Лелітка: мій світ
|
|
veronika | Дата: Середа, 2013-05-01, 9:25 PM | Повідомлення # 381 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Лелітко, Ви велика МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!! Захоплююся Вами та Вашими роботами:exclaim: .
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Лелітка | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 11:00 PM | Повідомлення # 382 |
мешканець сайту
| Привіт усім! Дівчата завітайте сюди новини від мене! http://www.facebook.com/lelitka.lelitka Далі буде ...Додано (2013-05-17, 11:00 PM) --------------------------------------------- Ми перемогли!!!!. Ляльки залишаються у Черкаському художньому музеї!
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Lyubov | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 11:05 PM | Повідомлення # 383 |
Мудра людина
| Лелітка, Галочка, поздравляю!
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 11:16 PM | Повідомлення # 384 |
мешканець сайту
| Галю, вітаю! Молодці!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 11:34 PM | Повідомлення # 385 |
Мудра людина
| Цитата (Лелітка) Ми перемогли!!!!. Ляльки залишаються у Черкаському художньому музеї! Галю, вітаю!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Субота, 2013-05-18, 0:20 AM | Повідомлення # 386 |
мешканець сайту
| http://narodua.com/kultura....ok.html
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
|
Лелітка | Дата: Понеділок, 2013-05-27, 6:55 PM | Повідомлення # 388 |
мешканець сайту
| Цитата (Andrew_Yer) Галю, вітаю! Молодці! Щиро дякую!Додано (2013-05-27, 6:55 PM) ---------------------------------------------
Цитата (Lyubov) Лелітка, Галочка, поздравляю! Дякую!!!
|
|
| |
Lelitka | Дата: Субота, 2014-03-29, 8:36 PM | Повідомлення # 389 |
перехожий
Група: Користувачі
| Йой, скоро рік буде як я не була у своїй майстерні. Мене всюди так багато, що я катастрофічно не встигаю. Сьогодні заглянула, і побачила що пора повертатись. Дівчата, я за вами скучила, чесно. Зрозуміло, що декого "бачу" хоч на своїх сайтах. Але всі решта... Все ж завдяки "Спілкуванню за вишивкою" почались мої приємні творчі пригоди. Щирн спасибі усім. За цей час багато чого відбулось. Але найбільше мене тішать не так власні досягнення. як моїх діток. Влітку 2013, якщо ви чули, у Тернополі відкрився музей національної іграшки. Відкритися відкрився. а експонатів - зовсім трохи було ( в основному - принесли тернопільські майстрині. хтр подарував, хто тимчасово лишив). Мої ляльки теж там прописалися. деяких спеціально зробила в подарунок музею. так от вирішили оголосити конкурс іграшки. Вийшов всеукраїнський. Дуже багато чудових робіт було із Кривого Рогуу, Луганська, Полтави, Черкащини, з Києва, ну і, звісно, з Тернопільщини. Все було чудово! Фотозвіти на Фейсбуці, однокласниках і , звичайно, на "Лелітці" так що запрошую перглянути. А найголовніше, з чого почала, мої дівчатка теж взяли участь і мають третє місце. Ті самі: Дві Юлі і Софійка. Мало того, Юля вже почала займатись ляльковим бізнесом. Перевершила вчителя)) Даю посилання:http://lelitka.te.ua/do-novyh-zustrichej-festyval https://www.facebook.com/lelitka.lelitka/media_set?set=a.477270365732315.1073741859.100003480661326&type=3 https://www.facebook.com/lelitka.lelitka/media_set?set=a.478044518988233.1073741860.100003480661326&type=3 http://www.odnoklassniki.ru/profile/571720922430/album/570345229118 Я цього разу робила не мотанку а текстильну ляльку - грецьку пані Пані Посту (із сімома ніжками) Заходьте і насолоджуйтесь чудовими роботами!Додано (2014-03-29, 8:36 PM) --------------------------------------------- Лізо, я щось не можу зрозуміти. щоце я "перехожий" Як мені назад стати тим ким я була на сайті Перевіреним користувачем"? і Леліткою? Це я щось не те зробила чи як?
Повідомлення відредагував Lelitka - Субота, 2014-03-29, 8:32 PM |
|
| |
Лелітка | Дата: Субота, 2014-03-29, 9:01 PM | Повідомлення # 390 |
мешканець сайту
| Все. я вже зрозуміла. тепер я "два в одному" кіндер-сюрприз. Виявляється. я літом ще раз зареєструвалась, бо забула як входити. Розтелепа. Тепер я знову Лелітка. Все те. що тільки що написала Lelitka - правда. бо це писала я - Лелітка! так що дивіться на фотозвіт, читайте про Конкурс-фестиваль.
|
|
| |
Lyubov | Дата: Субота, 2014-03-29, 9:21 PM | Повідомлення # 391 |
Мудра людина
| Галочка, здравствуй!!!!!! Детишки у тебя красунечки и куколки - тоже!!!!
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2014-03-30, 3:19 PM | Повідомлення # 392 |
мешканець сайту
| Дякую, Люба!
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-03-30, 4:08 PM | Повідомлення # 393 |
Активіст форума
| Лелітка, які ж гарні лялечки і аж не віриться,що виготовлені дитячими руками
|
|
| |
Лелітка | Дата: Четвер, 2014-04-03, 8:46 PM | Повідомлення # 394 |
мешканець сайту
| Цитата НаташаО ( ) які ж гарні лялечки і аж не віриться,що виготовлені дитячими руками Дякую))) Сьогодні дізнались ще про одинк конкурс у місті - до Великодня. так що знову за роботу)) Нема коли вгору глянути. Хоча -- це приємна робота. Це не математика, котру майже ніхто не любить. (А даремне)))
|
|
| |
Lyubov | Дата: Четвер, 2014-04-03, 9:41 PM | Повідомлення # 395 |
Мудра людина
| Лелітка, мой Илюшка очень любит математику! (Правда, я не очень.... )
|
|
| |
Лелітка | Дата: Четвер, 2014-05-01, 3:48 PM | Повідомлення # 396 |
мешканець сайту
| Цитата Lyubov ( ) Лелітка, мой Илюшка очень любит математику! (Правда, я не очень.... ) Ура! Респект Іллюшці!
|
|
| |
Lyubov | Дата: Четвер, 2014-05-01, 10:51 PM | Повідомлення # 397 |
Мудра людина
| Спасибо, Галочка!
|
|
| |
Лелітка | Дата: П`ятниця, 2014-05-30, 8:55 PM | Повідомлення # 398 |
мешканець сайту
| Привіт усім. Дівчата, хочу похвалитися. Відбулась моя перша персональна виставка "З думкою про Україну". Нарешті мої ляльки і - головне- витинанки побачили світ. Враження незабутні. 62 витинанки і десь близко 20 ляльок. Виставка була спільною із Аллою Шушкевич. Вона представляла ляльки - мотанки. Перша виставка і в обласному хкдожньому музеї. Боже, я так хвилювалась. Завтра мало би бути закриття, але продовжено до 4 червня
тут - альбом світлин з виставки.
https://www.facebook.com/lelitka....6&type= і відео https://www.youtube.com/watch?v=KjZmWcKDab0 https://www.youtube.com/watch?v=vRYq6gKUKu0
Повідомлення відредагував Лелітка - П`ятниця, 2014-05-30, 8:59 PM |
|
| |
НаташаО | Дата: Субота, 2014-05-31, 3:21 AM | Повідомлення # 399 |
Активіст форума
| Лелітка, коли прочитала, що виставляєте витинанки, то на свій хлопський розум подумала за новорічні витинанки ( які мені також подобаються). Побачивши ваші роботи, я обомліла, бо ніколи не бачила такої краси. Це ж скільки потрібно зробити прорахунків, щоб вийшла така краса. Передивилась відео- ви просто молодець. Творіть, витинайне і нам показуйте будь ласка.
Примітка: Пригадала історію, що розповіла моя сестра кілька місяців тому. Донька сестри ходить в 2 клас, на уроках трудового навчання з ними ,практично, ніхто не займається. Вони всі уроки до Нового року ( восени) вирізували витинанки, бо вчитель щось нового навчити не хотів, а казав- беріть папір і вирізуйте витинанки. Племінниця перед Новим роком принесла додому купу квадратних витинанок ( зрізала всю упаковку кольорового паперу в буквальному смислі). Можете уявити які сердиті були батьки на вчителя, який бувало навіть у клас не приходив і діти займались хто чим хотів. Навіть на свято мамі не зробили подарунків. Ось такі у нас витинанки.
Повідомлення відредагував НаташаО - Субота, 2014-05-31, 3:28 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-05-31, 10:49 AM | Повідомлення # 400 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Лелітка ( ) Привіт усім. Дівчата, хочу похвалитися. Відбулась моя перша персональна виставка "З думкою про Україну". ВІТАЮ, ГАЛЮ!!!!! Персональна виставка - це таке щастя, по собі знаю (Нажаль, мені зараз це щастя недоступне із-за ситуації в країні) На фото ви з чоловіком і синочком? Гарно виглядаєте усі!
Подивилась, як цікаво можна оформити витинанки під скло в антирамку, як у вас. Якщо вас не образить і ви , Галя, в майбутньому ще плануєте виставки своїх чарівних (!!!) витинанок, я б вам дала одну маленьку пораду, як їх виставити ще красивіше в таких антирамках
Цитата НаташаО ( ) бо вчитель щось нового навчити не хотів, а казав- беріть папір і вирізуйте витинанки. Племінниця перед Новим роком принесла додому купу квадратних витинанок ( зрізала всю упаковку кольорового паперу в буквальному смислі). Можете уявити які сердиті були батьки на вчителя, який бувало навіть у клас не приходив і діти займались хто чим хотів. Навіть на свято мамі не зробили подарунків. Ось такі у нас витинанки. Отак часто я чую, як люди, яким начхати на власних дітей, звинувачують учителыв. А прийти до школи і розібратись, чому так відбуваэться? Ні, легше написати, що вчитель не виконуэ своїх обов"язків.
Вчитель загально-освітньої школи не має права покидати приміщення класу під час урока. Тим більше, з такими маленькими дітьми. Якщо такі факти мають місце, ви можете клопотати про заміну вчителя, при чому на вищому рівні, ніж рівень школи.
На захист витинанки скажу, що вирізання маленьких витинанок, клеєння та ліплення розвивають дрібну моторику рук, що в свою чергу, позитивнол впливає на розвиток мислення і мовлення дитини.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |