010101 | Дата: Вівторок, 2011-08-23, 10:34 PM | Повідомлення # 1 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
Статус: Offline
| 1."Кручений Марко" Ця народна назва верхоплуту обумовила назву мого артільного виробу. Закладинка вишита на канві темно-синього кольору крученими нитками MAXI (жовт.) і DMC traditions (секц. фарбування). Призначена в книжку Т. Кари-Васильєвої і А. Чорноморець "Українська вишивка"
2. "Одежина на паспортину". Це моя третя обкладинка на паспорт в етностилі. Канва темно-сірого кольору, нитки типу ірис. Верхоплут, зубцювання.
3. Гольничка. Розмір 6х6,5 см, довжина с петелькою і китичкою 20 см. Всередині вставлений картон і синтепон.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-09-08, 11:33 AM | Повідомлення # 41 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, вітаю з приємною перемогою! Людина геніальна - геніальна в усьому (с)
Шановні форумчанки, у зв"язку з напруженою підготовкою до Всеукраїнського зльоту вишивальщиць, гра *Вишиваємо артіллю* заморожується до середини жовтня!
На Зльоті ви матимете змогу відвідати живі майстер-класи! ;)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-09-22, 9:25 PM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Звітуюсь отриманим призом. Дякую!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |