Вишиваний коловорот (робін)
|
|
shtynka | Дата: Середа, 2009-10-07, 1:44 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| На одному із форумів світової павутини прочитала, що є така гра. Досвіду участі в самої поки що немає, але дуже схотілось спробувати прийняти участь. Успішні обміни поштою щастя надихнули мене підняти цю тему на нашому форумі. Координацію гри можу взяти на себе. Перший етап - вивчення попиту, визначення приблизної кількості та складу учасників. Пропоную до кінця жовтня. І, якщо знайдуться охочі, - далі буде! П.С. Приклади таких проектів Робін 1 Робін 2 Робін 3 Увага! Коло замкнулось! Учасники набрані! 1. Shtynka - Кошенята 2. Ludmila - Ведмедики 3. Tana - Метелики 4. Bullet - Монохромні квадратики 5. Abilan - Вечірка для божичок 6. Mod - Польові квіти Урочисто оголошую: старт проекту "Вишиваний Коловорот" в понеділок 12.10.2009 коловорот застряг Пам"ятаймо, що необхідно відмічатись в системі http://round-robin.ru Правила колективної вишивки http://round-robin.ru
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-10-22, 8:40 PM | Повідомлення # 141 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Ludmila, у мене всі хрестики в одну сторону, та все ж поки що з вивороту не завжди виходить охайно. Вишита мною влітку подушка (на зеленому тлі, була на конкурсі у нас, ви бачили) вишивалась досить тяжко, і то зі збоями..) Людмило, питання: маю розмістити дуже близько ведмедика? Чи розділити орієнтовно на 6 частин (ваша - перша з шести), щоб ведмедик рівномірно сів?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ludmila | Дата: Субота, 2009-10-24, 12:12 PM | Повідомлення # 142 |
мешканець сайту
| Весь кусок тканини буде ділитися більше ніж на 6 частин. Я навмисно не розмічала тому що ведмедики будуть різними за розміром Додано (2009-10-24, 12:11 Pm) --------------------------------------------- Сьогодні мій метелик вже сів на серветку, в понеділок буду відсилати до Лізи Додано (2009-10-24, 12:12 Pm) --------------------------------------------- Дівчата, ще підкажіть чи потрібно підписувати свою роботу чм ні, щось я пропустила цю інформацію
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2009-10-24, 12:38 PM | Повідомлення # 143 |
Мудра людина
| Я не вимагаю підписувати мателиків (і так запам'ятаю учаниць першого свого робіну-коловороту). Дуже приємно, Ludmila, що заселили серветку ще однією комахою))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2009-10-26, 10:07 AM | Повідомлення # 144 |
Мудра людина
| Всім доброго дня! За планом маємо сьогодні 26.10.2009 останній день для відправлення першого етапу Коловороту. Другий етап (всі мають дочекатись бандерольки із наступними сюжетами) офіційно починаємо 02.11.2009! Неофіційно ж - таблицю маємо на сайті round-robin.ru, можемо вишивати і відправляти роботу раніше. Це буде добрим стимулом для невстигаючих (... як я, наприклад). Застереження: починаючи з другого етапу, картинки процесу своєї роботи бажано викладувати лише на сайті системи керування, щоб власник Коловороту не бачив вишитих для нього сюжетів. Результат Наді (mod) бачила в системі керування. Вітаю! Чекаю з нетерпінням! Хотілось би почути, як справи у Ганни abilan? Наостанок, доповідаю про свої результати - залишилось зовсім трохи дошити. Думаю, сьогодні справлюсь. (як і прогнозувала, вихідні, нажаль, - випали із процесу вишивання...)
Моя майстерня
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2009-10-26, 5:47 PM | Повідомлення # 145 |
мешканець сайту
| Quote (shtynka) Хотілось би почути, як справи у Ганни abilan? Дійсно, давно вже не було чути abilan, хотілося б побачити тему, яку вона обрала щоб підібрати схемку Додано (2009-10-26, 5:47 Pm) --------------------------------------------- Дівчата, я сьогодні відправила серветку з метеликами до Лізи
|
|
| |
Mod | Дата: Понеділок, 2009-10-26, 9:02 PM | Повідомлення # 146 |
побратим
| Ludmila, в мене до вас прохання, чи не могли б ви ще раз викласти посилання про відстеження пересування посилок і бандеролей. Дякую.
