Магазинчик совки
|
|
Irina_SV | Дата: Субота, 2013-11-30, 11:06 AM | Повідомлення # 241 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| sovka, Цитата sovka ( ) Моя там тільки клаптикова вишивка Тільки?????? без Вашої вишивки - листівки не мали б такої стильності !
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Субота, 2013-11-30, 11:08 AM | Повідомлення # 242 |
побратим
| Ах!!!! Ох!!! Які святкові...чепурні!
|
|
| |
sovka | Дата: Субота, 2013-11-30, 11:54 PM | Повідомлення # 243 |
побратим
| Цитата irinka-vitaminka ( ) sovka, а ще залишились журнали? я би забрала)))
Іро, надаю список журналів, які залишилися. Будь-ласка, кажіть, якщо вам потрібне щось із цього.
ШИК, 01/2009 Можливості побачити серединку ніде не знайшла... У номері переважно сукні
ШИК, 5/2009 Всередині переважно вечірні сукні.
ШИК, 3/2012 Полистати можна ТУТ
ШИК, 4/2009 планує забрати romantik Скана серединки ніде немає... У журналі всього потроху.
ШИК, 12/2008 Погортати журнал в мережі неможливо. Всередині там усіляке вечірнє вбрання - новорічний номер все-таки.
BOUTIQUE, 7/2010 Фотографій серединки наразі не знайшла. Там багато літнього одягу зі складним кроєм.
Повідомлення відредагував sovka - Субота, 2013-11-30, 11:58 PM |
|
| |
sovka | Дата: Неділя, 2013-12-01, 0:09 AM | Повідомлення # 244 |
побратим
| olgavasilevskia, Irina_SV, дякую! Але коли я передаю дизайнерам вишивку, то бачу її тільки як ганчірочки з хрестиками. Коли вже ті ганчірочки повертаються мені у вигляді листівок - дивуюся ЯК можна було так їх оформити?! Уявляю, які це муки творчості Особисто мені дуже важко ЗАКІНЧУВАТИ щось рукодільне. Тобто, коли дають завершений етап роботи, а вам на свій розсуд потрібно її закінчити. Та ще й так, щоб не знецінити "завершений етап" і вписатися в його стиль і кольорову гаму... Добре, що я не маю таких замовлень *полегшено зітхає*, а то пила б заспокійливе
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Неділя, 2013-12-01, 0:33 AM | Повідомлення # 245 |
побратим
| Дякую-дякую! Получила журнальчики! Всі згодяться! Особливо з бісеру!!!
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Неділя, 2013-12-01, 11:38 AM | Повідомлення # 246 |
побратим
| sovka, заберу усе, що залишилось
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
sovka | Дата: Вівторок, 2014-01-21, 1:15 AM | Повідомлення # 247 |
побратим
| Маленьке фотопідтвердження моїх гарних зимових свят - їмо з Максом кутю (вже традиційне фото з племінником, треба робити таке кожного року і зупинимося, коли буде: дорослий дядько + стара баба)
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-01-21, 8:12 AM | Повідомлення # 248 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата sovka ( ) Маленьке фотопідтвердження моїх гарних зимових свят - їмо з Максом кутю Як ви схожі з Наталкою!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2014-02-16, 1:19 PM | Повідомлення # 249 |
Мудра людина
| Тьотя Леся, З Днем народження!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ваш племінник Максюкот:)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
sovka | Дата: Вівторок, 2014-02-18, 10:23 PM | Повідомлення # 250 |
побратим
| nosiknata, Дякую!!! Дяка усім, хто привітав! Дуже приємно. Часом здається, що пам'ятаєш про ДН те тому, що це якесь особливе свято, а тому, що про нього пам'ятають інші
П.С. Маю невдалий подарунок собі у вигляді походу в кіно на "Вій". Не рекомендую долучатися до касових зборів
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-02-19, 1:20 AM | Повідомлення # 251 |
маніяк графічних ліній
| Цитата sovka ( ) Маю невдалий подарунок собі у вигляді походу в кіно на "Вій". Не рекомендую долучатися до касових зборів аж так?:( Сумно... а я сподівалась, що критики заздрять
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
sovka | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 2:45 AM | Повідомлення # 252 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) аж так?:( Сумно... а я сподівалась, що критики заздрять Ох, Лізо, Гоголь мабуть черговий раз перевернувся в могилі. Такого намутили.... По Гоголю перші 5 хвилин. Далі - політ фантазії в кращих традиціях голівуду - англійський типу-лорд, що приїжджає в забитий українських хутір малювати карту місцевості Сільські дівчата з розпущеними косами посеред білого дня... Піп-збоченець, з кімнатою, обладнаною для тортурів (побував на стажуванні в інквізиторів?) з усілякими примочками для допиту Словом, повний ахтунг в 3Д Але то таке. Треба побачити, щоб мати якусь думку.
|
|
| |
НаташаО | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 2:53 AM | Повідомлення # 253 |
Активіст форума
| sovka, читала і усміхалась. Як можна таку муру придумати? Ви додивились до кінця? Ото у вас і нерви. Я інколи дивлячись деякий фільм все чекаю, що ось-ось почнеться цікаве. Додивлюсь до кінця і так не зрозумію про що дивилась. Якось на чергуванні увімкнули фільм , здається "100 дней до приказа", назва цікава ж , ну такої мури я не дивилсь ні до того ні після того. Якби попросили розповісти, як оце ви розказали про "Вія", я б і цього не змогла.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 3:02 AM | Повідомлення # 254 |
маніяк графічних ліній
| Цитата sovka ( ) Сільські дівчата з розпущеними косами посеред білого дня... Піп-збоченець, з кімнатою, обладнаною для тортурів (побував на стажуванні в інквізиторів?) з усілякими примочками для допиту ну.. зато росіянин зняв фільм про Україну в кращих західних традиціях, доступною сучасному глядачеві мовою він довів, що не лише у Москві по Червоній площі ходять ведмеді з балалайками, а і в Україні розпусні дівчата (а "фемен" то і підтверджують) священники-збоченці. І з неочікуваного - Чехія, де велись зйомки, порадувала ірландськими краєвидами... Війохоббіт якийсь, якщо судити з релкмної афіші.
До слова на захист фільму: фільм позиціонується як картина ЗА МОТИВАМИ повісті Гоголя. Гадаю, це слабке виправдання фільму у ваших очах. Я ще не дивилась. але вже точно знаю, що розпущені коси я навряд чи "простила" би художнику по костюмах
|
|
| |
sovka | Дата: Неділя, 2014-03-16, 3:49 PM | Повідомлення # 255 |
побратим
| Доки фоном лунає hromadske.tv і на сусідній закладці постійно оновляється pravda.com.ua я намагаюся підтримати свій бойовий дух і зберігати душевний спокій пошуками цікавих дизайнів, які можна було б пристосувати до вишивки. Цілком випадково знайшла у фаворитах давно збережене посилання на весняну колекцію LENA HOSCHEK 2013 - Mercedes-Benz Fashion Week Раджу переглянути. По можливості не зважайте на макіяж моделей... Мода вона така
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-03-16, 5:45 PM | Повідомлення # 256 |
Активіст форума
| sovka, макіяж вбиває усю красу, якщо там щось і є гарне.
|
|
| |
sovka | Дата: Неділя, 2014-03-16, 11:42 PM | Повідомлення # 257 |
побратим
| Цитата НаташаО ( ) макіяж вбиває усю красу, якщо там щось і є гарне Невже крім макіяжу більше нічого не побачили?
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2014-03-16, 11:57 PM | Повідомлення # 258 |
Мудра людина
| sovka, і одяг і макіяж шикарні! аля кольорові зомбі-бой. мексиканске свято. солодощі "скелети". художник так бачить. і йому це пробачається.
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2014-03-17, 0:22 AM | Повідомлення # 259 |
Мудра людина
| Цитата sovka ( ) Цілком випадково знайшла у фаворитах давно збережене посилання на весняну колекцію LENA HOSCHEK 20 Зловила себе на думці, що переглядаючи ці фото думаю про те, куди б там ще вишивку втулити)))) А макіяж кумедний
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-03-17, 9:39 PM | Повідомлення # 260 |
маніяк графічних ліній
| Цікаве подання моделей, як на мою думку. Мейкап не заважає, навпаки, підтримує дух мексиканського стилю, віночки а-ля фріда кало, таке всяке...
|
|
| |