Всеукраїнський зліт вишивальниць 2011 (початок)
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2011-04-10, 11:23 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Початок тут
З чого з"явився задум організувати Всеукраїнський з"їзд закоханих в українську вишивку? З раптово побаченого Лесею Демчук відео
І подумали ми, що мешкаємо в інтернеті ми вже давно, наш форум - це велика всеукраїнська родина жінок та чоловіків, закоханих в українську традицію. Маємо про що розказати і що показати широкому загалу! Гуртом порадившись, обрали датою 8 жовтня 2011 року, субота, місцем проведення - Київ, приміщення бібліотеки ім. Забіли (пр-кт Науки, 4).
Ось наше офіційне запрошення.
Хто може прийти до нас в гості? БУДЬ-ХТО, зацікавлений у вишивці, в збереженні традицій, в освоєнні старих цікавих технік вишивання, любителі та збирачі одягу та предметів ДПМ, просто гості, яким приємно знаходитись серед рукодільниць!
Що таке є наш Зліт? Це не ярмарок, це не виставка, це не урок і не форумівка. Це велике родинне свято, відкрите для своїх і для сторонніх гостей!
Вхід на захід є вільний, приємне спілкування і фотографування - безкоштовне. Обмін інформацією та контактами - неоціненний!
Є ряд технічних питань, які ми не хотіли би виносити на широкий загал, бо то є чорнова робота, підготовка, оргмоменти. Якщо особисто вам хочеться допомогти форумчанкам словом, ділом чи копійкою , то просимо надіслати нам на електромейл zlit2011@ukr.net лист про ваше бажання, ми переведемо вас в *Координаційну групу Зльоту* і вам стане видимий великий розділ з темами про підготовку до нашого заходу!
Наш захід не є комерційний, роботи продаватись не будуть, тому робота форумчанок в Координаційній групі Зльоту є неоплачуваною За що всім вам, група підтримки. щиро дякую!
Можете допомгти поширити інформацію про наш захід в пресі чи в інтернеті, на вашій сторінці ВКонтакті, ФБ чи Однокласниках? Тоді вам сюди і від нас велика дяка!
Можете запросити ТБ, пресу, інші ЗМІ? Звертайтесь до адміністратора за номером 097 158 35 97.
Побачимось 8 жовтня 2011 року з 12 до 17.00 в Києві, пр-кт Науки, 4, бібліотека ім. Забіли!
Необов"язковий, але бажаний дресс-код - етнічний стрій!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-04-28, 11:01 AM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Quote (Bullet) нитяні мініатюрки. Потреба: 30 шт Можу зробити такі Стосовно муліне, планую влітку поїхати в Москву, там Гамма дешевше, тому долучусь і сюди
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-04-28, 11:02 AM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) 2) роздрук на кольоровому принтері (вкажіть орінтовну кількість аркушів, які ви осилите роздрукувати (5-10 аркушів це хороша допомога, якщо відгукнеться 5-10 осіб!) мій апарат осилить і сотню листочків ))) з радістю допоможу. Ще маю можливість друкувати на СД- ДВД, можу зробити десяток дисків для лотереї чи ще куди. Записати на них можна буде що треба. З приводу реальної присутності поки що велике питання, але дуже б хотілось потрапити ))) Доживемо до осені - буде видно.
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-04-28, 11:05 AM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| б) вишиті мініатюрні гольниці, я теж зо п'ять штук зроблю - не хрестиком в) Одиночні мотки муліне маю кілька мотків різних виробників, і кольрів, думаю штук 10 - 15 назбираю 2) роздрук на кольоровому принтері десь так аркушів 10 - 15 осилю. Що друкувати? І кому все те переслати, бо у своїй присутності на заході я не впевнена
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-04-28, 11:11 AM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Виклювання я можу взяти за МК. Всього мої забов'язання: 1)приміщення; 2)ведуча; 3)МК з виколювання (кругле, ромбічне, квадратне); 4)30 лялечок нитяних; 5)нитки; 6)заберу одну особу до себе на ночівлю, хто приїде за день-два раніше.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - Четвер, 2011-04-28, 11:14 AM |
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2011-04-28, 12:28 PM | Повідомлення # 45 |
Мудра людина
| Можу взяти на себе листівки, поки штук 5 (ізоніть, якщо годиться). Одиночні мотки муліне також без проблем. Може ще чохлики та маячки для ножиць вишиті.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
Повідомлення відредагував ТМК - Четвер, 2011-04-28, 12:29 PM |
|
| |
Українка | Дата: Четвер, 2011-04-28, 6:46 PM | Повідомлення # 46 |
Активіст форума
| Ліза,я теж муліне маю,можу ще щось купити на призи-голки,наприклад,стрічки для закладинок Не знаю,чи щось вишию сама,але долучуся хоч так.Ще подумала над таким-багато хто в соцсітях зареєстрований,можна у вишивальних групах "однокласників"-там їх багато- створити теми про з"їзд вишивальниць.І в інших соцсітях також...Але це,мабуть тоді,коли буде відома дата
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
НаталиG | Дата: Четвер, 2011-04-28, 6:59 PM | Повідомлення # 47 |
побратим
| а, б) вишиті/невишиті мініатюрні гольниці, я теж до п'яти штук зроблю якщо потрібно - техніку, яку скажите (чи якої ще не буде) 1) роздрук на ч/б принтері - штук 30 зможу, може й більше Дуже хочу приїхати, але не знаю, як там буде в осени... Зупиниться не має де, тож якщо ваша ласка... ...міняюсь на декілька днів на берегу Чорного моря наступного літа (у цьому нажаль не получиться - ремонт довгоочикуваний надумали). Якщо приїду, зможу допомогти Юлі Гончаровій з деякими майстер-класами (може подніпрянськими - лиштва, вирізування, рушникові шви )
Повідомлення відредагував НаталиG - Четвер, 2011-04-28, 7:00 PM |
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-04-28, 7:25 PM | Повідомлення # 48 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Яга, поділюсь. Може, розподілимо штук по 5? Тоді мої МК з Поліських швів: курячий брід, верхоплут, занизування, мережки. Вибирайте, що цікавіше.
