Dmutrik09: Мої скарби
|
|
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-02-20, 3:20 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дякую адміну за відкриття теми. Сюди винесу свої майстер класи для зручності МАЙСТЕР КЛАС ПО НАБИРУВАННЮ МАЙСТЕР КЛАС ПО НАСТИЛУ ( складна мережка з чисницями та прутиками)
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2014-10-19, 1:39 PM |
|
| |
Марина19 | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 0:05 AM | Повідомлення # 1981 |
побратим
| До нас поки, що журнальчик недійшов, але чекаю з нетерпінням. Я у захваті від ваших робіт Лесю. Дякую що даєте натхнення творити і навчаєте своїми чудовими майстер класами.
|
|
| |
Lyubov | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 3:45 AM | Повідомлення # 1982 |
Мудра людина
| Пани Леся, работы редкой красоты!
|
|
| |
snasya | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 11:56 AM | Повідомлення # 1983 |
перехожий
| Перегортала усю Вашу майстреню ,у Вас дуже творча родина і чудові роботи ,а ще мені дуже подобається, як Ви поєднуєте традиційну вишивку з сучасним одягом!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 5:23 PM | Повідомлення # 1984 |
Мудра людина
| Дорога родино Демчуків! Прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим роком! Всіляких вам благ, міцного здоров"я, достатку, кохання і нових творчих здобутків! Ще дуже хочемо подякувати за приємні сюрпризи вкладені у посилочку - і смачні і писанкові і рукодільні, а листівочка вже прикрашає новорічну гірлянду, а всім майстриням клубу "Роздільчанка" щирий привіт від "Вечорниць"!!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 9:00 PM | Повідомлення # 1985 |
Мудра людина
|
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Zeta - Понеділок, 2013-12-30, 9:01 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 10:50 PM | Повідомлення # 1986 |
Мудра людина
| Цитата Пасіонарія ( ) Вітаю із публічним визнанням! Ви всі - просто суперовські! Тішуся, що Вас знаю!!! 100% Я тільки бігаю і всіх знайомих тицяю, дивіться: а я з ними знайома! ( Це про тебе, Лесуню, і про Юлю! )
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2014-01-04, 7:59 PM | Повідомлення # 1987 |
Мудра людина
| Dmutrik09, Лесю, сьогодні дістала твого дідуха а, разом з ним - сонечка, пшеничного лану, тепла, запаху рідного дому з дитинства, родинного затишку, гармонії і душевного спокою… Чого щиро бажаю тобі і твой родині в ці святкові дні і на весь Новий рік!!!
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2014-01-08, 2:56 PM | Повідомлення # 1988 |
Мудра людина
| Дівчата! Дякую за відвідування моєї творчої майстерні,за вітання ! Вибачайте була довго відсутня, робота перед святами, і двохтижнева боротьба за добрий інтернет довели мене майже до сказу!Але ось очікувані святкові дні, можу усіх вас привітати і поспілкуватися з усіма.Подякувати за подарунки і привітання реальні і віртуальні.
Таку собі ялинку "зліпила з того , що було", вибігла з роботи,купила за 20 гривень,підсвічник зробив колись чоловік, а ангела намалювала Юля за два дні перед Новим рокм.Надивилася на роботи нашої львів'янки Наталії Курій.Юля намалювала акрилом на полотні, художниця малює олією на склі .на фейсбуку можна переглянути її роботи. картина так і називається "ЯНГОЛ РІЗДВА".
Надзвичайні роботи цієї художниці, передивіться, не пошкодуєте! Ще до нас завітали пошти щастя від Інни та Андрія Єрмакових.
Чудова обкладинка, теплі чаї, набір спецій для глітвейну і смаколики для вухастої Черусі. Чаї успішно випиті гурманом чаїв- Дмитром,обкладика піде на мій щоденник, що називається "голова",ну, а собачі радощі використовуються для сміху в нашій хаті, бо собака таке витворяє ради ласощів, що ми так регочемо, аж за животи тримаємося.Дякуємо.
від Тані Зез отримали чудовий клатч, що можна носити на два боки, клапті шкіри,чудову відкритку і солодощі, які тут же були з'їдені дітьми . Дякуємо! ПРилетіла вісточка від нашого адміну! Лізо, дякуємо також! Ще радісного і щасливого Різдва!З іменинами вітаю усіх Марій і Степавнів!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2014-01-08, 3:32 PM | Повідомлення # 1989 |
Мудра людина
| Ще таке трохи невдале фото, але яке маємо церква с. Устя. Ялинки і дідух.
Моя майстерня ®
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-01-08, 5:02 PM | Повідомлення # 1990 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Dmutrik09, оооо який дідух, краса!!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2014-01-08, 5:53 PM | Повідомлення # 1991 |
мешканець сайту
| Цитата Dmutrik09 ( ) а ангела намалювала Юля за два дні перед Новим рокм Лесю, ну яка ж Юля талановита! Молодчина! Цитата Dmutrik09 ( ) церква с. Устя. Ялинки і дідух. Як гарно прикрашена церква. І дідух пречудовий.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Afinna | Дата: Середа, 2014-01-08, 10:59 PM | Повідомлення # 1992 |
побратим
| Цитата Dmutrik09 ( ) Таку собі ялинку "зліпила з того , що було", вибігла з роботи,купила за 20 гривень,підсвічник зробив колись чоловік, а ангела намалювала Юля за два дні перед Новим рокм Які ж ви творчі, талановиті, працьовиті! Найщиріші побажання всіляких гараздів для вашої чудової родини! Ялинка - красуня, підсвічник - мрія, ангел Юлін - шедевр!!! МОЛОДЦІ! Цитата Dmutrik09 ( ) Ще таке трохи невдале фото, але яке маємо церква с. Устя. Ялинки і дідух. З фото так і відчувається святковий настрій, дуже гарно вбрали церкву. Ялинки дуже красиві, а дідух - нема слів!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2014-01-09, 5:27 PM | Повідомлення # 1993 |
Активіст форума
| Лесю, ялиночка гарна, і листівочка гарна, і дідух - чудовий! Цитата Afinna ( ) З фото так і відчувається святковий настрій, дійсно, так урочисто!
|
|
| |
|
Mtv | Дата: П`ятниця, 2014-01-10, 12:03 PM | Повідомлення # 1995 |
друг
| Вітаю Вас з Різдвом!Щоб у Вас і у Вашій родині все було гаразд. Шановна п. Лесю дуже мені потрібна схема Вашої "Тайної вечері". Ви вже викладали десь схему,скеруйте будь- ласка.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 7:10 PM | Повідомлення # 1996 |
Мудра людина
| Mtv, Цитата Mtv ( ) . Шановна п. Лесю дуже мені потрібна схема Вашої "Тайної вечері". Ви вже викладали десь схему,скеруйте будь- ласка. Ця схемка є тут, у мене у творчій майстерні шукайте , десь від середини.
Моя майстерня ®
|
|
| |
|
Tana | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 8:59 PM | Повідомлення # 1998 |
Мудра людина
| Лесюнька, вітаю, так приємно бачити. От все, що ти робиш, йде до людей і одягом, і друкованими виданнями! Майстерня тут -- само собою.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 11:41 PM | Повідомлення # 1999 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Dmutrik09, Лесюня, мої вітання! Приємно-приємно і мені, їй богу Леся, ти така пані вийшла на фото М"якенька Я вже чекаю, що ти ще публікуватимеш в "М.В."!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2014-02-12, 1:04 AM | Повідомлення # 2000 |
Мудра людина
| Bullet, Tana, дякую за вітання! Ліз, ти насмішила мене! Ха-ха! У цьому журналі ще буде багато моїх робіт. Все , що могла зібрати, то і фотографували. Розтягнеться приблизно на рік. Будуть ще мої картини, не знаю чи всі чи не всі у новому журналі "Майсткрня вишивки. Картини." Але гадаю знайомство було плідне, бо редакторка стала не тільки спонсором у нас на "Спілкуванні" , а й у нашому роздільському рукодільному клубі. За, що їй дяка.
Моя майстерня ®
|
|
| |