Подарунки для дітей до дня святого Миколая зробимо разом!
|
|
lakizka | Дата: П`ятниця, 2009-11-06, 3:08 AM | Повідомлення # 41 |
 побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Bullet, я переплутала місцями букви-не пікніп, а пінкіп(анг мовою pinkeep). Робила його вперше тому трохи з проколами. Вже потім знайшла МК на http://sashkinhouse.blogspot.com/2007/12/lizzie-kate.html Quote (Bullet) мененапевно не буде в Пт-Сб. Будемо за тобою скучати
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-11-06, 12:50 PM | Повідомлення # 42 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| lakizka, дякую за прекрасний лінк на цікавий блог там, серед друзяк корситувача, надибала наступне: (гарні ідеї дарунків) 
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Vikaho | Дата: П`ятниця, 2009-11-06, 3:05 PM | Повідомлення # 43 |
 побратим
| Показую Поки що готові дві ялинкові прикраси зі звірятками, які зайняті новорічною метушнею. Ведмедик прикрашає ялинку, а котик розбив іграшку Зворотній бік не вишитий - просто світло-сірого кольору. Всередині - синтепух. На підході вже сніговичок 
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2009-11-06, 3:50 PM | Повідомлення # 44 |
 Мудра людина
| Vikaho, чудові іграшки!
|
|
| |
Vikaho | Дата: П`ятниця, 2009-11-06, 4:00 PM | Повідомлення # 45 |
 побратим
| Сестра_Юлія, дякую)) тільки от вишивка багато часу займає Але ж хочеться побільше всього зробити..
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2009-11-06, 10:59 PM | Повідомлення # 46 |
 Мудра людина
| Згодна. А я збираюсьзосереидитись на чохликах для оліців і ручок. Дещо зробила вже. Фото не вмію вставляти - тому ось посиланняна альбом http://picasaweb.google.ru/levenja....lYGbVQ#
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2009-11-07, 2:15 AM |
|
| |
Vikaho | Дата: П`ятниця, 2009-11-06, 11:00 PM | Повідомлення # 47 |
 побратим
| Сестра_Юлія, ого! громіздкі роботи! молодчинка!
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2009-11-06, 11:26 PM | Повідомлення # 48 |
 побратим
| Quote (Vikaho) тільки от вишивка багато часу займає Але ж хочеться побільше всього зробити.. Vikaho, я так тебе розумію... в мене така сама ситуація.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-11-07, 2:14 AM | Повідомлення # 49 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (Vikaho) Показую Поки що готові дві ялинкові прикраси зі звірятками, які зайняті новорічною метушнею. Ведмедик прикрашає ялинку, а котик розбив іграшку Молодчинка, Вікуся Сестра_Юлія, суперові роботи! Що тут ще додасиш ?:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: Субота, 2009-11-07, 3:16 AM | Повідомлення # 50 |
 побратим
| Vikaho, медведик і котик класні. В мене вже теж готові 2 іграшки, вдень постараюся виставити фото. Сестра_Юлія, Роботи чудові, особливо сподобався чобіток, відразу дух Різдва відчувся. Я своєму малюку теж планувала цього року чобота вишити, але за всіма проектами боюся, що можу просто не встигнути. Стільки всього хочеться зробити...
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2009-11-07, 10:19 AM | Повідомлення # 51 |
 Мудра людина
| Vikaho, Сестра_Юлія, ваші роботи називаються одим словом -- натхненні! Дівчата, в мене банальні сніжні закладинки, якими, до речі, можна на час свят огортати свічки й підсвічники.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ulyafare | Дата: Субота, 2009-11-07, 12:16 PM | Повідомлення # 52 |
 побратим
| Я дзвіночки робитиму, як і казала. А от по вишивці надибала на таке (здається, також пластикова канва) Якщо такого не було і когось зацікавить, викладу схеми
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2009-11-07, 1:52 PM | Повідомлення # 53 |
 Мудра людина
| Tana, якщо Ви не проти, то і я кілька закладинок зроблю. Тільки вони у мене не будуть в традиційному стилі, як Ваші, якими всі ми просто заворожені
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2009-11-07, 4:19 PM | Повідомлення # 54 |
 Мудра людина
| Сестра_Юлія, в кожного свій стиль закладинок. Як можна бути проти краси і творчості?! Чекатиму з нетерпінням фото.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lakizka | Дата: Субота, 2009-11-07, 6:41 PM | Повідомлення # 55 |
 побратим
| До ulyafare, викладай схемки в темці про новорічні прикраси, думаю вони пригодяться. Одну я точно примітила. Виставляю своїх сніговиків-спортсменів . З іншого боку . Зблизька
Повідомлення відредагував lakizka - Субота, 2009-11-07, 6:42 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-11-07, 8:46 PM | Повідомлення # 56 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (lakizka) Виставляю своїх сніговиків-спортсменів це все зроблено для дітей в *мішечок від Миколая*? Не помилилась темою, впевнена? сніговички на чохлах для телефонів чи то скраьнички? Гарні Аж самій захотілось (не натякаю, сама вмію)))
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2009-11-08, 3:41 AM | Повідомлення # 57 |
 Мудра людина
| lakizka, які вони веселі - сніговички ті! А ж на серці радісно. Я так зрозуміла - це іграшки-"подушечки" на ялинку?
|
|
| |
lakizka | Дата: Неділя, 2009-11-08, 3:44 AM | Повідомлення # 58 |
 побратим
| Bullet, не помилилась. Це моъ пінкіпчики. Моє маля правда спочатку ходив дивився і казав, що це сюмка.
|
|
| |
abilan | Дата: Неділя, 2009-11-08, 11:28 AM | Повідомлення # 59 |
 побратим
| lakizka, Quote (lakizka) Моє маля правда спочатку ходив дивився і казав, що це сюмка. Яуе смачне слово "СЮМКА"!!!!!!!!!!
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
Ludmila | Дата: Неділя, 2009-11-08, 3:49 PM | Повідомлення # 60 |
мешканець сайту
| А за те щоб подарунки були функціональними, для менших діток я б пошила м"які іграшки (можливо в когось є викрійки невеличких м"яких іграшок)
|
|
| |