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-04-28, 7:32 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Quote (Goncha) Яга, поділюсь. Може, розподілимо штук по 5? Goncha, а зі мною поділетесь?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Четвер, 2011-04-28, 7:55 PM | Повідомлення # 50 |
мешканець сайту
| Долучусь до мініатюрних мотанок (нитяних і клаптикових). а також всіляких дрібничок типу голок. ниток. Додано (2011-04-28, 7:55 PM) --------------------------------------------- Літо велике. так що ще й гольниці маленькі(невишиті теж за мною0.
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-04-28, 9:29 PM | Повідомлення # 51 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| lady-v, ну так про то і мова - там їх треба 20 штук. якщо я, Яка і Ви, то вже 15 штук є. Можу на себе ще 5 взяти, або подивитися, хто ще захоче долучитись. Думаю, навіть якщо буде більше голничок - то не проблема.
|
|
| |
|
Цветана | Дата: Четвер, 2011-04-28, 10:16 PM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Bullet, присоединяюсь к подготовке мини-подарков: а) М"які невишиті гольнички - еще нужны? сколько? б) вишиті мініатюрні гольниці - 5 штук д) Листівки вишиті (в лоскутной технике, если не против) - 5 штук Помогу и орг-технично: 1) роздрук на ч/б принтері - 10 листов (еще уточнюсь)
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-04-28, 11:48 PM | Повідомлення # 54 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Oленка) Спеціально про все в приват не пишу, щоб Ви зі мною не сперечались! Допомогу приймаю, дякую :))))* Я зрозуміла, що сперечатись з вами в цих питаннях безглуздо і тепер просто отримую задоволення Олька, так давно не бачила тебе у темах, що гадала, й нескоро побачу, приємно, що ти є:) Не губись. Quote (Олька) Єдине що - на самому заході мене не буде Шкода:( Але допомогу приймаємо і зараз же внесу попправки в своє повідомлення волонтерське... Дякую! Quote (Tana) Можу зробити такі супер, кілька штук будуть просто супер в тему! Дякую Муліне купувати спеціально непотрібно. Я вийшла на дівчинку-закупницю на 7 кілометрі, Одеса. (мікро-анонс: ура, будуть колективні закупки, але з червня! Але будуть, я вже зтелефонувалась.. ціни - вбивчі, я тепер дома без жабодавіння тільки хліб купувати можу...) О, дякую, Тетянко! У мене буде до тебе ще й малеееньке (і певно вартісне...) прохання.. Пам"ятаєш, медальки нам ти робила? Я якось поскайпуюсь з тобою з цього приводу. Дякую! lady-v, дякую!! Пересилати будемо з 1 червня, скоріш за все - усе мені, а я сортуватиму і передаватиму разом з упаковочним матеріалом помічницям-форумчанкам у Києві, щоб у них зберігалось до дня зльоту. ПРО ПЕРЕСИЛКУ ОБ"ЄКТІВ НАПИШУ ДОДАТКОВО, усі, хто зголосився на допомогу будуть про це повідомлені по електромейлах і приватах. Quote (shtynka) мій апарат осилить і сотню листочків ))) з радістю допоможу. Ще маю можливість друкувати на СД- ДВД, можу зробити десяток дисків для лотереї чи ще куди. Записати на них можна буде що треба. З приводу реальної присутності поки що велике питання, але дуже б хотілось потрапити ))) Доживемо до осені - буде видно. ТМК, усе вказане вами - супер годиться, але я би хотіла дуже вас з Ганзею просити про набір схемок.... Поки що я сама ПМ не осилила (часу бракує і самоорганізації))) Про деталі - в листах пізніше. Дякую! Quote (Українка) Ще подумала над таким-багато хто в соцсітях зареєстрований,можна у вишивальних групах "однокласників"-там їх багато- створити теми про з"їзд вишивальниць.І в інших соцсітях також...