Дооможіть вибрати!!!
|
|
Катюня | Дата: Вівторок, 2012-01-17, 11:16 PM | Повідомлення # 21 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| я вже вирішила, буду брати JANOME, залишилось вибрати модель
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Ялина | Дата: П`ятниця, 2012-08-31, 4:24 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Добрий день спільноті! Хто - небудь, порадьте,будь - ласка, яка тканина підійде для плаття, у якому буде переважати шов "Вирізування". Звичайне домоткане коломийське40, 30, 20 досить прозоре, а я не хочу ніяких підкладок. Продавці порадили бісерне - щільне, але чи підходить воно для цього шва? Вагаюсь, бо досить дорого і ще питання, чи підійде...
|
|
| |
Ялина | Дата: Четвер, 2012-09-13, 11:32 PM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Доброго вечора! Може все - ж, хтось щось порадить...
|
|
| |
Mіра | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 0:02 AM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Quote (Ялина) Добрий день спільноті! Хто - небудь, порадьте,будь - ласка, яка тканина підійде для плаття, у якому буде переважати шов "Вирізування". Звичайне домоткане коломийське40, 30, 20 досить прозоре, а я не хочу ніяких підкладок. Продавці порадили бісерне - щільне, але чи підходить воно для цього шва? Вагаюсь, бо досить дорого і ще питання, чи підійде.. На жаль, я не вишивала даним швом, можу тільки сказати, що Коломийське полотно після прання дає усадку, за рахунок чого воно стає трохи щільнішим , дірочки затягуються. Моя знайома вишила собі суконку, носить її без жодної підкладки і воно добре виглядає, не просвічується.
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 0:11 AM | Повідомлення # 25 |
мешканець сайту
| Quote (Mіра) Коломийське полотно після прання дає усадку Вирізування на коломийському полотні після прання:
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 0:12 AM | Повідомлення # 26 |
мешканець сайту
| Quote (Mіра) Коломийське полотно після прання дає усадку, за рахунок чого воно стає трохи щільнішим , дірочки затягуються. Моя знайома вишила собі суконку, носить її без жодної підкладки і воно добре виглядає, не просвічується. підтримую. Я вишиваю на такій тканині і не можу сказати що вона просвічується.Може вам пропонували з лавсаном-мені здається саме воно прозоріше.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 1:07 AM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, вав! Яка робота! Мої оплески! МОЛОДЕЦЬ! Коломийське полотно не просвічується,трішки може стає щільнішим після прання. Але і усадку все ж таки дає. Перевірено мною .Даю на усадку приблизно завжди прибл. по 1,5 - 2 см.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 1:28 AM | Повідомлення # 28 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, Лесю, дякую! Quote (Dmutrik09) Даю на усадку приблизно завжди прибл. по 1,5 - 2 см. Так-так. Ця деталь приблизно 50 см завширшки. Після прання сіла по ширині сантиметра на 2. В довжину сіла не так сильно.
|
|
| |
Ялина | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 11:44 AM | Повідомлення # 29 |
побратим
| Міра, Andrew_Yer, Dmutrik09, LDII - величезне вам ДЯКУЮ. Як добре, що почуєш ще якісь думки, крім порад продавців, які, до речі, переважно не вишивають!Але радять... Andrew_Yer, а якого розміру полотно, на якому вишиваєте - сороківка? Quote (Dmutrik09) Andrew_Yer, вав! Яка робота! Мої оплески! МОЛОДЕЦЬ! wacko smile Приєднуюсь на всі 100% - вчора показала вашу роботу подрузі, яка сама непогано вишиває, нічого, крім "Огооо, ойойой" і т.п. вона видушити з себе не змогла. Та й взагалі від форуму, робіт учасників в захваті!
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 3:03 PM | Повідомлення # 30 |
мешканець сайту
| Quote (Ялина) а якого розміру полотно, на якому вишиваєте На зразку написано: "бававна 30грб густіша". Є 30-ка не така густа. Також та, де бавовна з поліестером, більш прозора.
|
|
| |
Mіра | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 7:07 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| На 30-ці трошки легше вишивати, як на 40-ці (мені здається що підійде і та і та) , а найгустіша 50-ка. Обов"язково беріть гребінну, вона якісніша. 30-ка гребінна , наприклад, має темно-цеглову ниточку на кромці, 30-ка негребінна не має кольорової нитки. Скажіть, будь ласка, а в яку ціну у вас Коломийське полотно в Івано-Франківську?
Повідомлення відредагував Mіра - П`ятниця, 2012-09-14, 7:11 PM |
|
| |
Ялина | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 8:18 PM | Повідомлення # 32 |
побратим
| Andrew_Yer, Mіра - величезне спасибі за пораду! Міра, різні ціни - я знаю 2 магазини, де вони найбільш прийнятні, уточню - якраз піду по справах. Останній раз купувала давніше, ціни могли змінитись. Орієнтовно 50 - 55 - 60 грн при ширині 1,50. На рушники 17 - 25 грн погонний метр - ширина 35, 37 см.За вихідні взнаю точно. Найкраще його купувати прямо в Коломиї в їх магазині! Там точно найдешевше.
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 8:36 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Ялина, може вас зацікавить рушникове полотно шир.приблизно 80см,я тільки з нього шию чоловічі сорочки ,на жіночу сукню буде просто супер! щоправда виходить трохи дорожче за сорочкове,але там добре кручена нитка і воно не світиться
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 10:42 PM | Повідомлення # 34 |
мешканець сайту
| Zeta, Quote (Zeta) може вас зацікавить рушникове полотно шир.приблизно 80см Так, цікавить. Скажіть, а що то за полотно, з якого матеріалу і яка його ціна?
|
|
| |
Ялина | Дата: Субота, 2012-09-15, 10:55 AM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Zeta, мене це теж зацікавило, єдине, не знаю, як розраховувати необхідну кількість при такій ширині. А хто виробник? Хвилює також, чи для вирізування підійде. Може, маєте фото цього матеріалу чи якогось виробу на ньому - так легше зорієнтуватись. І де воно продається?
|
|
| |
|
Ялина | Дата: Субота, 2012-09-15, 12:16 PM | Повідомлення # 37 |
побратим
| Zeta, дякую, обов"язково погляну!
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2012-09-15, 1:14 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) купую у Тернополі -магазин " Золоте Руно" А я навіть не знала, що в них таке є
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Mіра | Дата: Субота, 2012-09-15, 4:08 PM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Quote (lady-v) А я навіть не знала, що в них таке є cool Якщо коломийське, то колись дійсно було таке рушникове полотно, дуже якісне, але зараз, наскільки я знаю вже його не виробляють. Може хто залишки продає, то треба брати поки є. Взагалі , ще роки два тому вся їхня тканина була якісніша, а зараз чи то з кризою в Єгипті пов'язано чи ще з чимось , але кажуть що нитки добрі(сировина) не завжди є в наявності.
|
|
| |
|