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2009-10-26, 10:20 PM | Повідомлення # 147 |
мешканець сайту
| Осьтут можна прослідковувати як просувається надісланий лист Додано (2009-10-26, 10:20 Pm) --------------------------------------------- На моє прохання мій чоловік сьогодні відпраляв лист для Лізи, і я йому декілька раз говорила, щоб він не забув взяти чек про оплату. Моє прохання він успішно виконав, але на цьому чеку немає номера листа
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2009-10-27, 10:42 AM | Повідомлення # 148 |
Мудра людина
| Quote (Ludmila) Дівчата, я сьогодні відправила серветку з метеликами до Лізи Ну ви, Людо, і метеор! Просто ідеальний приклад справжньої української жіночки! І коли все встигається? Я сьогодні відправила свій Коловорот до Тані. Правда, знизу трохи не дошила листячко в квітах, але не хочу затримувати процес, дошию коли він повернеться до мене назад. Тим більше, маю ще кілька ідей щодо деталей, але це поки що таємниця.
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2009-10-29, 10:36 AM | Повідомлення # 149 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Клас Я в захваті!! Я теж! Всім дякую!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-10-29, 11:13 AM | Повідомлення # 150 |
Мудра людина
| +1! В мене також коловорот вишиваний не тільки в рамках цієї теми, тому, дівчата, дякую, і натхнення, і хорошого зору, і рівних спинок нам усім! Мама телефонувала, що мене чекає на пошті бандероль із Запоріжжя, але отримаю її не сьогодні . І скоро змінюватиму поштову адресу, сподіваюсь, коловорот дошиємно (щоб не було плутанини).
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - П`ятниця, 2009-10-30, 3:01 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-10-31, 8:46 AM | Повідомлення # 151 |
маніяк графічних ліній
| Вчора отримала таніну серветку від Людмили:) Третього метелика садитиму... Так дивно грати
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
abilan | Дата: Субота, 2009-10-31, 12:59 PM | Повідомлення # 152 |
побратим
| Дівчата, скучила за всіми, нарешті у мене не тількі інтернет та компьютер налагодились, а і голова теж. Ум з розумом загубились у гайморових пазухах так, що ... не дай бог щоб ще колись... Тому дуже вибачаюсь перед усіми, кого затримала, в понеділок відправляю всі борги поштою, сьогодні відпишусь у всі теми, куди заборгувала.. Ще раз вибачаюсь ("Казнить нельзя, помиловать" ) Bullet, початок отримала, далі затримки не буде. ДІВЧАТА, БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!!!
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
Повідомлення відредагував abilan - Субота, 2009-10-31, 1:03 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2009-10-31, 1:10 PM | Повідомлення # 153 |
Мудра людина
| abilan, і Вам не хворіти! Вітаю із поверненням! Я сьогодні теж отримала бандерольку від Наді - так що почну вишивати. Надя, дякую за детальну інструкцію і якісну підготовку полотна - я так поки що не вмію... Але на то ми і організували Коловорот, щоб один в одного ще чомусь навчитись (принаймні, в мене таке на умі було ) В понеділок стартуємо другий етап! Всім наснаги, рівних хрестиків та приємного вишивання!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-10-31, 1:38 PM | Повідомлення # 154 |
маніяк графічних ліній
| ураааа! abilan повернулась! Ціла і неушкоджена Думаю, з моєю картинкою у вас проблем не виникне, вона найпримітивніша серед усіх учасниць Quote (shtynka) В понеділок стартуємо другий етап! ой... я ще не вишила людмилину частинку... сьогодні старатимусь! Бо вже два коловоротика лежать в столі.. треба стимулювати себе чимось.
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2009-10-31, 3:28 PM | Повідомлення # 155 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) ой... я ще не вишила людмилину частинку... сьогодні старатимусь! Бо вже два коловоротика лежать в столі.. треба стимулювати себе чимось. Так за планом маємо починати вишивати наступну (після своєї) картинку саме в понеділок, так що все добре! Ідем за планом, а Люда в нас уже на один етап попереду. Буде час, щоб зайнятись підготовкою до конкурсів та іншими справами. Здається, це найкращий стимул - зробити коловорот, і далі можна переключитись на інші справи! Тим більше, як показала практика, час у нас розрахований із запасом (вишивали всі практично день-два, а не два тижні, як заплановано). Але все одно, ми всі молодці! Сьогодні вже на собі відчула азарт, коли забрала Надіне полотно. Доречі, питання до Наді Mod, - в скільки ниток ви вишивали свій букетик? я пробувала порахувати, - щось ізбилась... Щоб мені знати, якою кількістю досягти такого ж об"ємного зображення?
Моя майстерня
|
|
| |
Mod | Дата: Субота, 2009-10-31, 3:36 PM | Повідомлення # 156 |
побратим
| shtynka, я вишивала в 6 ниток муліне
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2009-10-31, 7:10 PM | Повідомлення # 157 |
Мудра людина
| Сьогодні делегувала маму на пошту, вона отримала котів, завтра заберу, помилуюсь, яку котячу родину започаткувала shtynka Сподіваюсь, вчасно розпочну другий етап і докладу достатньо зусиль, щоб Ludmila не "простоювала".
Повідомлення відредагував Tana - Субота, 2009-10-31, 7:14 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2009-10-31, 11:29 PM | Повідомлення # 158 |
Мудра людина
| Quote (Tana) завтра заберу, помилуюсь, яку котячу родину започаткувала shtynka Так, котики нічо так, але думаю, наприкінці гри буде повноцінна родина... Доречі, певні зміни в особистому житті починають реалізовуватись, так що моє полотно магічне! Мені соромно, але коли справа доходить до того, щоб щось зробити не за комп"ютером - я трохи гублюсь і виходить у мене якось все каламбурно... Тому відправляла котів як завжди в поспіху, за десять хвилин до обідньої перерви поштарів, тому довелось просто покласти вишивку в конверт, переписати швиденько адресу... і ... нічо в супровід написати я не встигла... Тому напишу тут, а хто добереться до моєї котячої родини - можна знайти мої побажання на форумі. Я не розмічала полотно, тому розміщати можна кошенят довільно, навколо "батьків", зверху та праворуч. Там повинно вміститись п"ять сюжетів. По куточках відмічено краї полотна простим олівцем, але за необхідності за них можна трохи вилізти. То не страшно. Підписатись під вишивкою обов"язково - на довгу довгу пам"ять. Хоч я і так знатиму, але так буде що показати дітям і онукам! Форма підпису - довільна, як більше подобається. Можна нік, можна ім"я, місто, все що завгодно, хоч цитату із улюбленої книги ))) Щодо ниток - я особисто шила нитками ДМС, в 2 ниточки. Можна використовувати інші матеріали, техніки, прийоми - аби воно більш менш поруч не контрастувало дуже явно. (наприклад, дмс і акріл мабуть не дуже сполучаються...) Але то таке... Схеми там прості, тому кольорова гама потрібна досить обмежена, для дотримання загального стилю. Ну от, начебто і все. Будуть питання - можна сюди або в приват.
Моя майстерня
|
|
| |
Ludmila | Дата: Неділя, 2009-11-01, 1:20 AM | Повідомлення # 159 |
мешканець сайту
| Аж на серці полегшало, коли прочитала, що метелики долетіли до місця призначення. abilan, дуже раді Вас знову бачити, більше не пропадайте так надовго І будь-ласка викладіть, при нагоді, фото свого сюжету Tana, я не дочекалася Вашої відповіді на питання підписувати чи ні свою вишивку і підписала. якщо у Вас буде бажання відпороти напис, я не буду проти
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2009-11-01, 7:28 AM | Повідомлення # 160 |
Мудра людина
| Домовились. Відписувала, хай буде, як є. Quote (shtynka) Так, котики нічо так, але думаю, наприкінці гри буде повноцінна родина... Отримала полотно, таке невеличке, коти будуть вкупі))) shtynka! Прошу надсилати мені листи не цінними бандеролями, а рекомендаційними. Живу не за цією адресою: рекомендаційні додому приносять, а за бандеролями треба йти отримувати. Дякую за розуміння.
Повідомлення відредагував Tana - Неділя, 2009-11-01, 2:54 PM |
|
| |