Щедрий Миколай-2009-2010
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2009-11-05, 1:17 AM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Я - із задоволенням. Питання- що саме готувати? Що буде затребуваним? Щоб дарма не вбити час.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-11-05, 1:52 AM | Повідомлення # 22 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Сестра_Юлія) Я - із задоволенням. +1. записую : )) Quote (Сестра_Юлія) Питання- що саме готувати? Що буде затребуваним? Щоб дарма не вбити час. Я впевнена, що дарма його все одно не вб"єш, навіть якщо ти - майстер з вбивання часу! Але я не впевнена, що є якийсь універсальний рецепт *що робити* і *що брати*, бо кожна людина чи то енергетикою своєю, чи ще чимось невловимим притягує до себе відвідувачів і покупців, хоча поруч може сидіти одиноко продавець зі схожим крамом.. Для мене цей ярмарок - ліки від сором"язливості продавати свої вироби на людях (даа, є у мене таке, все ще є..) + величезний досвід буде спілкування з іншими видами рукоділь і майстрами своєї справи. Ну і додаток до зарплати, ясна річ...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-11-05, 2:02 AM | Повідомлення # 23 |
маніяк графічних ліній
| Чере6ня, щодо твого запиту стосовно брання цілого боксу.. Подивись на ці фотографії з минулорічного ярмарку , там видно, що на боксах - написи приналежності до виробника. Думаю, вам цікавіше буде і логічно вигідніше взяти один бокс для Вулика, там буде напис ВУЛиК, і вас легше знаходитимуть люди. Думаю, можна ж буде поруч нам з вами розміститись:) Відповідно, я би хотіла напис на боксі веб-проект "Спілкування за вишивкою" чи щось таке... Візитки спробую взяти на себе. на роботі ніби відновили картридж ксерокопіювального апарату + наші з вами індивідуальні візиточки (не забудьте про них!)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Четвер, 2009-11-05, 10:30 AM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Про напис згідна, але не обов’язково робити між нами стінку :). Просто при проплаті замовити декілька маленьких не розділених стінами, але зверху з різними написами. Можливо таке?
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-11-05, 9:20 PM | Повідомлення # 25 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Chere6nya) Про напис згідна, але не обов’язково робити між нами стінку :). Просто при проплаті замовити декілька маленьких не розділених стінами, але зверху з різними написами. Можливо таке? думаю, так Якщо організатори підуть нам на зустріч. Я все ще в роздумах, скільки метрів потрібно мені особисто, на торбинки і всякі сувеніри.... І у мене була думка: може краще не в боксі, де стінами закритий від відвідувачів, а на відкритих столах? Хоча бокс - так, це затишніше..
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Четвер, 2009-11-05, 11:50 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| в боксі ти сумки зможеш розвісити на стінках - їх буде добре видно, а на відкритому столі все ж на стіл не виставиш - мсця не стане
|
|
| |
Mod | Дата: П`ятниця, 2009-11-06, 0:39 AM | Повідомлення # 27 |
побратим
| як я зрозуміла бокс, - ось це Quote Можливе замовлення уніфікованих модулів 4, 6, 9, 12, кв. м. та більше, або стенд за індивідуальним проектом.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-11-06, 1:14 AM | Повідомлення # 28 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Mod) як я зрозуміла бокс, - ось це Quote Можливе замовлення уніфікованих модулів 4, 6, 9, 12, кв. м. та більше, або стенд за індивідуальним проектом. я теж тк зрозуміла Chere6nya, так, ти безумовно права! Бокс краще
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-11-15, 0:49 AM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
| На сайті виставки-ярмарку *Щедрий Миколай* - оновлення. Можна також оплатити участь по факту приходу продавця на ярмарок (якщо площа потрібна відкрита). Закриту площу (бокс з шторою і замком, смітничком, стільцем і столом, і 3-ма стінками і написом на фризі) можна замовити до 1 грудня (і оплатити в банку чи персонально в Експоцентрі), лише по факту заявок їх зводитимуть. Поки що ми зупинились на 6-метровому боксі. ми: Черешня (ВулиК), Надя Мод, і я.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-11-15, 0:51 AM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сестра_Юлія) Я - із задоволенням. Питання- що саме готувати? Що буде затребуваним? Щоб дарма не вбити час. а вже маєш щось на ярмарок? Приїдеш в столицю? От було б добре, познайомились би всі разом
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2009-11-18, 4:04 AM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Bullet, боюсь не зберу багато пристойного на продаж до того часу(. Часу нема. Хоч би подарунки встигнути всім своїм. А їхати до столиці з п"ятьма закладинками якось воно... Більше на дорогу піде. Хоча познайомитись хотілось би.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-11-18, 12:22 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, написала тобі в приват , сподіваюсь, підбадьорила Черешня, Мод і я вже, в принципі, розібрались з цим питанням і узгодили нашу колективну (на трьох))) участь у ярмарку. Але якщо будуть бажаючі - пишіть.
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Субота, 2009-12-19, 9:33 AM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Tana, ухтичка! Фото класнючі! Експозиція просто чудова! Закладинки - це просто шедевр! Дуже сподобалась колекція сумок та в"язані аксесуари. Я так розумію, ще два дні там будете ярмаркувати? Бажаю всім вдалого ярмаркування! Щоб нічого не залишилось із краму і був стимул до нової роботи! А гаманці потовщали - перед святами то справа потрібна!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2009-12-20, 6:44 AM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Швиденько нове Найтепліше фото -- Марія в "Вулика" за роботою серед квітника робіт майстерні
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2009-12-20, 10:49 AM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Тана, щиро дякую за чудові фотографії - так оперативно!! Дуже гарний ярмарок, стенд у дівчат - феєричний!!! Очі розбігаються від робіт, я би купила - все!! Сьогодні завершення - бажаю всім успішно добратися додому і добряче відпочити!!!Ви попрацювали на славу!!!! Видно з фотозвіту, що до Bullet завітав Миколай!!!Судячи з виразу обличчя обдарованої Лізи - все пройшло якнайкраще!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - Неділя, 2009-12-20, 12:19 PM |
|
| |
Ludmila | Дата: Неділя, 2009-12-20, 12:26 PM | Повідомлення # 37 |
мешканець сайту
| Tana, дякую за фотозвіт. З фото видно, що дівчата з піднесеним настроєм. Бажаю всім вдалого ярмаркування!
|
|
| |
Vikaho | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 0:24 AM | Повідомлення # 38 |
побратим
| І я там була! Чай з коньяком пила Дорога була дуже довга та холодна... Дівчата справжні героїні, що у таку погоду не втратили ентузіазму та подарували відвідувачам ярмарку святковий настрій! Я бачила Лізині витвори (дуууже багато корисних речей), Таніни закладинки (як завжди, майстерні та ніжні), Юлині новорічні прикраси (пухкенькі та гарненькі)! А з Вуликом ми цього разу не зустрілися Але по фотографії, викладеної у повідомленні 33, можу сказати: Черешня, тобі дуже-дуже гарно з таким кольором волосся Ще одне фото для історії - Bullet з хорошою книжечкою
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 10:22 AM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Vikaho, Tana, фото гарні! Quote (Vikaho) І я там була! Дякую за коротеньку розповідь-враження від ярмарку. Ми наче теж побували подумки там ))) А що скажуть іще самі учасниці ярмарку? Ще не відігрілися? Цікаво почути розповідь із самого "фронту"
Моя майстерня
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Вівторок, 2009-12-22, 0:36 AM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Враження від спілкування, зустрічей, розмов - це просто цілковита приємність! А ось від організації ярмарку жахливі!!! Мені здається що наш спільний з дівчатами стенд був на виставці одним з найцікавіших. Що найбільшн запам’яталося: ну, звичайно, вручення подаруночка від Миколая для Лізи! Альбом дійсно надзвичайний, дуже якісне видання, а які там схеми (це я облизуюсь)! Дуже приємно було познайомитись з Надею-Мод та її сестричкою! А Світланка, як сонячний промінчик у хуртовину, пришла і нас зігріла своєю присутністю та дивовижними сюрпризами! Дякую за сусідство, підтримку, анекдоти, пиріжки Лізі, Тані, Наді! Дівчата, коли збираємось на іншу виставку? А ще я ходила на міні майстер-клас з Петриківського розпису. і намалювала там квіточку! При відсутності в мене хисту до малювання - квіточка віийла симпатичною, і хочу дома ще спробувати.
|
|
| |