Dmutrik09: Мої скарби
|
|
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-02-20, 3:20 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дякую адміну за відкриття теми. Сюди винесу свої майстер класи для зручності МАЙСТЕР КЛАС ПО НАБИРУВАННЮ МАЙСТЕР КЛАС ПО НАСТИЛУ ( складна мережка з чисницями та прутиками)
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2014-10-19, 1:39 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-02-12, 1:07 AM | Повідомлення # 2001 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Dmutrik09 ( ) У цьому журналі ще буде багато моїх робіт. Все , що могла зібрати, то і фотографували. Розтягнеться приблизно на рік. Будуть ще мої картини, не знаю чи всі чи не всі у новому журналі "Майсткрня вишивки. Картини." Але гадаю знайомство було плідне, бо редакторка стала не тільки спонсором у нас на "Спілкуванні" , а й у нашому роздільському рукодільному клубі. За, що їй дяка. Рада, що таке плідне спілкування у тебе (і у нас) з "Майстернею Вишивки" ура!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Середа, 2014-02-12, 2:27 AM | Повідомлення # 2002 |
Активіст форума
| Dmutrik09, роботи прекрасні, а бісером- це взагалі...
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2014-02-12, 11:03 AM | Повідомлення # 2003 |
Мудра людина
| Вітаю, Лесюня! Так приємно бачити твій успіх. Молодець!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2014-02-12, 11:05 PM | Повідомлення # 2004 |
Мудра людина
| Лесенько, вітаю!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2014-02-13, 0:56 AM | Повідомлення # 2005 |
Мудра людина
| Dmutrik09, Лесю, моодець! Вітаю! Творчої наснаги та нових звершень, на радість вже такому великому колу твоїх шанувальників!!! Там вже і до власної книги не далеко
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Lyubov | Дата: Четвер, 2014-02-13, 1:19 AM | Повідомлення # 2006 |
Мудра людина
| Леся, так рада за вас всех, за хороший интерес к твоему творчеству и творчеству народа, которое тебя вдохновляет! Успешных выпусков и творческих начинаний-продолжений!!!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2014-03-28, 2:49 AM | Повідомлення # 2007 |
Мудра людина
| Lyubov, Kaluna, ТМК, Oленка, НаташаО, Bullet, дякую дівчатонька, що заходите до мене!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
Zeta | Дата: Субота, 2014-03-29, 1:20 AM | Повідомлення # 2009 |
Мудра людина
| Гарні картини! мені здається,що то вже вищий пілотаж))))
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-03-29, 2:08 AM | Повідомлення # 2010 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Dmutrik09 ( ) Хочу похвалитися цієї пізньої ночі свіженьким випуском нового , другого номеру журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ.КАРТИНИ" У цьому номері є моїх аж 4 картини. вітаю-вітаю-вітаю!!!!! Леся, завжди радію, коли бачу в пресі знайомі імена, обличчя чи навіть лише згадки про знаймих людей!!! Обожнюю Гюстава Клімта, втім, не можу кривити душею, саме ця схема мені не надто подобається, на мій погляд, не дуже передає пластику і ніжність його картин.
Інші роботи - просто захват, кораблики суперові, маки також, але, зрозуміло, найбільше викликає захват портрет Папи. Схема підібрана-розроблена влучно, як мені здається... І ще Юля так добре з підсвічником сфотографувала картину.. Захват, просто захват!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ТМК | Дата: Субота, 2014-03-29, 1:23 PM | Повідомлення # 2011 |
Мудра людина
| Лесю, вітаю!
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Субота, 2014-03-29, 2:48 PM | Повідомлення # 2012 |
побратим
| Лесю, приємно бачити роботи форумчанокв журналах! А підсвічник чудо! і Юля молодець! Майстерню вишивки купляю, чудовий журнал.
Повідомлення відредагував вишивалочка - Субота, 2014-03-29, 2:49 PM |
|
| |
Лелітка | Дата: Субота, 2014-03-29, 9:14 PM | Повідомлення # 2013 |
мешканець сайту
| Цитата Dmutrik09 ( ) Хочу похвалитися цієї пізньої ночі свіженьким випуском нового , другого номеру журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ.КАРТИНИ" У цьому номері є моїх аж 4 картини. Лесю. вітаю!! Ти така молодчинка! А твої роботи просто дивовижні.Додано (2014-03-29, 9:14 PM) ---------------------------------------------
Цитата Dmutrik09 ( ) Дівчата, ввечері викладу "свіжі" світлини забавного гурту " Барвінок", голубе вишиття 100-літньої церкви св.Йосафата. Чекайте! Лесю. а в третьму ряду одне фото- дуже схоже на те, в якій сорочці я на фейсбуці (ав)( сорочка на мені музейна із Буданова Теребовлянського району на Тернопільщині)
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2014-04-02, 2:01 PM | Повідомлення # 2014 |
Мудра людина
| вишивалочка, Лелітка, ТМК, Bullet, Zeta, Лелітка, дякую, що заходите! Цитата Лелітка ( ) Лесю. а в третьму ряду одне фото- дуже схоже на те, в якій сорочці я на фейсбуці (ав)( сорочка на мені музейна із Буданова Теребовлянського району на Тернопільщині)
Галю, може бути, що схожа. Треба врахувати, те, що місто у нас молодеі будували його люди з усього Радянського Союзу.
Моя майстерня ®
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2014-04-02, 2:20 PM | Повідомлення # 2015 |
Мудра людина
| Трошки потепліло в природі і в душі на серці.Всі ці тривожні місяці було не до роботи. А Юля моя малювала, малювала, те, що було в серці і те, що найголовніше тоді, зараз і сьогодні, і завжди....
Бойківська мадонна.Акрил, полотно. Позаду нас червона заграва, а попереду мати і дитя.
Свята мучениця Юлія. Олія, полотно.
Матінка Божа і маленький Ісусик. Олія, полотно. Годувальниця. 60 на 80 см Полотно, олія. Ми знайшли у старій хаті моєї бабусі - такий скарб. Цій іконі понад 60 років.Пам'ятаю її коли була ще зовсім маленька і моя старенька прабабуся щовечора і щоранку молилася навколішки коло неї. Юля відреставрувала настільки, наскільки змогла, чекаємо суботи аби заправити в рамку.От такий маємо сімейний скарб, намолений чотирма поколіннями.
Остання робота."ЯнголВеликодня". Акрил, полотно. Попереду одне з найвеликих свят - ВЕЛИКДЕНЬ. Янгол відкрив очі і з божою поміччю з новими та старими, і набутими цінностями крокуємо до ВЕЛИКОДНЯ. ТЕРПІННЯ, ЛЮБОВІ,РОЗУМУ і все в нас буде......... БУДЬМО МОЦНІ, ЯК ЦВЯХИ У ПЛОТІ, ТРИМАЙМОСЯ КУПИ, ЯК СМОЛА ДРАТВИ, І ШАНУЙМОСЯ, БО МИ - УКРАЇНЦІ, БІГМЕ, ТОГО ВАРТІ!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2014-04-02, 2:29 PM | Повідомлення # 2016 |
Мудра людина
| І ще на кінець трошки- трошки вишивального. Маленький фрагмент сороки, вишитої за схемою Георгія Гараса з маленькими моїми правками.
Вийшла зовсім весняна, неначе мати-й -мачуха.
Моя майстерня ®
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2014-04-02, 2:32 PM | Повідомлення # 2017 |
Мудра людина
| Оформила Дмитрове чергове море.може буде третє ще... не знаю..
ДАЛІ БУДЕ.....
Моя майстерня ®
|
|
| |
LDII | Дата: Середа, 2014-04-02, 3:19 PM | Повідомлення # 2018 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, Лесю! Чудові роботи-цим так мало сказано,але ... які талановиті діти,та то і не дивно)))(Які родичі!!!).Як багато позитиву у роботах,який так потрібен усім.Юля молодчинка.Ви, напевно,десь втихяря розтягувач доби придбали)))
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2014-04-02, 3:46 PM | Повідомлення # 2019 |
Мудра людина
| Я в захваті! Молодці!
|
|
| |
НаташаО | Дата: Середа, 2014-04-02, 4:49 PM | Повідомлення # 2020 |
Активіст форума
| Dmutrik09, повністю згідна з попередніми висловлюваннями дівчат. І ви і діти талант маєте від Бога.
|
|
| |