Оленчина кімната відпочинку
|
|
Oленка | Дата: Четвер, 2011-08-18, 11:52 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вітаю з відкриттям власної майстерні! Сьогодні я дізналась про чудові новини в житті нашої американської форумчанки Ольги Оленки і не можу пройти мовчки, відчуваю, що перед моїм від"їздом просто зобов"язана створити таку тему для Олі!! Оля, чекаю на хвастушки вишивками НАРЕШТІ! Далі в цьому повідомленні всі тексти додані Оленкою! -------------------------------------------------------------
ВИПАДКОВО СТАЛОСЬ ТАК, ЩО ПЕРШЕ ПОВІДОМЛЕННЯ СТАЛО З"ЯВЛЯТИСЬ НА КОЖНІЙ СТОРІНЦІ. МЕНІ СПОДОБАЛОСЬ.
А також я вирішила добавляти сюди те що є для мене найважливішим на протязі місяця, або на данний момент. Іноді тут будуть з"являтись мої віршики, оповідання, і можливо роботи, над якими я буду працювати.
Таблиця порівняння кольорів ниток від різних виробників тут. Табличка порівняння ниток Cosmo з ДМЦ (Ті що у Олі-Калини) ТУТ Різні техніки вишивки (відео)
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2014-02-09, 6:08 PM | Повідомлення # 921 |
Мудра людина
| Oленка, вітаю! Яке миле дитятко! Нехай Господь його благословить, і всю вашу родину, щоб дитя росло здорове і щасливе.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2014-02-09, 9:28 PM | Повідомлення # 922 |
Мудра людина
| Lyubov, Bullet, olimpia, вишивалочка, НаташаО, ТМК, lady-v, Дівчата, дякую за привітання. Аж не віриться що я уже бабуся... Пробую в голос промовляти... але воно до мене не в"яжеться... Зараз йому уже 2 місяці.
Я все ще чекаю на фото в іншх кофтинках, шапочках і.т.і... Треба було так пофотографувати до того як віддавала, але я так спішила, бо уже запізнилась і все віддавала коли він народився. Син їхав і забирав з собою, а я як завжди останню петельку і останній стібок в останню хвилину
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-02-09, 9:35 PM | Повідомлення # 923 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Oленка ( ) Аж не віриться що я уже бабуся... Пробую в голос промовляти... але воно до мене не в"яжеться... Зараз йому уже 2 місяці. Вітання тобі ще раз, БАБУСЯ Це ж кльово!!!! і вік тут ні до чого, ти молода гарно виглядаюча бабусенька
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-02-09, 9:41 PM | Повідомлення # 924 |
Активіст форума
| Oленка, те, що ви проживаєте в Америці я зрозуміла, а внучок де живе - на Україні?
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2014-02-09, 10:31 PM | Повідомлення # 925 |
Мудра людина
| Bullet, Дякую, Ліза. Молода... Я завжди підлітком залишусь мабуть, тому і бабусею не можу себе уявити. Хоч, звичайно, люблю цього малого до безтями! Стільки хочеться йому передати, стілького навчити... А головне щоб знав як сильно його люблю і щоб щасливий був завжди... Навіть коли йому важко буде, все одно щоб був щасливим... Скучаю за ними всіма...
НаташаО, Ні, внучок теж живе тут... Просто я зараз не дуже мобільна... Їхати до нього 3-4 години машиною, залежно від дорожного руху, але у мене поки що не виходить...
На прикінці тиждня моя мобільність наче трохи підвищилась, в ці вихідні збирались, так нас погода підвела. З п"ятниці так снігом занесло, ті машини що не в гаражах були до 1/3 під снігом. А у нас на моїй машині задні колеса ведучі, а трачок чоловіка всіх вмістити не може, а тут ще й льодом все покрилось так, що аж по новинах попросили з дому не виходити для запобігання аварій і травм. Навіть не ходити просять...
Для нас така погода у лютому просто катастрофа, бо у нас уже весна. У мене вже квіти збирались розпускатись і вишні набрунявились. Родендрони вже квітли. А тепер що буде, мабуть все померзне, бо на полях уже сходи були...
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2014-02-09, 10:33 PM | Повідомлення # 926 |
Мудра людина
| Фото квітів я два тиждні назад робила.
