поділитись шматочком тепла і радості з людиною, яка щодня боретья з болем. Тим більше, скоро Великдень Щоб зрозуміти ставлення до подібних тем, - прошу коментувати. ===========================================
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2010-03-22, 11:54 AM |
|
| |
kogedubirina | Дата: Четвер, 2010-03-11, 11:55 PM | Повідомлення # 2 |
 побратим
Група: Перевірений користувач
| треба щось придумати!
|
|
| |
Chere6nya | Дата: П`ятниця, 2010-03-12, 0:34 AM | Повідомлення # 3 |
 побратим
| я підтримую!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2010-03-12, 1:09 AM | Повідомлення # 4 |
 Мудра людина
| У мене такі ідеї - вишити для Оксанки закладинку. листівку зі звірятком чи чохлик... Купити їй хороші (акварель, олія???) фарби. Шоколад (?). Просто м"яку іграшку (?). Що з цього годиться? У кого ще які ідеї? Я дуже боюсь "промахнутись" з подарунком. Порадьте щось
|
|
| |
kogedubirina | Дата: П`ятниця, 2010-03-12, 1:16 PM | Повідомлення # 5 |
 побратим
| думаю листівку вишити, але напевно вже по святах.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-03-12, 1:47 PM | Повідомлення # 6 |
 маніяк графічних ліній
| дякую, що не лишаєтесь осторонь. Минулого тижня одназ форумчанко вже просила у мене оксанину адресу, тож і вишлю її всім , хто відписав у цій темі. А ви робіть як бажаєте, за власним чсом і натхненням Уявіть, якщо нам з вами приємно отримувати пошти щастя і листівки, як ми піднімемо настрій Оксані!!! ось ще одна цитата з її листа: я люблю щиру поєзію, ніжні яскраві картини, вишивка тоже мені дуже подобається особливо зображиння тварин. одним словом мені все прекрасне і яскраве подобається!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-03-12, 9:58 PM | Повідомлення # 7 |
 Мудра людина
| +1, надсилай адресу
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2010-03-13, 10:31 AM | Повідомлення # 8 |
 Мудра людина
| Лізо, висилай і мені, спробую щось придумати.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
kogedubirina | Дата: Субота, 2010-03-13, 10:36 AM | Повідомлення # 9 |
 побратим
| а як підписувати? "спілкування за вишивкою"
|
|
| |
lakizka | Дата: Субота, 2010-03-13, 11:13 AM | Повідомлення # 10 |
 побратим
| nosiknata, давай скооперуємося, а може навіть зїздити якось.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-03-14, 0:41 AM | Повідомлення # 11 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (kogedubirina) а як підписувати? "спілкування за вишивкою" я попередила Оксану, що ми з форумчанками вишлемо їй весняні вітання з рукоділлями. Але якщо вона призабула, то можете в листі вказати їй, що Ліза дала вам її адресу. Вказати форум бажано, Оксана хоч і не вишиває (може, поки??), але пише, що їй це дуже подобаєтья...
|
|
| |
kogedubirina | Дата: Неділя, 2010-03-14, 5:56 PM | Повідомлення # 12 |
 побратим
| Bullet, вказувати Вас і форум, обов"язково!це ж Ваша ідея. я так думаю. дякую!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-03-15, 8:08 PM | Повідомлення # 13 |
 Мудра людина
| Висилайте і мені адресу також.Попри свою зайнятість я думаю бодай щось зберу в посилочку.Думммаю,якщо вишлю найперш за все дитині "Пошту щастя",то любі форумчанки не обідяться на мене.
Моя майстерня ®
 ...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
яля | Дата: Вівторок, 2010-03-16, 11:22 AM | Повідомлення # 14 |
 друг
| Ліз, висилай і мені адресу, зроблю ляльку.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-03-16, 11:42 PM | Повідомлення # 15 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (pozitiv) Нажаль, адреси знайти так і не вдалося. Дуже мало інформації про цю дівчину в мережі. Знаю про неї лише з сюжету по телебаченні. Прото прагну дізнатися. Як вдасться - повідомлю. Таня, я Оксану Попадюк знайшла в інтернеті теж після сюжету в програмі *Максимум*, на ТРК УКраїна. Полізла в інтернет, виявилось - справжня людина. Я думала писати кудись в сільраду, але потім згадала про соціальні мережі і ... заглянула на *однокласснікі.ру*. І тобі раджу, якщо захочеш *свою* сюжетну героїню відшукати Певно, це єдиний позитивний момент в соціальних мережах: тм можна всіх знайти. Взагалі, не люблю ні вконтакти, ні однокласнікі, ні мої міри.. Вбивці часу.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-03-17, 9:47 AM | Повідомлення # 16 |
 Мудра людина
| Bullet, адресу висилай
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-03-17, 12:10 PM | Повідомлення # 17 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Bullet, адресу висилай ну ти даєш! Ще з лікарні не перепочила, а вже туди ж! Вишлю, звісно.. Але ти б відпочила як слід.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-03-17, 12:45 PM | Повідомлення # 18 |
 Мудра людина
| В мене є "рояль в кущах", тобто спеціально не робитиму, з того, що є знайду і поезію, і закладинку тощо.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-03-21, 1:30 PM | Повідомлення # 19 |
 Мудра людина
| Bullet, відіслала з посиланням на тебе і форум.
Повідомлення відредагував Tana - Неділя, 2010-03-21, 1:31 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-03-24, 6:33 PM | Повідомлення # 20 |
 маніяк графічних ліній
| ура і ах Щойно отримала електронного листа від Оксани. Вона дуже дякую за отриману приємність: книжку і закладинку За описом збігається з Таніним планом, але ж ТАК ШВИДКО?? Пошта вміє дивувати Не знаю, чому, але і у мене настрій піднявся А я, до мого сорому, як хом"ячок, усе збираю у велику посилку для Оксани. Щодня щось нове туди впихую. Відчуваю, що скоро буде контейнер ))))) А воно ж людині приємно в будь-якому обсязі... Що ж це я? )))
|
|
| |