sheva: Моє дозвілля
|
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 6:50 PM | Повідомлення # 161 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Які будоночки! Бажаю планів забудовника!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
sheva | Дата: Середа, 2014-02-05, 8:05 PM | Повідомлення # 162 |
побратим
| Через постійні відрядження та неочікуваний обсяг роботи творчий процес трошки призупинився. Часу майже не було, а якщо вдавалося трохи викроїти - не вистачало вже сил. Ось лише на днях з'ясувала, що досі так і не подякувала Інні на Андрію за передноворічні подаруночки. Так-так, до мене також приїхала стильна фірмова обкладинка з вишитими пташками, різдвяна листівочка з теплими вітаннями, вертеп та котячий магніт ручної роботи. Дуже соромно, що так довго мовчала, але, сподіваюся, мої не зовсім вчасні проте дуже щирі слова подяки виправлять цю помилку. Спасибі вам, Інно та Андрію, від усього серця!
Тапер трошки про роботу. Вчора, нарешті, забрала з багетної майстерні свою першу бісерну ікону. Через погодні умови вони довго не могли оформити роботу, бо машина з антібліковим склом застрягла десь на півдорозі. Зрештою, все закінчилося добре. Ця ікона - моя перша спроба вишивати бісером. Довго не наважувалася розпочати - боялася, що не зможу. А виявилося, що це легше легкого! Кольори бісеру вже намальовані, місця проколу тканини вже помічено, ниточку міняти не треба... Вишиваєш собі спокійненько рядок за рядком! Лише треба слідкувати за котами, бо вони наче терористи у засідці. Варто відволіктися - і все буде на підлозі. А збирати склянку бісеру з підлоги та розкладати по кольорах - задоволення ще те! Попелюшці і не снилося. Ось такий результат тритижневої роботи. Може, комусь здасться занадто яскравим, але такий у мене був настрій.
Минулого тижня ще встигла зробити невеличку мотанку - хлопчика. Він є частиною більшого проекту, що представлятиме групу ляльок. Детальніше розповім, коли закінчу усіх. Зараз лише скажу, що я, нарешті, дісталася у творчості до рідного Донецького регіону
моя майстерня
|
|
| |
Ялина | Дата: Середа, 2014-02-05, 8:08 PM | Повідомлення # 163 |
побратим
| sheva - Доброго вечора! Ваш хлопчик гарнезний! А можна питання - як це він стоїть? Всередині каркас якийсь?
|
|
| |
sheva | Дата: Середа, 2014-02-05, 8:15 PM | Повідомлення # 164 |
побратим
| Цитата Ялина ( ) А можна питання - як це він стоїть? Всередині каркас якийсь? Дякую Поки що він стоїть, бо спирається на подушку за спиною Хоча, якщо б чоботи були трошки рівнішими, то стояв би і самотужки, адже всередині щільно намотано багатенько тканини. Проте цим голову не морочила бо в закінченому варіанті він має сидіти, спираючись на санчата.
моя майстерня
|
|
| |
Ялина | Дата: Середа, 2014-02-05, 8:19 PM | Повідомлення # 165 |
побратим
| Дякую!! Ваші ляльки чудові!
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Середа, 2014-02-05, 9:32 PM | Повідомлення # 166 |
побратим
| Парубок просто чудо!!! Може джинси замінити на другі штанці...а то як з майдану... Гарний, просто супер!
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - Середа, 2014-02-05, 9:33 PM |
|
| |
sheva | Дата: Середа, 2014-02-05, 9:42 PM | Повідомлення # 167 |
побратим
| Цитата olgavasilevskia ( ) Може джинси замінити на другі штанці...а то як з майдану... Ви вже друга, хто каже про "джинси", насправді, то льон сірого кольору. Мабуть, доведеться все ж таки замінити
моя майстерня
|
|
| |
Киянка | Дата: Середа, 2014-02-05, 11:21 PM | Повідомлення # 168 |
мешканець сайту
| sheva, справжній козак у зимовому одязі! Дуже оригінальний і позитивний.
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Середа, 2014-02-05, 11:32 PM | Повідомлення # 169 |
побратим
| Н і в якому разі! Льон-це те,що треба! Ну,що ж зробиш,якщо техніка бреше...
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2014-02-06, 3:28 AM | Повідомлення # 170 |
Активіст форума
| sheva, ой, а мені такий гарний кожушок, що аж самій хочеться поносити. А ікона дуже-дуже гарна вийшла,молодець!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-02-06, 9:47 AM | Повідомлення # 171 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| sheva, штанці - те що треба, не міняйте Дуже народно виглядають штанці. І мотанець класний!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Четвер, 2014-02-06, 1:21 PM | Повідомлення # 172 |
мешканець сайту
| sheva, пречудові роботи! Ікона, я би не казала, що занадто яскрава, як на мене - то просто робота світла і віддає усе своє блаженство назовні. Для мене це так трепетно і відповідально, що поки не берусь за такі роботи
Ну а про козака, що тут і казати - як справжній!
Анічко, Ви молодчинка! Бажаю багато-багато часу для творчості!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2014-02-06, 1:33 PM | Повідомлення # 173 |
Мудра людина
| Цитата sheva ( ) Детальніше розповім, коли закінчу усіх. Зараз лише скажу, що я, нарешті, дісталася у творчості до рідного Донецького регіону smile Це хороша віха!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Четвер, 2014-02-06, 8:12 PM | Повідомлення # 174 |
побратим
| Ох,Аню... нема сили...мотанки Ваші просто нема слів...пречудові! Але цей "мотанець".....Усё...роздягайте хлопця і показуйте що і як,якщо це можливо... А капелюх і кожух- просто отпад!
|
|
| |
Zeta | Дата: Четвер, 2014-02-06, 11:12 PM | Повідомлення # 175 |
Мудра людина
| Цитата sheva ( ) Може, комусь здасться занадто яскравим, але такий у мене був настрій Аню - такі чисті й свіжі кольори - дууууже гарно! ...і хлопчина гарний - аж занадто...
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Zeta - Четвер, 2014-02-06, 11:13 PM |
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2014-02-07, 0:12 AM | Повідомлення # 176 |
мешканець сайту
| sheva, дуже гарна ікона.А хлопець супер-в такому кожушку не страшно)))
|
|
| |
sheva | Дата: Субота, 2014-02-08, 0:17 AM | Повідомлення # 177 |
побратим
| Киянка, olgavasilevskia, НаташаО, Bullet, Irina_SV, Tana, Zeta, LDII,- дівчатка, дякую за підтримку. Дуже хвилювалася, чи сподобається такий хлопчик, бо вперше робила мотанку-хлопчика (з ніжками), вперше в зимовому одязі, вперше без будь-якої вишивки. Начебто, вийшло непагано, але хотілося почути сторонню неупереджену думку.
Цитата Irina_SV ( ) Ікона, я би не казала, що занадто яскрава, як на мене - то просто робота світла і віддає усе своє блаженство назовні. Для мене це так трепетно і відповідально, що поки не берусь за такі роботи Через таки побоювання і сама довго не наважувалася, бу занадто відповідально! Але ця ікона вишивалася так легко, радісно... Тепер ще треба піти освятити її. Досі збираюся з духом (а як не сподобається?).
Далі трошки хвастульок: 1. Сьогодні отримала заказного листа журналом "Майстерня вишивки" № 23. Такий несподіваний, проте надзвичайно приємний подаруночок від Лесі Лiтнянської. Неочікувано для себе перемогла в міні конкурсі Сиджу зараз, читаю - а там усе знайомі обличчя
2. Щойно закінчила мотанку - жіночку з донецького регіону. Викладаю на ваш суд. Це ще не кінцевий вигляд, але вже є, що показати. Мені особисто не дуже подобається колір фартушка, проте у першоджерелі був саме синій, тож довелося підлаштуватися.
моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-02-08, 0:25 AM | Повідомлення # 178 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| sheva, штанці - те що треба, не міняйте Дуже народно виглядають штанці. І мотанець класний!Цитата sheva ( ) Щойно закінчила мотанку - жіночку з донецького регіону. Викладаю на ваш суд. Це ще не кінцевий вигляд, але вже є, що показати. Мені особисто не дуже подобається колір фартушка, проте у першоджерелі був саме синій, тож довелося підлаштуватися. красиво! Мені цікаво: ви робите по "першоджерелу" - там мотанки чи ви мотанки по костюмам регіональним відтворюєте?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
sheva | Дата: Субота, 2014-02-08, 0:35 AM | Повідомлення # 179 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) Мені цікаво: ви робите по "першоджерелу" - там мотанки чи ви мотанки по костюмам регіональним відтворюєте? Ні, чужі мотанки я не копіюю. Зазвичай, або відтворюю костюми по книгам Оксани Косьміної "Традиційне вбрання українців", або надихаюся фотографіями звичайних людей з інтернету. А тут знайшла саме донецький регіон на марках Миколая Кочубея.
моя майстерня
Повідомлення відредагував sheva - Субота, 2014-02-08, 0:41 AM |
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2014-02-08, 0:52 AM | Повідомлення # 180 |
побратим
| Цитата sheva ( ) Вчора, нарешті, забрала з багетної майстерні свою першу бісерну ікону. Аню, дуже гарна ікона! Правильний вибір багету! Гармонійне поєднання і тому так чудово виглядає! Вітаю з такою роботою - це щось особливе!
Цитата sheva ( ) Минулого тижня ще встигла зробити невеличку мотанку - хлопчика. Він є частиною більшого проекту, що представлятиме групу ляльок. Вразила неймовірно! Хоча, чому я дивуюсь? Бачивши твої роботи, твою професійність, техніку виконання, увагу до дрібничок (хоч насправді в цих дрібничках і полягає справжнє мистецтво !!!) Гарний парубок! А ще на ньому помітила, що в твоїх ляльках з*являється "обличчя" - характер, харизма так проступає Такі надзвичайні ляльки!
Цитата sheva ( ) Щойно закінчила мотанку - жіночку з донецького регіону. Дякую за мій регіон! Душу грієш!!!! Я в неймовірному захваті від твоїх ляльок, ти унікальна, талановита майстриня!
|
|
| |