Країна Мрій 2011
|
|
Tana | Дата: Середа, 2011-06-01, 2:39 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Про попередні фестивалі можна почитати тут Ціни та оргмоменти на КМ 2011 Умови для майстрів на КМ 2011
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - Середа, 2011-06-01, 2:40 PM |
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2011-06-01, 2:45 PM | Повідомлення # 2 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Tana, а-а-а-а-ааааа, хочу на Країну мрій!!!! Де б то грошей набрати....
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-06-23, 1:09 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| То хтось з форуму збирається?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Tana | Дата: Четвер, 2011-06-23, 1:26 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Яга, сподівась, познайомимося в реальному житті.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-06-23, 1:37 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Зростають шанси, що я куплюквиток на два дні і піду як гість. Не хоч ярмаркувати, а ппредставляти нашу спільноту.. ну.. ми не встигли організуватись, нажаль
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2011-06-23, 2:22 PM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| я теж планую бути - першого дня))) тому можна буде побачитися))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-06-25, 11:33 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| З хороших новин сьогоднішнього дня -- зустріч з дівчатами -- nosiknata, Черешня, Vikaho; коли злива лила і лила, я не діставала фотоапарат, а Віка зробила таки мокрі фото, дочекаємось їх. Наталя з черговою потенційною невісточкою Таня&Таня
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-06-26, 2:25 AM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| nosiknata, приємно бачити тебе!!
Таня Чере6ня, віртуальний тобі привіт і теплої завтра погоди!
Tana, дякую за маленький фотозвіт Я сьогодні строчила собі в теплі і з кавусею, та і вас згадувала щогодини: як ви там, бо ж дощ.. А потім подивилась в новинах по ТБ який там дощовий настрій.. Зовсім не такий, як у вас на фото (на фото - гарний!!)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Mіра | Дата: Неділя, 2011-06-26, 10:02 AM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Quote (Tana) З хороших новин сьогоднішнього дня -- зустріч з дівчатами -- nosiknata, Черешня, Vikaho; коли злива лила і лила, я не діставала фотоапарат, а Віка зробила таки мокрі фото, дочекаємось їх. Ой , дівчата, які ви класні!!! І хочеться ще фото побачити.
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-06-26, 10:36 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Як то вам добре разом дівчата! Які ж ви гарні!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-06-26, 1:30 PM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Ай-яй, щойно телефонувала Черешні та Тані - дівчата в легкому ярмарковому шоці: замерзлі, без торгів, але дуже задоволені тим, що змогли побачитись і поспілкуватись
|
|
| |
Яга | Дата: Неділя, 2011-06-26, 3:01 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Quote (Tana) Яга, сподівась, познайомимося в реальному житті. Tana, перепрошую, вчора була дуже дезорієнтована дощем , зрозуміла, що зі мною і де я лише під час вечірньої програми. Сьогодні підемо пізніше, орієнтуючись на Вечірню Сцену, тому не знаю, чи зможемо побачитись. Quote (Bullet) А потім подивилась в новинах по ТБ який там дощовий настрій.. то погане ТБ, не вміє помічати позитиву. Зараз покажу свої вчорашні фото мега позитивних людей. Такі випадки показують, що головне бути оптимістами і не пропускати можливості отримати справжнє свято. Принаймні, минулого року після нетривалої сильної зливи із сильним вітром був просто шок! Усі мокрі, крам мокрий, нічого не працює, ні сценічне обладнання, ні навіть чайні з гарячим чаєм. Одразу думалось, як це, було свято і вже все ,нема? Але всі, хто вірили на краще отримали незабутні враження. А цьогоріч вчора неприємний дощ весь час, проте все працює Отже, мій цьогорічний улов: Оця молодиця - в моїй версії фаворитка фестивального строю Ще декілька ошатних: на сцені: а оцей хлопець, викликав, м'яко кажучи, питання : вбраний в антикварну західно-подільську сорочку, проте не підперезаний і вдягнений, напевно , в шорти-бриджі. Виглядає дивно . Лікбез: на західному Поділлі з такою сорочкою носили полотняні штани, причому подоли сорочки й штанів вишиті однаково, і звичайно ж з поясом. Отак рятувались від дощу : Додано (2011-06-26, 3:01 PM) --------------------------------------------- Далі різноманітні вишиванки, традиційні, сучасні, стилізовані і просто гарні етно-образи: І мій улов: дві подільські уставки: і дві верховинські: друга люрексом виповнена
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-06-26, 3:26 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Дівчата, дякую за звіт ! Така Краса!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
сяня | Дата: Неділя, 2011-06-26, 6:44 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Яга, дякую за гарний фотозвіт. Коли є бажання, коли є настрій, ніякий дощ-злива не страшні...
|
|
| |
Mіра | Дата: Неділя, 2011-06-26, 7:06 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Щиро дякую за такі чудові фото! Всі такі квітучі. І ще мені дуже дівчинка з лялькою сподобалася.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-06-26, 8:24 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
| Яга, дякую за корсині світлини (як на КМ побувала сама!)))
Мене здивувало більше фото жіночки, що вдягнула сорочку-вишиванку ПОВЕРХ олімпійки теплої Але зато виглядала "етнічно"
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-06-27, 3:44 PM | Повідомлення # 18 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Дякую, дівчата, ніби сама побувала там! Можливо, наступного року таки спроможуся потрапити на фестиваль!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-06-27, 6:36 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| За кілька днів викладу свої фото, яких наробила другого дня багато (на щастя, під вечір пішли люди, і трішки поторгували). Організаційно я не задоволена, все тримається на людях, на етнузіазмі. Але найбільше задоволення, повторюсь, спілкуватися з людьми Quote (Яга) Tana, перепрошую, вчора була дуже дезорієнтована дощем , зрозуміла, що зі мною і де я лише під час вечірньої програми. Сьогодні підемо пізніше, орієнтуючись на Вечірню Сцену, тому не знаю, чи зможемо побачитись. Ми покинули територію фестивалю близько 20 години, тож до зустрічі іншим разом. Хлопець викликав питання у багатьох)))...про всі інше згодом ... Будьте всі здорові!
|
|
| |
Vikaho | Дата: Понеділок, 2011-06-27, 11:23 PM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Дівчата, вибачайте, що не дійшла до вас вдруге, щоб зробити загальне фото Я так змерзла, що знайомі відкачали мене чаєм і забрали з фестивалю Дуже приємно було з вами побачитися, а з Носікнатою - розвіртуалитися
|
|
| |