Dmutrik09: Мої скарби
|
|
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-02-20, 3:20 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дякую адміну за відкриття теми. Сюди винесу свої майстер класи для зручності МАЙСТЕР КЛАС ПО НАБИРУВАННЮ МАЙСТЕР КЛАС ПО НАСТИЛУ ( складна мережка з чисницями та прутиками)
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2014-10-19, 1:39 PM |
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2010-06-21, 12:36 PM | Повідомлення # 161 |
Мудра людина
| Яка гарна робота!!! Мама така красива і нарядна, тільки чомусь сумна. А донечка і онука вже майстриня Додано (2010-06-21, 12:36 PM) --------------------------------------------- Забула написати, що рушники склала в папочку. Потроху буду викладать
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-06-21, 2:22 PM | Повідомлення # 162 |
Мудра людина
| ТМК, мама сумна, бо не любить фотографуватися. Ми з Юлею довго просили ,щоб наша бабуся сфотографувалася. Це один єдиний кадр, який ми зробили,щоб викласти на конкурс.На більше в нашої бабусі не вистарчило часу .....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
veronika | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 11:34 AM | Повідомлення # 163 |
мешканець сайту
| Мамина сорочка така ніжна, супер. Молодець ВИ!!!!!!!!!!!!!!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 12:00 PM | Повідомлення # 164 |
Мудра людина
| Тільки у таких матерів талановиті, працьовиті та вдячні діти. Мамі вітання, а майстрині, Лесі, -- нових таких натхненних робіт.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 8:04 PM | Повідомлення # 165 |
Мудра людина
| Дівчатка,дякую за теплі слова! .......
Моя майстерня ®
|
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:00 PM | Повідомлення # 166 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, дякую, що тримаєте відчиненою для нас всіх свою скарбницю! Один із ваших узорів я на даний час використовую для вишивання жіночої сорочки. Майстер-клас по настилу- це взагалі щось надзвичайно необхідне! В свій час перерила весь інтернет, масу літератури, а такої докладності так і не знайшла, а дуже хотілося... Раптово доля звела з жінкою, яка вміла його робити і яка люб"язно мене навчила цій вишуканій техніці вишивання. Дуже люблю настил і вишила в цій техніці чоловічу сорочку. Як тільки з"явиться можливість, то обов"язково її продемонструю.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:33 PM | Повідомлення # 167 |
Мудра людина
| намисто, скажіть мені будь-ласка яку нитку використовуєте для настилу? Я користуюся турецьким шовком. Може ви ще щось пробували, розкажіть будь-ласка! Ну і звичайно будемо чекати на демонстрацію ваших робіт! Успіхів!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:54 PM | Повідомлення # 168 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Dmutrik09, ага, тепер бачу, чия то мама у конкурсі була представлена Гарна і лаконічна сорочка мережана Dmutrik09, передайте Юлі, що 2 дні тому відлетів її приз за перемогу в дитячому конкурсі (я попереджала, що вишлю протягом місяця))))). Гадаю, вона отримає в дарунок якраз те, що буде носити у гаманці, з яким конкурс і виграла
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2010-06-27, 4:39 PM | Повідомлення # 169 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, Quote (Dmutrik09) яку нитку використовуєте для настилу? Чоловічу сорочку вишивала турецьким шовком, білими нитками по білому коломийському гребінковому полотні 40. Ще вишивала на замовлення жіночу сорочку на лавсані, хрестиком - нитками ДМЦ, а настил робила теж турецьким шовком. Лавсан сам пособі поблискує і до нього , на мою думку, пасує шовк. Зараз вишиваю туніку на полотні, мережити буду муліне Ленінградським. Все залежить від побажання клієнта і від фантазії. Не пробувала вишивати шовком у клубочках. Боюся. Він плавиться, одна моя знайома так річ спортила. З цим треба бути обережним. А турецький шовк (у мотульках як муліне) добре піддається прасуванню і відпарюванню, більше того, кому здасться, що річ стала занадто "плескатою" (втратила об"єм), можна намочити і вже прасувати не так інтенсивно( на махровому рушнику, по зворотній стороні і т.д. і т.п) Тобто, ці нитки після прання ніби знову набрякають. Мені вони схожі на віскозу. Дякую за побажання успіху! Взаємно!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-06-30, 2:05 AM | Повідомлення # 170 |
Мудра людина
| намисто, дуже дякую за пораду! Додано (2010-06-30, 2:05 Am) --------------------------------------------- Дівчата! Прошу вашої поради та допомоги! ( Вибачайте за офтоп!) Прошу підказати де можна відпочити на півдні України з ПАЛАТКОЮ біля моря. Бажано,щоб цей відпочинок був хоча би трішки, безпечний і перевірений власним досвідом. ( Доречні будуть будь- які поради, на рахунок місця відпочинку,місцевості, особливості відпочинкових умов,бажано,щоб це був кемпінг!) Скористаюся будь -якою порадою наших форумчанок! Адже знаю,що ви допоможете! БУДЬ-ЛАСКА ДОПОМОЖІТЬ!
Моя майстерня ®
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2010-06-30, 8:58 PM | Повідомлення # 171 |
Мудра людина
| Лесю, сама з палатками вже давно не їздила, але напевне знаю, що палаткові майданчики є в Солнечногорском, Малореченском і Рыбачьем. Це ПБК, від Алушти в бік Судака три селища, які розташовані одне за одним.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
Повідомлення відредагував ТМК - Середа, 2010-06-30, 8:58 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 0:54 AM | Повідомлення # 172 |
Мудра людина
| Представлені авторські вироби викладені з ознайомчою ціллю. Не для тиражування і копіювання чи видавання в засобах масової інформації. Використання авторських схем в комерційних цілях БЕЗ ЗГОДИ АВТОРА заборонено. Автор : Леся Демчук. Доброго вечора, дорогі форумчанки!Після мого трошки довгого літнього мовчання представляю на ваш розсуд мій новий витвір.Чоловіча сорочка, вишита мною на днях.Хочу сказати,що до вишивання спонукали мене закладинки нашої Тані, припали вони мені до душі. Люблю експериментувати з кольором, з нитками, мережками ... Отож вийшла вставка чоловічої сорочки, в якій поєднані старі традиційні мережки і нові сучасні технології у виробництві ниток- нитки секційного фарбування "Anchor". Отож і назва сорочки відповідна " Тетянчина блакить". Танечко, дякую за натхнення..... ДАЛІ БУДЕ......
Моя майстерня ®
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 9:22 AM | Повідомлення # 173 |
Мудра людина
| Dmutrik09, дуже гарно! Завдяки мережкам сорочка виглядає дуже повітряно-літньою... Вона буде класичного крою чи з коротким рукавом? Цікаво буде побачити в зібраному стані всю сорочку!
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Понеділок, 2010-07-12, 9:24 AM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 2:43 PM | Повідомлення # 174 |
Мудра людина
| shtynka, Якщо кравчиня встигне пошити сорочку до мого від"їзду, то обов"язково зроблю фото! А сорочка буде класична,хіба замість стійки буде комір, з довгими рукавами на манжетах!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Українка | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 5:39 PM | Повідомлення # 175 |
Активіст форума
| Dmutrik09, дуже гарно! А вы вишиваєте вставку окремо?Чи то скроєний перед сорочки? А переходи тонів ниток дуже оригінально та святково виглядають Ви довго вишивали?
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 7:13 PM | Повідомлення # 176 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) .Чоловіча сорочка, вишита мною на днях.Хочу сказати,що до вишивання спонукали мене закладинки нашої Тані, припали вони мені до душі Я в захваті. І моє шанування ідеї, посидючості! Бажаю, бажаю... шити і вишивати, щоб носили обдаровані з радістю.Муза)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 9:25 PM | Повідомлення # 177 |
Мудра людина
| Ще раз дуже дякую, МУЗІ, і закладинкоманії.... Українка, вишивалися вставки на панамі, але так ,що самого полотна не видно, тоді моя коліжанка- кравчиня вставляє вишиття в розкроєну сорочку,вона не нашиває, а власне вставляє, під низ....Якось прдемонструю... Отаке натхненя черпаю з нашого форуму. А ще як ви помітили на моїх фото появилася адреса нашого форуму, отож всі бажаючі,що скачуватимуть фото чи схемки будуть його рекламувати,хочуть вони того чи ні! Несімо прекрасне в життя!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Українка | Дата: Середа, 2010-07-28, 11:45 PM | Повідомлення # 178 |
Активіст форума
| Dmutrik09, дякую Quote вона не нашиває, а власне вставляє, під низ я зрозуміла,моя кравчиня теж так робить Найперша сорочка мого чоловіка куплена на Вернісажі у Львові,так вишивка там саме вставлена,дуже акуратно.Тож від неї і почалося моє вишивання... Quote А ще як ви помітили на моїх фото появилася адреса нашого форуму вірне рішення Я часто ваші фото переглядаю,коли треба начерпати натхнення для нових робіт чекаю з нетерпінням готову зшиту сорочку.Додано (2010-07-28, 11:45 PM) --------------------------------------------- Dmutrik09, з поверненням!Які новини маєте?
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-07-28, 11:54 PM | Повідомлення # 179 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, Таня, твій внесок в форумчанське життя настільки великий, що на твою честь уже називають вишиті сорочки. Я би задумалась над цим Dmutrik09, і вишивка гарна, і нитки.. і окрема вам дяка за те, що не називаєте такі нитки меланжем Гуртом поборемо неграмотність і в рукодільних крамницях :)* За авторський вотермарк в куточку з адресою нашого форума - окрема ДЯКА
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-07-28, 11:55 PM | Повідомлення # 180 |
Мудра людина
| Українка, дякую за приємні слова! Відпочиваючи , вишила своєму похреснику сорочечку. Сьогодні віднесла до кравчині, до 3-го числа маю забрати. Отож і покажу! Лиш заінтригую, що назвала "Червоненька квіточка". Якось так вишивалося легко і спонтанно,сама собою клалася ниточка. В пісках і в Чорному морі вишилася яскрава червона квітка з насиченими зеленими листками...
Моя майстерня ®
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Середа, 2010-07-28, 11:55 PM |
|
| |