Оленчина кімната відпочинку
|
|
Oленка | Дата: Четвер, 2011-08-18, 11:52 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вітаю з відкриттям власної майстерні! Сьогодні я дізналась про чудові новини в житті нашої американської форумчанки Ольги Оленки і не можу пройти мовчки, відчуваю, що перед моїм від"їздом просто зобов"язана створити таку тему для Олі!! Оля, чекаю на хвастушки вишивками НАРЕШТІ! Далі в цьому повідомленні всі тексти додані Оленкою! -------------------------------------------------------------
ВИПАДКОВО СТАЛОСЬ ТАК, ЩО ПЕРШЕ ПОВІДОМЛЕННЯ СТАЛО З"ЯВЛЯТИСЬ НА КОЖНІЙ СТОРІНЦІ. МЕНІ СПОДОБАЛОСЬ.
А також я вирішила добавляти сюди те що є для мене найважливішим на протязі місяця, або на данний момент. Іноді тут будуть з"являтись мої віршики, оповідання, і можливо роботи, над якими я буду працювати.
Таблиця порівняння кольорів ниток від різних виробників тут. Табличка порівняння ниток Cosmo з ДМЦ (Ті що у Олі-Калини) ТУТ Різні техніки вишивки (відео)
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2014-02-16, 11:35 AM | Повідомлення # 941 |
Мудра людина
| Цитата Tana ( ) Такі приємні клопоти! Дуже приємні! Нарешті зібрала "Мобіл" для немовляти, щоб підвісити над колискою. Мала ідею давно, але часу не хватало. Мама все вишила, зшила, набила синтепухом. Сьогодні, я нарешті все зібрала до купи, оздобила. Колиски не маю, причепили в двідрному отворі. Ось що вийшло:
На фейсбуці є відео, як воно крутиться-співає
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2014-02-16, 11:52 AM | Повідомлення # 942 |
Мудра людина
| Oленка, вітаю бабусю! ох і майстриня ця бабуся! і прабабуся теж! молодці! видно що робити з любов"ю!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2014-02-16, 1:59 PM | Повідомлення # 943 |
Мудра людина
| Ролічок, Дякую, Лорочко. Як би не мама, малюк би вирости вспів,а я все б довбалась і переробляла, добавляла деталі. А мама взяла мою ідею і втілила в життя, купила схему і не чекала, поки я свою намалюю. Мені лишилось тільки до купи стулити.
Повідомлення відредагував Oленка - Неділя, 2014-02-16, 2:02 PM |
|
| |
Lelitka | Дата: Неділя, 2014-02-16, 4:36 PM | Повідомлення # 944 |
перехожий
Група: Користувачі
| Оленко! Вітаю з онуком! Хай росте здоровеньким і щасливим!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2014-02-16, 6:34 PM | Повідомлення # 945 |
Мудра людина
| Спільна творчість завжди дає такий чудовий результат - шикарно!!! Честь прабабусі, яка знайшла в собі сили і здоров"я все вишити і зшити - правнук додає наснаги:))) Ще треба буде бавити і багато чого вчити!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
veronika | Дата: Неділя, 2014-02-16, 7:26 PM | Повідомлення # 946 |
мешканець сайту
| Вітаю з онучком!!!!!!!!!!!!!!Хай буде Вам здоровий та щасливий.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2014-02-18, 1:51 AM | Повідомлення # 947 |
Мудра людина
| Lelitka, nosiknata, veronika, Дякую, дівчата за вітання. Вчора їздили. Потримала манюсика на ручках. У донька не може мене бабусею назвати: "Поглянь на себе у дзеркало, яка з тебе бабуся". Я запропонувала їй придумати, як вона хоче щоб онучок до мене звертався. Ну не може ж він мене ніяк не називати...
Повідомлення відредагував Oленка - Вівторок, 2014-02-18, 1:51 AM |
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2014-02-18, 10:23 AM | Повідомлення # 948 |
Мудра людина
| Вчора наробили фоток у тому наряді, що я робила на родини. Він таки доріс до всього аж у 2 місяці. Але ось так весь набір виглядав: шитий комбінезончик, оздоблений гачкованим мереживом, гачкована кофтинка і пінеточки. З шапочки хлопець виріс !
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Вівторок, 2014-02-18, 1:56 PM | Повідомлення # 949 |
побратим
| Оленко ,ви з внучком чудові ,щасливі ,здоров"я крепкого всім .
|
|
| |
Kaluna | Дата: Середа, 2014-02-19, 0:15 AM | Повідомлення # 950 |
Мудра людина
| Oленка, такі славні бабусі з онуками! Здоров'я і радості!!!!
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-02-19, 1:18 AM | Повідомлення # 951 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Oленка ( ) Вчора наробили фоток у тому наряді, що я робила на родини. Він таки доріс до всього аж у 2 місяці. Але ось так весь набір виглядав: шитий комбінезончик, оздоблений гачкованим мереживом, гачкована кофтинка і пінеточки. З шапочки хлопець виріс Зайченятко в комбінезончику Будь здоровий, малючок! Будь здорова, бабуся!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Середа, 2014-02-19, 4:08 AM | Повідомлення # 952 |
Активіст форума
| Oленка, воно ще й крутиться та грає? Я в хорошому шоці. Це ж як і впаде на дитинку ненароком, то тільки приємно буде, не те, що ті пласмаски. Молодець !!! Ні, молодці!!! Вам срочно треба внучку, то-то ви її принарядите. Хоч поки хлопчик малий, то можна і його трішки побалувати гачкуванням.
Повідомлення відредагував НаташаО - Середа, 2014-02-19, 4:11 AM |
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2014-02-19, 11:05 AM | Повідомлення # 953 |
Мудра людина
| ромашка1, Kaluna, Bullet, НаташаО, дякую за привітання і за те що завітали! Я справді така щаслива... бабуся. Цитата НаташаО ( ) Це ж як і впаде на дитинку ненароком, то тільки приємно буде, не те, що ті пласмаски. Наталочка, воно дуже міцно зроблене. До стелі кріпиться здоровенним гачком, вкрученим на мертво, скоріше стеля впаде, ніж гачок з неї випаде. Вся конструкція дуже легка. Вишита на пластиковій канві і набита синтепухом. Сам механізм що співає і крутить, важкуватий, але воно так закріплене, що впасти просто не може. Та і висить не зразу над малюком а трошки в стороні. Так щоб він міг бачити. Коли зможе дотягуватись, то перевісять на середину стелі. Цитата НаташаО ( ) Вам срочно треба внучку, то-то ви її принарядите. У мене у сусідки дівчинка, буду її наряджати. До речі гачкування дуже по різному виглядає, чоловічі светри теж дуже гарно виходять. Я синові светра зараз плету гачком, а він такий що якщо навіть трохи може нагадувати жіноче, не вдягне.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2014-02-20, 2:50 AM | Повідомлення # 954 |
Активіст форума
| Цитата Oленка ( ) У мене у сусідки дівчинка, буду її наряджати. До речі гачкування дуже по різному виглядає, чоловічі светри теж дуже гарно виходять. Я синові светра зараз плету гачком, а він такий що якщо навіть трохи може нагадувати жіноче, не вдягне. Це добре. Люблю та поважаю справжніх чоловіків, а не у всяких там рожевих та квітчастих нарядах
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2014-03-21, 8:59 AM | Повідомлення # 955 |
Мудра людина
| Поділилась із фейсбуку. Аж за сереце взяло:
ВИШИВАНКА
Не мода це й не дивна забаганка... Нелегко нашим недругам збагнуть, Чим є для українця "вишиванка"? І що у ній за таємнича суть?
Нитки, неначе мрії кольорові, Вплелися в долі біле полотно... Вона - це символ віри і любові, Що нам Господь вручив колись давно...
Вона пропахла вітром і грозою, Вогнем і житнім хлібом на столі, Солоним потом, згірклою сльозою, І кров"ю, українців на землі.
У цій сорочці - чистота крилата І вічна мудрість пройдених доріг, Вона міцніша за сталеві лати, А в ній - наш нездоланний оберіг!
Хай вишиваний цвіт на велелюдді Промовить більше за палкі вуста... Зникають хвойди, покручі і судді,.. Душа - живе! Барвиста І свята!
Народний артист України Анатолій Матвійчук. Світлина Івана Яснія.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-03-21, 3:00 PM | Повідомлення # 956 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Oленка ( ) Поділилась із фейсбуку. Аж за сереце взяло: пройняло мене..!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-09-26, 8:28 AM | Повідомлення # 958 |
Мудра людина
| Яке масюпусіньке щастя! Вітаю!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
KS11 | Дата: П`ятниця, 2014-09-26, 2:00 PM | Повідомлення # 959 |
побратим
| Дуже гарнюні речі для малесеньких людей
Як поживає светр для сина?
Мені дуже цікаво подивитись, як виглядає вязання крючком у чоловічих виробах
Мій щоденник http://siveryanka.blogspot.com/
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2014-09-27, 9:12 PM | Повідомлення # 960 |
Мудра людина
| Tana, KS11, Дякую, дівчата. Светр для сина в роботі. Взяла тиждневу відпустку, трошки вимушену, в Україні це назвалось би лікарняним листом. Побачу, може щось і зможу ще зробити.
|
|
| |