Голосування: "Вишиваємо артіллю. Сезон 1"
|
|
Tortilla | Дата: Вівторок, 2010-09-07, 1:13 AM | Повідомлення # 21 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| важко вибирати, всі роботи чудові, кожна по своєму... 4. Сонька /сумочка-трансформер/
|
|
| |
Цветана | Дата: Вівторок, 2010-09-07, 2:46 AM | Повідомлення # 22 |
побратим
| До вподоби всі роботи! Але голосую за №1 - гольничка дуже приваблива и чудова!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
олюнька | Дата: Вівторок, 2010-09-07, 12:30 PM | Повідомлення # 23 |
відвідувач
| 2. Kate-Black-Cat / чохлик для плееру - суперсимпатиший чохлик
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-09-11, 2:37 AM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Голосування зупинено! Оголошуємо переможця! Перемогла робота під номером 4. Сумочка трансформер від форумчанки Сонька. Вітання!!! Повідомляю, що 1. Сестра_Юлія набрала 6 голосів 2. Kate-Black-Cat набрала 7 голосів 3. algo набрала 1 голос 4. 4. Сонька набрала 8 голосів! Зауважте, відрив голосів майже в усіх пунктах - в 1 голос! Це означає, що для збереження більшої інтриги треба маосвіше голосувати : )))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-09-11, 9:16 AM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Вітаємо з перемогою, Сонька, бажаю рукодільного щастя, що трансформується у різні яскраві речі!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-09-12, 7:48 PM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
| Щось не чути ані привітань, ані самої Соньки-переможиці.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2010-09-12, 7:52 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Сонька, вітаю
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
tanytryell | Дата: Понеділок, 2010-09-13, 4:17 PM | Повідомлення # 28 |
мешканець сайту
| Сумочка вийшла така ж несподівана, як і гарна!Сонька молодець! Вітаю!
|
|
| |
Сонька | Дата: Понеділок, 2010-09-13, 8:21 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
| Дівчатка, дякую всім, хто віддав голос за мою роботу. Я дуже рада, що Сумочка вам сподобалася. Також хочу привітати всіх , хто брав участь у такому цікавому конкурсі. Всі роботи дійсно достойні найвищої похвали, оскільки ми першопроходці, ми перші.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-09-13, 8:40 PM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
| Сонька, ура! З"явилась пропажа Вітаю, Сонька!!! Quote (Сонька) Також хочу привітати всіх , хто брав участь у такому цікавому конкурсі. Всі роботи дійсно достойні найвищої похвали, оскільки ми першопроходці, ми перші. дійсно ви перші і вам дісталось найважче завдання.... скоро побачите, що наступним гравцям схеми набагато легші : ))))
|
|
| |
Сонька | Дата: Понеділок, 2010-09-13, 10:03 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Quote (Bullet) З"явилась пропажа Дійсно мене не було вдома, ми з чоловіком стараємося на вихідні відпочивати в лісі, поки цьому сприяє погода.
|
|
| |
Українка | Дата: Понеділок, 2010-09-13, 10:06 PM | Повідомлення # 32 |
Активіст форума
| Сонька, вітаю з перемогою!
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Сонька | Дата: Вівторок, 2010-09-14, 10:00 PM | Повідомлення # 33 |
побратим
| Українка, дякую
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-09-15, 7:15 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Сонька, вітання! Всі учасниці молодці, а організатор - взагалі супер! Чекаємо з нетерпінням початку другого сезону... )))
Моя майстерня
|
|
| |
Сонька | Дата: Середа, 2010-09-15, 7:52 PM | Повідомлення # 35 |
побратим
| shtynka, ДЯКУЮ
|
|
| |
Тalochka | Дата: Неділя, 2010-10-03, 6:28 PM | Повідомлення # 36 |
перехожий
Група: Користувачі
| Дівчата, привіт! Вітає Український Мурманськ! То як побачити ту торбинку, чи то пак, сумочку? Я вперше на сайті. Щиро - Наталя. Додано адміністратором: зображення видалено. Наталя, ви надто наполегливо порушуєте правила.
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2010-10-03, 6:56 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-10-03, 6:58 PM | Повідомлення # 37 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Тalochka) Я вперше на сайті. Щиро - Наталя. перепрошую, та складається враження, що ви вперше в інтернеті Тalochka, перейдіть на попередню сторінку цієї ж теми і побачите сумочку переможця і всі роботи, зо брали участь у конкурсі. Ви така активна, сподіваюсь, долучитесь до наших конкурсів і подальших ігр. Дякувати форумчанкам, у нас їх дуже багато, щомісяця , а іноді і частіше. (щоб глянути на них, зайдіть в розділ НАШІ КОНКУРСИ)
|
|
| |