IV. Вишиваємо артіллю. Сезон 4. ГОЛОСУВАННЯ.
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-02-22, 11:33 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Запрошую форумчан допомогти з визначенням переможця гри *Вишиваємо артіллю, сезон Четвертий*. Нагадаю правила гри: всі учасники вишивають на наданому полотні заданий рисунок (однаковий) наданими координатором гри нитками. Момент творчості: оформити взірець вишивки у побутову річ. Найцікавіше втілення - перемагає і отримує... заохочувальний ПРИЗ! + (одне з декоративних сердечок + набір листівок ручної роботи *До будьякої оказії* від Голосування триватиме до 8 Березня. 9 березня буде оголошений переможець, до якого поштою відлетить приз (фотозвіт про отримання приза є обов"язковим!) 1. альбом для фотографіій мамі "З Ювілеєм". Довго думала,щож це таке гарне і практичне зробити з вишитого матеріалу... Попало на круглу дату,день народження матусі:)) Тому приставляю на ваш огляд льбом для фотографіій мамі на день народження. Пальтова тканина,картон,крепдешин,кружево,вишита робота,нитки,швейна машинка,клей,двосторонній скоч 2. Подушка для синочка. 3. "Дрібничка".Стакан-підставка для всіляких речей. Виготовлено виключно з поданих речей. Техніка виконання - звичайний хрестик, модне слово *асізі*. ______________________________________________________________ ______________________________________________________________ Двоє учасниць гри зійшли з дистанції з причин зайнятості і хвороби. Будь ласка, одужуйт, займайтесь справами - а це всього лише гра, і вона має приносити задоволення! Бажаю успіху учасницям голосування!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Вівторок, 2011-03-22, 1:28 AM |
|
| |
Si_lora | Дата: Четвер, 2011-03-10, 2:11 PM | Повідомлення # 21 |
перехожий
Група: Користувачі
| 1. альбом для фотографіій мамі "З Ювілеєм".
Хочу бути щасливою)
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2011-03-10, 7:22 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| 2. Подушка для синочка - мій голос.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Українка | Дата: Четвер, 2011-03-10, 10:07 PM | Повідомлення # 23 |
Активіст форума
| 2. Подушка для синочка.
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 1:19 AM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
| 2. Подушка для синочка.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 1:19 AM | Повідомлення # 25 |
маніяк графічних ліній
| ГОЛОСУВАННЯ ПРИПИНЕНО!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 1:46 AM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
| Переможець автор роботи: 2. Подушка для синочка. Нікнейм : Надя /10 голосів/ Відкриваємо завісу таємниці учасників *забігу*: 1. Альбом від Мар"яни, нікнейм Jasjka /8 голосів/ 3. Підставочка для олівців від Ані. нікнейм aniel / 3 голоси/ Дякую за участь в грі ВСІХ учасників забігу, навіть тих, хто не дуже встиг вислати листа, але так хотів гратись, що самотужки залив свою роботу! Це похвально (я без сарказму, це показник рішучості і це класно!) Поки ви вітатимете переможця і учасників, ще раз нагадую про призовий фонд, він може і трохи кумедний, але ж головне участь, чи не так? - одне з сердечок - набір листівок ручної роботи на всі випадки життя, спонсорська допомога сайта Надя, прошу вашу адресу мені в приватне повідомлення
|
|
| |
Жанна | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 8:54 AM | Повідомлення # 27 |
мешканець сайту
| Надя, мої вітання!)) хай синочку гарно і м"яко спиться на такій чудесній подушці))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Надя | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 9:14 AM | Повідомлення # 28 |
друг
| Жанна, Дякую.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 9:40 AM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Надя, робота достойна перемоги і таких чудових призів!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 9:46 AM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Надя, з перемогою! Всім учасницям -- задоволення від створених робіт на довгі роки! Спонсору -- дяка!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 10:05 AM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Надя, вітаю з перемогою!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Надя | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 10:14 AM | Повідомлення # 32 |
друг
| shtynka, Tana, lady-v, Дівчатка, дякую.
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 10:54 AM | Повідомлення # 33 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Надя, вітаю
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 11:17 AM | Повідомлення # 34 |
маніяк графічних ліній
| Надя, не бачу у себе в приваті вашої поштової адреси для надсилання призів! )
|
|
| |
aniel | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 1:36 PM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Вітаю з перемогою!
|
|
| |
Jasjka | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 3:38 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Надя, вітаю з перемогою!Робота дуже гарна,така ніжна...Хай синочку твоєму присняться лише солодкі сни.
Творча майстерня
|
|
| |
Надя | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 7:30 PM | Повідомлення # 37 |
друг
| Ще раз дякую усім за привітання. Саме головне , що подушка підійшла під інтер''єр кімнати сина і йому теж дуже сподобалась. Тому моя праця була недаремна. Дякую усім!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 8:22 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Надя, ія вітаю вас!Ви- поєднали приємне з корисним!І сину сподобалася і квартиру прикрасили!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Надя | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 8:32 PM | Повідомлення # 39 |
друг
| Dmutrik09, Дякую. Справді так і вийшло.
|
|
| |
МММ | Дата: Субота, 2011-03-12, 11:16 AM | Повідомлення # 40 |
друг
| Надя, вітаю з перемогою! На такій красі "гріх" спати, нею ліжечко прикрашати !
|
|
| |