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2014-02-09, 10:43 PM | Повідомлення # 927 |
Мудра людина
| Ось так мій бузок і троянда виглядають сьогодні
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-02-09, 10:55 PM | Повідомлення # 928 |
маніяк графічних ліній
| бузок шкода...уже такі бруньки :(((( щодо снігу і негоди, Оля, без образ, але по телевізору таке враження, що випало в США 20 сантиметрів снігу - і всьо, капут У нас досі в Україні знеструмлено в Одеській області СІМНАДЦЯТЬ населених пунктів.. уявити до всього, що у нас в країні нема централізованого опалення, люди там, напевно, підлогу палять, щоб зігрітись... А дивитись на сніг до пів метра нам, українцям, хіба що весело Я дійсно співчуваю замерзлим квітам, рослинам, людям, що непристосовані до снігу тощо. Але дивитсиб по телевізору, як Штати потерпабть від снігу - дивно. Можливо, тому що нам не те показують... бо я ж кажу: бачу 10-20 см снігу - і словесний супровід, що настав капець, життя в Америці завмерло... Треба взимку цивілізованих американців на дикий туризм до Укрїни запрошувати. А ще краще - до Росії (там точно мало не покажеться)))
Оля, це все жартома, як ти розумієш:)
А бузок та троянди відійдуть, точно тобі кажу
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2014-02-09, 11:16 PM | Повідомлення # 929 |
Мудра людина
| Та Цитата Bullet ( ) щодо снігу і негоди, Оля, без образ, але по телевізору таке враження, що випало в США 20 сантиметрів снігу - і всьо, капут це тільки у наших не пристосованих до снігу районах. У нас машини з ведучим заднім приводом, тому передні колеса вихляють по дорозі. Ті у кого 4х4 ті всі в порядку. Але люди ще і не думають про збільшення дистанції і зменьшення швидкості, бо вони не звикли. Дуже багато аварій. Я у п"ятницю поверталась додому, майже 3 години, аваріїї... Є смертельні випадки... Так що для нас це таки катастрофа... Як це не смішно для українців і решти світу. Але коли щось трапляється не звичне, воно паралізує у любій частині світу. Все залежить від пристосованності. Це як і вийти на сніг в купальнику... Не пристосовано, а в шубі то і не холодно і приємно...
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2014-02-09, 11:56 PM | Повідомлення # 930 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) А дивитись на сніг до пів метра нам, українцям, хіба що весело Дивитись і нам весело. І сніговиків ліпити теж весело... Їздити по ньому кепсько...
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-02-10, 1:33 AM | Повідомлення # 931 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Oленка ( ) Але люди ще і не думають про збільшення дистанції і зменьшення швидкості, бо вони не звикли. Дуже багато аварій. Цитата Oленка ( ) Все залежить від пристосованності. Отож бо й воно! Нічого, скоро весна!
(і я особисто боюсь, що мій 9-поверховий будинок може попливти, хоч які б ми не були пристосовані до ідіотизмів нашої країни...)
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 4:21 AM | Повідомлення # 932 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) що мій 9-поверховий будинок може попливти, Ліза, випробувано на практиці - дверцята від шафи витримають 1 людину, 2 перевертаються. А от на перевенутому до гори дригом дерев"яному обідньому столі, можна утриматись декільком, головне сісти правильно і не штовхатись.
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 9:14 AM | Повідомлення # 933 |
Мудра людина
| Спідничка на кроватку малюкові. Моїми черепашими темпами, дякуючи снігові, нарешті сьогодні закінчила. Звичайно, коли воно буде на кроватці, буде виглядати краще. А так щось мені не дуже подабається. Трошки нагадує весільного стола, але ж будуть перильця, то буде по іншому сприйматись, я сподіваюсь буде не пагано. Я приміряла перший варіант, не пагано було. Залишилось зробити балдахін, і вікно оформити, сил не залишилось
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 9:37 AM | Повідомлення # 934 |
маніяк графічних ліній
| Царське ложе для малюка
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 10:03 AM | Повідомлення # 935 |
Мудра людина
| Bullet, Так у нас тут багато показились з за народження маленького англійського принца. Моя донька, на жаль, не виключення.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 11:37 PM | Повідомлення # 936 |
маніяк графічних ліній
| Oленка, та чого ж нажаль? Кожен божеволіє, як хоче А народження сина - це приємне божевілля, діти дуже швидко ростуть, коли йому буде 10, навряд чи він дозволить мамі і бабусі так пошаліти над його ліжечком )))))
|
|
| |
LDII | Дата: Середа, 2014-02-12, 0:19 AM | Повідомлення # 937 |
мешканець сайту
| Oленка, мої вітання.Нехай малючок росте здоровим та щасливим.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Середа, 2014-02-12, 2:40 AM | Повідомлення # 938 |
Активіст форума
| Цитата Bullet ( ) Треба взимку цивілізованих американців на дикий туризм до Укрїни запрошувати. А ще краще - до Росії (там точно мало не покажеться))) Оец точно! Заставили, Лізо, посміятись. Oленка, ліжечко справді як для принца. Це ж перший внучок, а коли буде 5,6,7, вже так бігати не будете.
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2014-02-13, 0:37 AM | Повідомлення # 939 |
Мудра людина
| Bullet, які зараз діти, то він уже в 3 мабуть захоче більш хлопчачого оформлення. Я за морську тематику. LDII, Дякую! Цитата НаташаО ( ) Це ж перший внучок, а коли буде 5,6,7, вже так бігати не будете. Звичайно ні, прийдеться ще швидше крутитись! У мене двійко діток. Найбільша кілкість можливих онуків 6. Багатодітними моі діти стати не мріють, я діток люблю, хай було б багато. Реально поставити на ноги, можна трьох дітей. Якщо в лотерею мілліона не виграти. Але скільки б не було всіх любитиму.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2014-02-13, 1:36 PM | Повідомлення # 940 |
Мудра людина
| Такі приємні клопоти! Вітаю, натхненної праці в хлопчачих кольорах!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |