оlimpia: Маленькими кроками до вишивального Олімпу
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-08-19, 1:11 PM | Повідомлення # 161 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Цитата olimpia ( ) Хоч і не часто я заходила на сайт "офіційно", але переглядаю його постійно. Мені так здається, чи дійсно наші "ведучі" форумчани десь попропадали? Сподіваюсь, мені це здається. Але я не про це. Після "довгого сну", я знову повернулась до вишивки. І тому повихваляюсь перед вами новимим вишиванками для моїх племінників :). Вітаю з прокиданням віді сну! Вишивані доробки великі і серйозні, око радіє завжди на таке дивитись... Чи можу я просити натякнути, де взяли таку схему з тризубами?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
sjana_if | Дата: Вівторок, 2014-08-19, 1:54 PM | Повідомлення # 162 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Цитата Сестра_Юлія ( ) чудові сорочки! мені особливо друга подобається, і мені! дуже гарне (і незвичне) поєднання кольорів
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2014-08-22, 7:03 AM | Повідомлення # 163 |
Мудра людина
| Цитата olimpia ( ) Після "довгого сну", я знову повернулась до вишивки. І тому повихваляюсь перед вами новимим вишиванками для моїх племінників :). Дуже гарні сорочки! Молодець, Наталочка. Так тримати
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2014-09-16, 0:08 AM | Повідомлення # 164 |
мешканець сайту
| Черговий витвір - лялька Параска. Задумалась вона давно, ще в минулому році, та й розпочалась ще тоді. А завершилась цьогоріч. Ось вона - моя Парасочка
Додано (2014-09-15, 9:28 PM) --------------------------------------------- Цитата Bullet ( ) Чи можу я просити натякнути, де взяли таку схему з тризубами? Дівчата, вибачте! В мене півтора місяці глючив інтернет, а то і зовсім його не було, то я не відразу помітила ваші питання. Я не пам*ятаю де я взяла цей малюнок, здається десь у вишивальній групі на ФБ. Зараз пошукаю його і виставлю. Щодо вишиванки в синіх тонах (мене тут питали), то вона взята десь на нашому форумі.
Додано (2014-09-15, 10:08 PM) --------------------------------------------- це тільки в мене робиться щось незрозуміле? Не можу виставити фото. Спробую завтра.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
Повідомлення відредагував olimpia - Вівторок, 2014-09-16, 0:08 AM |
|
| |
Irina_SV | Дата: Вівторок, 2014-09-16, 1:54 PM | Повідомлення # 165 |
мешканець сайту
| olimpia, Ваша Парасочка - ну дууууууже гарненька!!! Захоплююсь дивлячись на роботу - майстерну, витончену, гармонійну і душевну!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2014-09-16, 10:09 PM | Повідомлення # 166 |
мешканець сайту
| Так і не виходить виставити фото
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
Повідомлення відредагував olimpia - Вівторок, 2014-09-16, 10:10 PM |
|
| |
olimpia | Дата: П`ятниця, 2014-10-17, 7:12 PM | Повідомлення # 167 |
мешканець сайту
| Обіцяні тризуби
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2014-10-18, 6:11 AM | Повідомлення # 168 |
Мудра людина
| Яка лялечка чудова! Дуже подобається!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-10-19, 1:47 PM | Повідомлення # 169 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата olimpia ( ) Черговий витвір - лялька Параска. Задумалась вона давно, ще в минулому році, та й розпочалась ще тоді. А завершилась цьогоріч. Ось вона - моя Парасочка цю Парасочку дуже вподобали мої друзі на роботі, коли я заходила на форум при них, тож маєте свій далекий фан0клуб!
Цитата olimpia ( ) Обіцяні тризуби дуже дуже дуже дякую!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |