Палітра: ТЮЛЬПАНОВИЙ БЕРЕЗЕНЬ
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2012-03-01, 2:20 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Переможець попередньої Палітри - Kaluna
Оля: "Для мене березень - це тюльпани. Ніжні, тендітні і яскраві. Тюльпани всих можливих кольорів і форм! Пропоную яскраво зустріти весну палітрою: ТЮЛЬПАНОВИЙ БЕРЕЗЕНЬ"
********************* ТЮЛЬПАНОВИЙ БЕРЕЗЕНЬ
Приймаються роботи виконані з використанням всих можливих кольорів тюльпанів - зелений, білий, червоний, рожевий, бузковий, жовтий, помаранчевий, фіолетовий і т.д. Кількість використаних кольорів і їх поєднання - на розсуд майстра. Головне, щоб кольори були ТЮЛЬПАНОВІ
Умови гри:
1. Приймаються будь-які види ручних робіт (шиття, в"язання, вишивання, консервування, ліплення, папір - що завгодно, зроблене руками) в заданому колориті. 2. Робота може фігурувати в мережі. 3. Кількість робіт від одного учасника необмежена. Кожну роботу прошу надсилати окремим листом.
Правила подання робіт: 1) роботи надсилати на адресу - OlgaNr@bigmir.net , 2) тема листа "ТЮЛЬПАНОВИЙ БЕРЕЗЕНЬ + ваш нік", 3) в листі потрібно вказати: - ваш нік на форумі - ваше ім'я та прізвище з поштовою адресою (+ індекс) - назву роботи та її опис. - 1-3 фотографії прикріпленим зображенням (не архів, не ВВ-коди), 4) прикріплені фото - вагою до 300 Кб. (не більше 1000 пкс по більшій стороні). 5) на фото - жодних підписів
Якщо Ви протягом 2 діб отримали ствердну відповідь - лист прийнято. Листи з неналежно оформленими роботами повертатимуться на доопрацювання лише один раз.
Роботи приймаються до 20 березня включно, голосування триватиме до 28 березня, оголошення результатів 29 березня.
Стандартний приз переможцю Палітри - іконка переможця гри в підпис профайла.
* намагайтесь все зробити правильно з першого разу. Гру *Палітра* координують, як правило, не досвічені модератори, а звичайні форумчани. Тому просимо полегшити їх життя і не заставляти їх писати вам довгі пояснення на тему *чому ваша робота не прийнята*.
** гарний опис-легенда підвищує ваші шанси на перемогу!
ПРИЗОВИЙ ФОНД від Kaluna
Ну і звичайно ж подарунки: Різнокольорові ниточки улюбленого ДМС і серветка для вишивання, розмір 80 *80, 100% бавовна. Макрофото для того, щоб можна було побачити яке переплетіння ниток полотна і уявити як на ньому вишивати :
+ приз від soncevuda: Quote (soncevuda) я б ще хотіла запропонувати подарунок тому хто представить роботу у найоригінальнішій техніці
Запрошую всих форумчан до участі в першій весняній палітрі!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2012-03-02, 3:18 AM |
|
| |
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 1:29 AM | Повідомлення # 22 |
маніяк графічних ліній
| Kaluna, а що, хіба мало учасників? Я думала, буде шквал, бо палітра дуже широка!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Kaluna | Дата: Вівторок, 2012-03-20, 3:33 AM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Quote (Bullet) хіба мало учасників?
У всих є ще ЦІЛИЙ день 20 березня, до вечора - 22:00 , щоб учасників стало більше
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2012-03-20, 3:15 PM | Повідомлення # 24 |
Активіст форума
| біжу-біжу! Щойно вирішилася одна дуже складна проблема і тепер я з чистою совістю можу взяти участь у палітрі!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-03-20, 3:51 PM | Повідомлення # 25 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Kaluna) У всих є ще ЦІЛИЙ день 20 березня, до вечора - 22:00 , щоб учасників стало більше тоді і я дуже сподііваюсь встигнути вишити одну приємну мікроштучку, бо панда забрав весь вільний час Я дуже старатимусь, Оля!!
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Середа, 2012-03-21, 0:45 AM | Повідомлення # 27 |
маніяк графічних ліній
| Оля, вам надано тимчасові модераторські права, створюйте тему в розділі Палітри, фото додавайте через кнопку ОБЗОР (тобто НЕ радікал, НЕ піккі інфо. заливайте НА сайт.
За 5-10 хв з"явиться нова тема в розділі ДЛЯ МОДЕРАТОРІВ (вниз форума прокрутіть, ми там), там спеціально для вас буде тема з інструкціями.
|
|
| |
Kaluna | Дата: Середа, 2012-03-21, 11:03 AM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Bullet, модератора з мене не вийшло
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |