Bullet: творчі пошуки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
sovka | Дата: Неділя, 2012-02-26, 8:46 PM | Повідомлення # 2001 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Лізо, ваші малюнки дуже впізнавані. Ви так бачите речі?
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-02-26, 9:50 PM | Повідомлення # 2002 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) сьогодні Прощена неділя,тож прошу пробачити мені, Ух. А я спочатку у себе в кімнатці почитала, то трошки розгубилась... Тепер все стало на свої місця! За млинці дякую! надихнули мене на витворення власних на сніданок!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-02-27, 0:50 AM | Повідомлення # 2003 |
маніяк графічних ліній
| Quote (sovka) Лізо, ваші малюнки дуже впізнавані. Ви так бачите речі? Впізнавані - це добре чипогано?:) Я бачу речі як речі. А малюю я їх саме так Трохи казковості в наш час нікому не завадить, еге ж?
Quote (Oленка) Ух. А я спочатку у себе в кімнатці почитала, то трошки розгубилась... Тепер все стало на свої місця! За млинці дякую! надихнули мене на витворення власних на сніданок! Ми свої млинці вже половину пороздавали, іншу половину самі прикінчили
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
sovka | Дата: Понеділок, 2012-02-27, 1:07 AM | Повідомлення # 2004 |
побратим
| Quote (Bullet) Впізнавані - це добре чипогано?:) Я бачу речі як речі. А малюю я їх саме так Звичайно це - ДОБРЕ! Це ж бо ваш стиль (не дуже розбираюся у таких термінах, але думаю, що це саме "стиль" чи почерк). Ваша техніка дуже дрібна і лаконічна (знову не впевнена в термінології) Можна навіть не ставити водяного знака на фото, автора видно відразу
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-02-27, 1:28 AM | Повідомлення # 2005 |
маніяк графічних ліній
| sovka, дякую, дякую :)* Quote (sovka) Можна навіть не ставити водяного знака на фото, автора видно відразу Це для тих, хто ще не в курсі, що не можна друкувати мої графіки де комусь захочеться без моговідома (а це було вже не пару і не десять разів). Ось
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-02-27, 6:57 PM | Повідомлення # 2006 |
маніяк графічних ліній
| знайшла прекрасну картинку, все ясно без зайвих слів!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-02-27, 11:55 PM | Повідомлення # 2007 |
маніяк графічних ліній
| а у мене сьогодні - нова торбинка, скоро ж весна, треба готувати гардероби
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 0:05 AM | Повідомлення # 2008 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) знайшла прекрасну картинку, все ясно без зайвих слів! +100. все точно
Моя майстерня
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 1:05 AM | Повідомлення # 2009 |
Мудра людина
| з дiаграмою я теж згодна. Сумочка дуже мила! Лiтня!
|
|
| |
Катюня | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 12:28 PM | Повідомлення # 2010 |
мешканець сайту
| Bullet, яка торбиночка немаю слів!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 12:50 PM | Повідомлення # 2011 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) а у мене сьогодні - нова торбинка, скоро ж весна, треба готувати гардероби Мені подобається ця торбинка - вона нагадує Ваші малюнки
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 2:51 PM | Повідомлення # 2012 |
маніяк графічних ліній
| lady-v, Катюня, Oленка, shtynka, дякую за те, що зазираєте до мене в гості. Сьогодні нарешті порадую вас вишивкою. Вірніше, її процесом. Це я вишиваю в заочній команді щомісяця нову схемку від Ліззі Кєт. Це буде Лютий. Думаю обшити білим все, бо рожевий губиться на тлі жовтої канви... Канва глядіть яка дрібна, я вперше на такій вишиваю (хоч може комусь це смішно, але я не затята вишивальниця, тому мені все в новинку)))), в канві 8 клітинок на 1 см.
ну і шиття, куди я без нього?:) Це прихваточки, ще не випрасувані після ручного підгибу:
|
|
| |
a-stra | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 6:49 PM | Повідомлення # 2013 |
Активіст форума
| Bullet, Які чудові прихваточки!! А вишивку теж плануєте десь до них прилаштувать? Вони наче в одній кольоровій гаммі
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 7:15 PM | Повідомлення # 2014 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Сьогодні нарешті порадую вас вишивкою. Вірніше, її процесом. Це я вишиваю в заочній команді щомісяця нову схемку від Ліззі Кєт. Це буде Лютий. Думаю обшити білим все, бо рожевий губиться на тлі жовтої канви... Канва глядіть яка дрібна, я вперше на такій вишиваю (хоч може комусь це смішно, але я не затята вишивальниця, тому мені все в новинку)))), в канві 8 клітинок на 1 см. Отхто внас не спить не дрімає... Молодець!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 10:56 PM | Повідомлення # 2015 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) 8 клітинок на 1 см це дуже дрібненько, я шию 6 клітинок - тільки вдень тільки по годині
Успішного завершення процесу, і бережи свої очі!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 11:12 PM | Повідомлення # 2016 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Це прихваточки, ще не випрасувані після ручного підгибу: гарненькі! люблю такі кольори )))
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 11:15 PM | Повідомлення # 2017 |
маніяк графічних ліній
| Quote (a-stra) Bullet, Які чудові прихваточки!! А вишивку теж плануєте десь до них прилаштувать? Вони наче в одній кольоровій гаммі дякую, Ася! Я думала зробити з вишивок (коли завершу всі 12-ть штук, тобто в кінці року) ковдру клаптикову.. але тепер вже не впевнена, бо чекати на ковдру довгувато ))))
Dmutrik09, дякую, Леся ) я стараюсь, я ж адмін, маю теж вчитись у форумчан! Бачиш, я вже більше вишиваю
Quote (nosiknata) це дуже дрібненько, я шию 6 клітинок - тільки вдень тільки по годині Успішного завершення процесу, і бережи свої очі! Дякую, Нато! Думаю, то у мене щось із зором. Бо коли випорюю, то користуюсь подарованим Оленкою (Олею з США) збільшувальним склом нашийним, а от вишивати через нього мені виявилось незручно, воно мені все дуже сильно деформує і очі аж "вилазять"... Я знаю,що у мене зір по діагоналі якийсь не такий (коли перевіряла зір, то справа вверху майже нічого не бачу на апараті, по якому водять такою білою паличкою по колу). То думаю, що із-за цього (цілком може бути) я не можу користуватись тим склом. А може просто не вмію. Треба при нагоді спитати у Оленки поради, хай у скайпі покаже Я стараюсь не вишивати в поганих умовах: при електричному освітленні, в темному приміщенні тощо. У мене і так давно не 100%-вий зір.
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2012-02-29, 10:27 AM | Повідомлення # 2018 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Треба при нагоді спитати у Оленки поради, хай у скайпі покаже Треба спитати! з радістю покажу дзвоніть в субботу Вашим вечором, у нас буде ранок. Часу буде багато.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-02-29, 8:25 PM | Повідомлення # 2019 |
маніяк графічних ліній
| Oленка, дякую, чекатиму на суботу :)*
А я тим часом вивісила свої нові підставочки...
і ще підставочки:)
Десь ви їх бачили... - подумаєте ви? І будете цілковито праві. Це копії попередніх підставочок, які вже мають нову хазяйку у Києві.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-03-01, 2:30 AM | Повідомлення # 2020 |
маніяк графічних ліній
| Ну і вже як відомі всі переможці і учасники лютневої Палітри, похвастаюсь і я своїми роботами-учасницями
Наскільки я вже знаю, мої роботи поплутали з чужими дехто Так мені говорили поза форумом, але ні, сумочки не мої Мої... вишивка!, звісно і листівки мої, напевно вони впізнавані, але також і шарфик з подарованої Юлею (Сестра_Юлія) фантазійної пряжі!
7. Грайливий шалик "Чорне море, біла піна" Шалик ручної роботи, зплетений на товстих дротах з фантазійної стрічкової пряжі "Алізе- Дантела*, надісланої в подарунок до моєї днини нашою ж форумчанкою (дяка їй!)* Шалик легко плететься, сподіваюсь, приємно носитиметься. Довжиною півтори метри, легкий, як пір"їна, гарно лежить на шиї та плечах. За свою подібність до морських хвиль я назвала його "морською піною".
8. Монохромні вітання Паперові листівки, виконані вручну. Використовувала неспеціальні матеріали та інструменти, все, що було під рукою. Не вважаю чорно-білу гаму траурною чи невиразною. Поєднання чорного і білого можуть часом виразити набагато більше емоцій та відчуттів. Як цілистівки: для чоловіка і універсальна. Стильні пейслійські візерунки тонким чорним контуром та ледь помітні золоті видавлені канавки на папері, коротке вітання - і розкішна стильна листівка готова! Дарувати витонченим особам з хорошим смаком
9. Вишита мініатюра "Оберіг рукодільниці" Вишивка хрестом по витягнутій (нерівномірній) радянській канві, нитки муліне чорні. Малась бути кругла мініатюра, вийшла овальна, і я цьому дуже рада! Нині мініатюра вставлена в цифрову рамку, згодом буде це справжня настінна плакетка. Вишила в рекордні для мене строки: за один день.
Дякую всім, хто віддав свої голоси за мої роботи, було дуже приємно, що принаймі дві з трьох поданих робіт, сподобались вам :)*
|
|
| |