Оленчина кімната відпочинку
|
|
Oленка | Дата: Четвер, 2011-08-18, 11:52 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вітаю з відкриттям власної майстерні! Сьогодні я дізналась про чудові новини в житті нашої американської форумчанки Ольги Оленки і не можу пройти мовчки, відчуваю, що перед моїм від"їздом просто зобов"язана створити таку тему для Олі!! Оля, чекаю на хвастушки вишивками НАРЕШТІ! Далі в цьому повідомленні всі тексти додані Оленкою! -------------------------------------------------------------
ВИПАДКОВО СТАЛОСЬ ТАК, ЩО ПЕРШЕ ПОВІДОМЛЕННЯ СТАЛО З"ЯВЛЯТИСЬ НА КОЖНІЙ СТОРІНЦІ. МЕНІ СПОДОБАЛОСЬ.
А також я вирішила добавляти сюди те що є для мене найважливішим на протязі місяця, або на данний момент. Іноді тут будуть з"являтись мої віршики, оповідання, і можливо роботи, над якими я буду працювати.
Таблиця порівняння кольорів ниток від різних виробників тут. Табличка порівняння ниток Cosmo з ДМЦ (Ті що у Олі-Калини) ТУТ Різні техніки вишивки (відео)
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Катюня | Дата: Субота, 2014-09-27, 11:10 PM | Повідомлення # 961 |
мешканець сайту
| Цитата Oленка ( ) Потримала манюсика на ручках. Оленка, прийміть мої найщиріші вітання!!! Дай Боже всій вашій родині, щастя, міцного здоров'я, та злагоди!! Манюні всього самого найкрощого!!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-09-28, 4:34 PM | Повідомлення # 962 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Oленка, заходь в гості, давно не даєшся чути!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2014-10-14, 8:07 PM | Повідомлення # 963 |
Мудра людина
| Дякую, дорогі мої, за те що завітали. Катюня, дякую за вітання! Ліза, твоя правда, давно не дописую. Часу за обмаль, і я ж майже усе через ФБ бачу. Хочу маминими картинами по хизуватись. Дивовижна вона людина, бачить пагано, всі лінії вихлясті, а вишиває наче і немає проблем з зором. Ходить, зашпортується, а вишиває чудово! Як і завжди в рамки я ще не вставила
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-10-15, 10:19 AM | Повідомлення # 964 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Oленка ( ) Хочу маминими картинами по хизуватись. Дивовижна вона людина, бачить пагано, всі лінії вихлясті, а вишиває наче і немає проблем з зором. Ходить, зашпортується, а вишиває чудово! Як і завжди в рамки я ще не вставила Повторюю свій привіт (через ФБ) Ніні Анатоліївні, вишивки прекрасні, особисто я за такі б навіть не взялась - вони ж величезні!!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2014-10-18, 6:13 AM | Повідомлення # 965 |
Мудра людина
| Bullet, Дякую, Ліза!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2014-10-18, 10:45 AM | Повідомлення # 966 |
Мудра людина
| Oленка, картини мами надзвичайны! такі акуратні! Ліза правду каже: такий обсяг! і я б не взялась... А як це "зашпортується"? цікаве слово, не чула
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-10-19, 2:06 AM | Повідомлення # 967 |
Активіст форума
| Oленка, краса, навіть не уявляю як це можна вишити на машинці. Мама молодець!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-10-19, 1:25 PM | Повідомлення # 968 |
маніяк графічних ліній
| Оля, передавай Ніні Анатоліївні вітання ще від форумчанок З Днем народження!!!!
Хай вишивається легко і в задоволення!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-11-21, 6:55 PM | Повідомлення # 969 |
маніяк графічних ліній
| Оля, тобі буде, можливо, цікаво... а от мені було приємно, коли я надибала в американському блозі пост з чашками, і там знайшла чашку з ТВОЇМ містом - Портлендом!
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2014-11-22, 3:30 AM | Повідомлення # 970 |
Мудра людина
| Bullet, Ліза! Дякую. Мені приємно, що ти пам"ятаєш місто в якому я живу. Я дуже вдячна! Цікаво, що на чашці велосипед. У нас велосипедистів, більше ніж у любому місті Америки. Боремось за чистоту повітря.
Мама дякує за поздоровлення. Приємно дуже! Юлечко, Цитата Сестра_Юлія ( ) "зашпортується" По-російски "ноги запутываются", ноги у неї плутаються, бо голова крутиться %). Слово поширене на Галичині. Часто зустрічається в українській класичній літературі, зокрема у І.Франко.
НаташаО, Це не машинна вишивка це ручна. Мама картини хрестиком руками вишиває, але згодна з Вами - вона МОЛОДЕЦЬ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-11-23, 11:30 AM | Повідомлення # 971 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Oленка ( ) По-російски "ноги запутываются", ноги у неї плутаються, бо голова крутиться %). і у моєї свекрухи таке ж, але вона перенесла інсульт, наслідком якого нині є скачки тиску і майже постійне головокружіння (витратили 20 тисяч грн на лікування, а результат все той самий. Хоча добре, що нема погіршень, тьфу тьфу тьфу))).
Oленка, заходь у форум частіше, треба нас всіх реанімувати.
|
|
| |
Катюня | Дата: Субота, 2014-11-29, 7:15 PM | Повідомлення # 972 |
мешканець сайту
| О, тепер і я знатиму, що Оленка у Портленді мешкає.
Цього року не буде конкурсу новорічних прикрас?
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2014-12-17, 7:46 AM | Повідомлення # 973 |
Мудра людина
| Катюня, я не знаю. Ніяких Новорічних конкурсів немає. З за війни у мене дуже важко на серці. У мене там брат. Так що ініціативи не проявляю, але якщо скажуть що будем проводити, проведу.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-12-17, 11:46 AM | Повідомлення # 974 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Oленка ( ) Так що ініціативи не проявляю, але якщо скажуть що будем проводити, проведу. Та тут уже не до наказів... Хочеш - проводь Я тільки ЗА.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-12-17, 11:46 AM | Повідомлення # 975 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Oленка ( ) Так що ініціативи не проявляю, але якщо скажуть що будем проводити, проведу. Та тут уже не до наказів... Хочеш - проводь Я тільки ЗА.
|
|
| |
Катюня | Дата: Середа, 2014-12-17, 9:30 PM | Повідомлення # 976 |
мешканець сайту
| Цитата Oленка ( ) З за війни у мене дуже важко на серці. У мене там брат. Так, то воно серце крається. Тримайся. Молюся за наших хлопців, щоб повернулись живими та здоровими.
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2014-12-18, 8:27 AM | Повідомлення # 977 |
Мудра людина
| Bullet, Ліза, чесно, не хочу... Катюня, Дякую.
|
|
| |