Але це,мабуть тоді,коли буде відома дата Абсолютно вірна думка, але в Однокласниках я (слава тобі, Господи!) заблокована за спам (взлом акаунта), і радо довіряю тобі туди згодом написати Дякую (а спеціально купувати - стараємось того робити якомога менше. НаталиG, байдуже які шви - гольнички - подарунки відвідувачам і рідним форумчанкам! Стосовно ночівлі - гадаю, Тана вище відповіла за вас (і ще знайдуться добрі форумчанки, ще є час, тож це не проблема). Стосовно МК в команді з Юлею Гончаровою - списуйтесь з нею, обміняйтесь там телефонами, таке ось.. Може й дійсно краще вдвох-втьрох? Хтось на підхваті, хтось розповідає словами, а хтось показує руками, та і не в один бьік, а на два боки глядачам... так еот. Впишу вас до Юлі в МК Дякую! Quote (lady-v) Goncha, а зі мною поділетесь? Багато подарункіів все одно не бюуває. При найгіршому сценарії даруночки, що лишаться, автоматично перекочують у призовий фонд. А конкурсів у нас - саме знаєте.... Дякую. Лелітка, Дякую за гольнички І нитяні лялечки підійдуть-підійдуть Quote (Цветана) а) М"які невишиті гольнички - еще нужны? сколько? - скільки можеш! (а ти очікуввала, що я напишу *достатньо вже*? Нє-а : )))) Клаптикові листівки - це щось, я *за*. І за роздрук теж дяка! Дякую! Пішла вносити корективи у волонтерські організаційні повідомлення... Я вас обожнюю, чесне слово!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2011-04-28, 11:58 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| Bullet, Ліз! Я тоді визначуся конкретно з подарунками та справами десь за 3-4 дні ( поки не зроблю голосування по конкурсу Великодневому ). Запишу багато дисків зі своєю колекцією... Але виставку колекції нашого галицького вишиття я вам обіцяю. Єдина проблема для мене : у мене неиає родичів в Києві взагалі! І в києві я була тільки проїздом....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Четвер, 2011-04-28, 11:59 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-04-29, 0:04 AM | Повідомлення # 56 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) Але виставку колекції нашого галицького вишиття я вам обіцяю. вах! Quote (Dmutrik09) Єдина проблема для мене : у мене неиає родичів в Києві взагалі! І в києві я була тільки проїздом.... В якому місці проблема? Поселимо (в гнайгіршому варіанті - у мене в передмісті Києва, я маю 2 спальники, карімат і 1 палатку, правда, мешкаю на 3 поверсі)))) Але можна по коридорі розкласти гостей:) В Києві усіх приїжджих форумчан планується зустріти. Думаю, питання бейджиків зніметься само собою: розішлемо по форуму електронний макет бейджа і кожен сам собі роздрукує. А на пероні легко побачити дівчину з великим плакатом "Зліт схиблених на вишивці" (чи щось у тому дусі)))) Прошу всіх ще раз передивитись в цій темі на сторінці 1 повідомлення №4. Там вносяться корективи щоразу, як додаються нові помічниці. Гляньте, там уже майже все зелено!
|
|
| |
НаталиG | Дата: П`ятниця, 2011-04-29, 0:18 AM | Повідомлення # 57 |
побратим
| Quote (Dmutrik09) І в києві я була тільки проїздом.... - а я стидалася так написати, думала, смішною буду, в столиці і не була толком! Тепер знаю, не одна така!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-04-29, 0:24 AM | Повідомлення # 58 |
маніяк графічних ліній
| Quote (НаталиG) - а я стидалася так написати, думала, смішною буду, в столиці і не була толком! Тепер знаю, не одна така! Чого соромитись? Населення Києва перевищує ТРИ МІЛЬЙОНИ людей! Там лише серед людей заблукати можна.. Я вчилась у столиці майже 9 років, і ніби пів міста знала, але тепер розумію, що насправді я відсотків на 30 знаю лише червону гілку метрополітену. Ви не зобов"язані знати місто. Воно величезне. Тим більше, якщо все складеться із запропонованим Таною приміщенням - то взагалі колись був практично ліс, а тепер мега активний район. Туди ще рік назад треба було 2 години добиратись, добре, що тепер там станція метро. Дівчата-киянки зустрінуть усіх приїжджих! Не треба хвилюватись! (Тим більше, нема чого соромитись..! Я в Маріуполі в урвищі біля Кальчика заблукала, і мені соромно не було. Це ж не моє рідне місто!))))) усе добре. А буде ще краще.
|
|
| |
Via | Дата: П`ятниця, 2011-04-29, 2:15 AM | Повідомлення # 59 |
побратим
| Зроблю банери для Інтернет-реклами.
|
|
| |
Жанна | Дата: П`ятниця, 2011-04-29, 9:28 AM | Повідомлення # 60 |
мешканець сайту
| Bullet, я беруся зробити штук 10 невишитих гольничок, штук 5 вишитих листівок і ляльок-мотанок - нитяних можу штук 5-10, тканинних - штук 5. і також листів 20-30 на ч/б принтері можу роздрукувати))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |