Організація робочого місця
|
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-06-06, 7:54 PM | Повідомлення # 142 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Ролічок, гарні ідеї!
А ось щойно надибане мною в моїй жж-стрічці:
оригінальний запис + фото
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-06-15, 3:00 AM | Повідомлення # 143 |
маніяк графічних ліній
|
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-06-30, 12:46 PM | Повідомлення # 144 |
маніяк графічних ліній
| ось як можна зберігати залишки муліне
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-06-30, 2:26 PM | Повідомлення # 145 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Quote (Bullet) ось як можна зберігати залишки муліне Круто! Оригінально і просто!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-07-10, 2:13 AM | Повідомлення # 146 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ролічок) Ідеї з сайту "бурди". Мені сподобався комод. і сумка класна, вже давно хочу щось схоже зробити... в продожвення теми комодикыв.. думаю, вам буде то цыкаво, як кравчины, бо я загорылась атк поскладати своъ тканини. та мены треба сто тищ мыльйоныв тких комодикыв, щоб все поскладати..
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-09-28, 3:02 PM | Повідомлення # 147 |
маніяк графічних ліній
| Не змогла мовчки пройти повз:
|
|
| |
Жанна | Дата: Середа, 2011-09-28, 5:35 PM | Повідомлення # 148 |
мешканець сайту
| Bullet, шикарні штуки! до речі, тільки оце зараз побачила ідею з прищіпками - вау! використаю обов"язково, бо з картонками вже замучилася... треба спробувати новий спосіб
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Четвер, 2011-09-29, 7:28 AM | Повідомлення # 149 |
друг
| Ідею з вішалкою таки позичу собі, а то стрічок багато,плутаються, в"яжуться самі собою у серветки у ящику без моеї допомоги.А так видно,що в мене є.А комодик пречудовий,тільки порядок в тканинах насторожує, ними не користуються і не торкаються?
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-09-29, 9:08 AM | Повідомлення # 150 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Світ-лисичка) А комодик пречудовий,тільки порядок в тканинах насторожує, ними не користуються і не торкаються? тааа, я теж подумала, дивлячись на нього, що у мене такий порядок протримався би не більше пів години. Але я знаю реальну людину, яка такий порядок утримує. І все встигає
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2011-09-29, 9:33 AM | Повідомлення # 151 |
Мудра людина
| Quote (Світ-лисичка) тільки порядок в тканинах насторожує Тільки що упорядкували, і поки не розкидалось фотографію зробили Додано (2011-09-29, 9:33 Am) ---------------------------------------------
Quote (Bullet) Але я знаю реальну людину, яка такий порядок утримує. І все встигає Марта Стюарт
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
cherry | Дата: Четвер, 2011-09-29, 10:48 AM | Повідомлення # 152 |
побратим
| Дівчата, мій брат робив міні-комодики для зберігання маленьких радіодетальок із сірникових коробок (на жаль, вони в селі, так що фотки нема): наприклад, чотири коробочки в ширину і чотири в висоту - склеюємо між собою, обмотуєм скотчем, чи клеючим папером. Для відкривання "з лиця" вкручуєм маленький шурупчик. Можна зберігати бісер, чи голки з булавками, щось дрібне, воно буде все в одному місці
Повідомлення відредагував cherry - Четвер, 2011-09-29, 10:59 AM |
|
| |
olalala | Дата: Четвер, 2011-09-29, 3:19 PM | Повідомлення # 153 |
друг
| У мене теж немає робочого місця. "Творю" на кухні, біля компа, на дивані або на підлозі біля дитячих ліжок 9коли вкладаю хлопців спати, а вони без мамочки засинати не хочуть. Свої скарби тримаю в відділі кутового дивану ( подушка та, що в куті, піднімається і під нею своєрідна тумба). те, над чим працюю, може бути всюди - на столі, на полиці в кухні, в серванті в залі... Недавно купила собі набор шкатулочок для рукоділля, в найменшій тепер живуть нитки в котушках (їх не багато), в середню ледь впихнуда бісер, а в найбільшу ставлю те, над чим зараз працюю.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-09-29, 6:33 PM | Повідомлення # 154 |
Мудра людина
| Quote (olalala) Творю" на кухні, біля компа, на дивані або на підлозі біля дитячих ліжок Ох, знайома ситуація, працюю над удосконаленням робочого місця на великому підвіконні поруч із компьютером: порядок втримувати складно, постійно щось перекладаю та систематизую, щось приживається, щось ні. olalala, бажаю знайти куточок для роботи із хорошим освітленням!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-11-16, 2:52 PM | Повідомлення # 155 |
маніяк графічних ліній
| сьогодні знайшла в блозі рукодільниці цікаву ідею зберігання і підписування ниток муліне:
http://rukodelnitsa.blogspot.com/2011/07/blog-post.html
|
|
| |
|