Kaluna запрошує на толоку
|
|
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 9:53 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Примітка адміністратора: в першому повідомленні, яке буде постійною "шапкою" на всіх сторінках теми, на прохання автора майстерні буде викладатись корисна інформаці від авторки: майстер-класи, корисні посилання тощо.
Майстер-клас по змережуванню
Творча майстерня на Блогері
Мітки Майстер-класи у блозі на Блогері
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2013-10-17, 0:11 AM | Повідомлення # 1221 |
Мудра людина
| З Андрієм на форумівці визначили що це "набирування", ще називають "колодочками" - а взагалі:лічильна гладь
Цитата Bullet ( ) зацікавила мене новою технікою вишивки чекаю на вишивку
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-10-17, 0:14 AM | Повідомлення # 1222 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Kaluna ( ) З Андрієм на форумівці визначили що це "набирування" о, знатиму, дякую ) Я дивитимусь на твій взірець, колись мені подарований через пошту щастя кавову... я ніяк не наважусь його вшити, щоб не зіпсуватипотім частим носінням 9я все таскаю, як навіжена, поки не порветься, тому і не використала поки. Але він мені дуже подобається!!!)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2013-10-17, 1:16 AM | Повідомлення # 1223 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) ніяк не наважусь його вшити Лізо, ми так не домовлялись! Ану вшивай швиденько і:Цитата Bullet ( ) таскаю, як навіжена, поки не порветься, Там же для тебе правильні символи зашифровані!!!! Не марнуй час А я потім ще тобі навишиваю, чесно! Домовились?
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-10-17, 1:36 AM | Повідомлення # 1224 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Kaluna ( ) Там же для тебе правильні символи зашифровані!!!! Не марнуй час А я потім ще тобі навишиваю, чесно! Домовились? ой, а що ж ти одразу не сказала про символи?? всьо, в п"ятницю (найближчий вільний день), зшию собі новий гаманець Домовились
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
romantik | Дата: Четвер, 2013-10-17, 1:39 AM | Повідомлення # 1225 |
побратим
| Цитата Kaluna ( ) Натрапила на ще один фотоальбом з 20-річчя музею Гончара ТУТ, дуже гарні фото діточок вбраних в народний стрій: Маленькі янголятка
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2013-10-17, 9:49 PM | Повідомлення # 1226 |
Мудра людина
| Цитата romantik ( ) Маленькі янголятка Точно Цитата Bullet ( ) всьо, в п"ятницю (найближчий вільний день), зшию собі новий гаманець Домовились Домовились, п'ятниця вже завтра
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-10-18, 12:21 PM | Повідомлення # 1227 |
Мудра людина
| Цитата Kaluna ( ) З Андрієм на форумівці визначили що це "набирування", ще називають "колодочками" - а взагалі:лічильна гладь Нечипоренко пише ще "кипричикова лиштва"
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-10-20, 9:16 PM | Повідомлення # 1229 |
Мудра людина
| Цитата Kaluna ( ) вяжу чи плету (!) собі шалик. Подобається це слово - ніби й шарфик а можна й від "пошалить" Олю, класно "шалиш". Навзаєм, приємного тижня!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
Lyubov | Дата: Субота, 2013-10-26, 5:37 PM | Повідомлення # 1231 |
Мудра людина
| Kaluna, Оля, Леся, спасибо за ссылочку!!!!!!
|
|
| |
|
Lyubov | Дата: П`ятниця, 2013-11-01, 11:03 PM | Повідомлення # 1233 |
Мудра людина
| Оля, спасибо за схемку! А это - для Вас! "Что будем вязать?"
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-11-02, 1:20 PM | Повідомлення # 1234 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Kaluna ( ) Вже сьогодні прогулялась в обновці. де фото?:)
Оля, вітаю з Дниною, хай здійснюються мрії , а бажання просто та легко виконуються (бажано іншими)* Здоров"я та шастя!
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Субота, 2013-11-02, 2:18 PM | Повідомлення # 1235 |
мешканець сайту
| Оля, прийміть і мої вітання. З Днем народження! Невичерпної фантазії у творчості, сонячного настрою, здоров'я міцного.
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Неділя, 2013-11-03, 1:35 AM | Повідомлення # 1236 |
мешканець сайту
| Олю, вітаю з Днем народження! Щиро бажаю щастя, затишку, творчої наснаги, втілення задумів!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2013-11-03, 2:36 AM | Повідомлення # 1237 |
Мудра людина
| Bullet, Irina_SV, Andrew_Yer, ДЯКУЮ!!!! Дуже приємно отримувати від вас привітання!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-11-03, 12:55 PM | Повідомлення # 1238 |
Мудра людина
| Олюню! Вітаю тебе з дниною! Нехай бог дарує тобі здоров'я, твої рідні огортають тебе теплом, нехай твій дім буде завжди затишним!
Многих літ!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2013-11-16, 4:06 AM | Повідомлення # 1239 |
Мудра людина
| Dmutrik09, дякую, Лесю, дуже приємно! Давненько я не заглядала до себе в майстерню. Воно й не диво - сьогодні вже десятий день робочого тиждня То ж скрашую свої будні яскравими ниточками в вишиваному процесі: розпочати розпочала а як закінчити - складається по ходу п'єси то ж, що з того получиться ще не знаю, але що веселеньке - то точно:)))
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2013-11-16, 10:06 AM | Повідомлення # 1240 |
Мудра людина
| Цитата Kaluna ( ) то ж, що з того получиться ще не знаю, але що веселеньке - то точно:))) І правда веселеньке! Які ниточки яскраві!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |