Вишивання-консервування
|
|
Jasjka | Дата: Вівторок, 2011-09-06, 1:06 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Конкурс "Вишивання-Консервування" оголошуємо для створення мініатюрної вишивки, щоб вписувалась в діаметр кришки; сама вишивка призначена для декору залізної кришки, замість паперової серветки чи клаптика тканини прилаштовуємо вишивку. Умови участі: До конкурсу приймаються роботи зареєстрованих форумчан http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/ з будь-якою кількістю дописів. робота може бути показана де завгодно в мережі. Збір робіт з 1 листопада по 12 листопада Голосування з 13листопада по 19 листопада
Умови подання листів з роботами: - кожна робота подається окремим листом - кількість робіт від одного учасника необмежена - в темі листа вказати “Вишивання-Консервування”+ свій нікнейм на форумі - розміри фотографій мінімум 500 , максимум 1000 пікселів по більшій стороні - на фотографії — жодних написів, дат, нікнеймів, прізвищ - кожна прийнята робота отримає підтвердження від координатора конкурсу - в лист додати опис роботи (матеріали, техніки, розміри) - листи надсилати на zyliki@rambler.ru до 14 жовтня Призи:грамота переможцю,насіння квітів
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Bullet - Четвер, 2011-10-27, 5:57 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-09-06, 1:37 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Jasjka, дякую за новий конкурс, я якраз сьогодні закриватиму варення (не скажу яке, бо потім всі впізнають!)))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-09-06, 3:24 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Навіть я спробую встигнути))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2011-09-07, 9:26 AM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Помаленьку готуємося до конкурсу та не забуваємо про закрутки на зиму ;))
Творча майстерня
|
|
| |
olalala | Дата: Середа, 2011-09-07, 10:38 AM | Повідомлення # 5 |
друг
| Супер! Навіть я постараюся щось до конкурсу придумати!!!!
|
|
| |
Jasjka | Дата: П`ятниця, 2011-09-23, 8:52 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Нагадую про конкурс.Збір робіт уже не за горами
Творча майстерня
|
|
| |
Jasjka | Дата: Субота, 2011-10-01, 11:09 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Сьогодні розпочато збір робіт на конкурс!
Творча майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-10-01, 11:18 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Ой, хіба що після зльоту. І знаю, що хочу зробити. Сподіваюсь, встигну.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: П`ятниця, 2011-10-14, 2:41 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Так як я не отримала ні одного листа...Конкурс відміняється чи може ще відсуваємо збір робіт на тиждень? Чекаю ваших пропозицій
Творча майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-10-14, 6:22 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| відстрочуємо ще на трішечки, бо справді...якось ще Зліт триває)))
|
|
| |
Jasjka | Дата: П`ятниця, 2011-10-14, 8:37 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Збір робіт розпочнеться з 22 жовтня Давайте уже консервувати та не забуваємо і вишивати
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2011-10-24, 7:58 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-10-24, 3:23 AM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Jasjka) Прийом робіт розпочинається з 1 жовтня по 14 жовтня 2011 року а це написано в самому першому повідомленні, і я вєе зробила розсилку на ці дати... Шо будеморобити?.. :\
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2011-10-24, 4:47 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Невеличка проблемка:ще ніхто не вислав своєї заявки на конкурс(на попередню дату),і теж саме на нову дату...Змінити перше повідомлення не можу Може дати відстрочку ще на тиждень?Якщо і на далі тишина - зробити на наступний рік,а цей конкурс закрити.
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Jasjka - Понеділок, 2011-10-24, 4:47 PM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-10-24, 6:50 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Ой-ой, я виправлюсь, надішлю роботу, дуже хочу, щоб цей конкурс відбувся.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-10-24, 7:52 PM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Ой-ой, я виправлюсь, надішлю роботу, дуже хочу, щоб цей конкурс відбувся. +1
Мар"яно, яке там не відбудеться, що ти:) То якийсь стався ступор, буває таке. У мене в конкурсі *Смачна фантазія* те саме :)))
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-10-24, 7:59 PM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Jasjka, я підкорегувала твоє попереднє повідомлення про строки прийому робіт, щоб не розходилось з уже порекламовнаим банером
|
|
| |
Jasjka | Дата: Четвер, 2011-10-27, 3:29 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Я прошу відредагувати перше повідомлення Збір робіт з 1 листопада по 12 листопада Голосування з 13листопада по 19 листопада На перед дякую Чекаю на роботи
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-10-27, 5:56 PM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Jasjka) Я прошу відредагувати перше повідомлення Збір робіт з 1 листопада по 12 листопада тобто розсилка на 230 осіб, яка вийшла вже з термінами збору до 1 листопада, вас не смущає? ))))
гаразд, виправлю.
|
|
| |
Jasjka | Дата: Четвер, 2011-10-27, 7:50 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Велике дякую Вони зайдуть і побачать.Розсилати ще раз думаю не варто...Просто,щоб люди бачили,що грає ще триває
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Jasjka - Четвер, 2011-10-27, 7:51 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-11-05, 2:33 AM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Jasjka, але бач, як вийшло: дуже на руку твої зміни в строках! Бо одночасно кілька конкурсів стартує.
|
|
| |