Вчимось виставляти фото, робити лінки, і т.д.
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2010-04-07, 1:46 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Бачу, не всі справляються з виставлянням фотографій на форумі, не всі знайомі з інтернет-форумами взагалі. Тож пропоную цю тему зробити одразу флудовою, себто засміченою спробами новачків.
Як тут працювати:
- тестуєте усі кнопки над вашим вікном для допису повідомлення, пробуєте вставити фото з іншого ресурса, лінки (посилання), працюєте з шрифтом - вчитесь редагувати ваші повідомлення. При цьому як фото, так і саме повідомлення може бути абсолютно беззмістовним, або просто містити текст типу " я тут вчусь, це моя спроба писати повідомлення і вставляти фото".
- якщо у вас виникають питання щодо цих вправ, то ставте питання тут, і тут вам дадуть відповідь. Прохання: не пишіть в приват модераторам, якщо у вас не вийшло вставити фото. Для цього тепер є ЦЯ тема.
- В цій темі не хвастаємось, не розмовляємо на якісь теми щодо конурсів, технік вишивки тощо. Тут просто тема-кімната для ліквідації компьютерної необізнаності.
Прошу новачкві не соромитись, тестуйте, вчіться
Поки користувач не набере 10 змістовних повідомлень, і не буде вручну адміном переведний в статус Перевірений Користувач, він не матиме можливості вставляти превью. Будуть видні лише коди! Заявки на перевід в групу Перевірених користувачів лишайте тут (не пишіть в приват!!!). ============================
1. Фотографії, що стосуються вишивки, схеми, український стрій, виставки тощо:
Завантажуємо через кнлпку ОБЗОР внизу форми написання повідомлення, затим тиснемо "вставити в редактор" (вставиться слово IMAGE з номером). У вашому готовому повідомленні картинка зменшиться автоматично і буде відкриватись по кліку в новому вікні. Ці фото будуть видні всім (зареєстрованим, гостям, також ви можете копіювати зображення, залиті на наш форум, для показу на інших ресурсах) Ось скріншот:
1. Фотографії, що не стосуються вишивки (приватні фото, ваші дітки, ваші садочки, ваші міста тощо)
Викладайте на фотохостинги і в форум уже вписуйте лише коди урл-адрес фотографій. Наприклад, можна заливати на яндекс-фотки і звідти брати код, щоб показати у нас. Ось скріншот, як це зробити:
Нагадую, що вставляти будь-які КОДИ у нас можуть лише Перевірені користувачі, перевод в Перевірені здійснюється мною вручну. Це пов"язано з некерованими спамерами і реклмою на форумі, нажаль.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2013-04-29, 3:54 PM |
|
| |
Ника2579 | Дата: П`ятниця, 2016-03-18, 1:27 PM | Повідомлення # 681 |
перехожий
Група: Користувачі
| проба
|
|
| |
Мамуся | Дата: Субота, 2016-04-16, 10:36 AM | Повідомлення # 682 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
| Доброго дня, шановні модератори , прошу перевести мене в категорію "Перевірений користувач". Додано (2016-04-16, 10:36 AM) --------------------------------------------- проба
|
|
| |
jenn | Дата: Середа, 2016-09-21, 3:50 PM | Повідомлення # 683 |
відвідувач
| Знаю, що тут є теми, присвячені вишиванню сорочок (навіть кілька тем, наприклад "Сорочковий легкоший" ). А чи є тема, присвячена вишиванню рушників?
|
|
| |
katia_zv | Дата: Середа, 2016-10-05, 1:28 PM | Повідомлення # 684 |
перехожий
| http://ukr-uzor.ucoz.net/_pu/0/87001626.jpg пробую вставити картинку))
Все проходить - і це пройде також (с) цар Соломон
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2016-10-09, 11:22 PM | Повідомлення # 685 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата jenn ( ) Знаю, що тут є теми, присвячені вишиванню сорочок (навіть кілька тем, наприклад "Сорочковий легкоший" ). А чи є тема, присвячена вишиванню рушників? прошу = http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/18
Цитата katia_zv ( ) http://ukr-uzor.ucoz.net/_pu/0/87001626.jpg пробую вставити картинку))
натисніть синій квадратик вверху, коли пишете повідомлення... і туди вставте ваш лінк
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
katia_zv | Дата: П`ятниця, 2016-10-14, 5:52 PM | Повідомлення # 686 |
перехожий
| пробую додати активне посилання.. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1218263591573045&set=a.1055020804563992.1073741834.100001682466455&type=3&theaterДодано (2016-10-14, 5:52 PM) --------------------------------------------- не виходить((( я не можу зрозуміти, якою кнопкою додавати посилання... буду мудрувати..
Все проходить - і це пройде також (с) цар Соломон
Повідомлення відредагував katia_zv - П`ятниця, 2016-10-14, 5:50 PM |
|
| |
jenn | Дата: П`ятниця, 2017-01-27, 3:18 PM | Повідомлення # 687 |
відвідувач
| Ех, щось я сюди зачастішала... Як не можу чогось знайти, тут питаю... Чи є десь про тубуси для зберігання рушників? От я нарешті закінчила перший великий рушник, але ж він не буде валятися у шафі разом з усією білизною, у якій я копирсаюсь мало не щодня. Якщо немає мальованої скрині (я би не відмовилась від такої), то треба хоч який футляр, а ідея тубусу сподобалась.
Повідомлення відредагував jenn - П`ятниця, 2017-01-27, 3:21 PM |
|
| |
iren1iren2iren3 | Дата: П`ятниця, 2017-12-08, 10:51 AM | Повідомлення # 688 |
перехожий
| Нажаль фото вставити не виходить Під текстовим полем є поле, яке містить: -увімкнути смайли,підпис, повідомлення на е-маіл при відповідях Під цим полем йде поле з кодом безпеки :поле для вводу, сам код А під ним - 3 кнопки: переглянути, додати відповідь, відмінити. Більше ніяких полів (як у Вас на малюнку немає). Можете допомогти? Дякую
Повідомлення відредагував iren1iren2iren3 - П`ятниця, 2017-12-08, 10:53 AM |
|
| |
oksana_pavlova | Дата: П`ятниця, 2019-08-30, 0:39 AM | Повідомлення # 689 |
перехожий
| ого
https://www.shop-security.com.ua/videonagliad/gotovi-kompletki/
|
|
| |