Конкурс "Вишита подушка" 2014
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2014-10-11, 8:25 AM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Цитата Sabrin ( ) Доведеться. Бо листів з подушками на пошті немає Я постараюсь виставити фото призів, може, це простимулює зливу конкурсних робіт? Чекаю. А призи гарні, я старалась, чесне слово... О це буде добре. Ми віримо, що призи гарні, тим не менше, я досі продовжую вважати, що ми беремо участь у конкурсі заради визнання, а не заради призів! Чесно-чесно )))
Оксано, а робіт нема чи буде поки що мало із-за нервозу у країні, сама розумієш. Відвідуваність форума скоротилась вдвоє. Вишивання вже давно не на перших місцях уваги...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Субота, 2014-10-11, 5:21 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Ё...я вышила наволочку и отослала ляле....забыла сфотать...такой секретный проэкт...-низзя хвастаться...вот и забыла....((( Попробую попросить сфотать...
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - Субота, 2014-10-11, 5:25 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2014-10-11, 9:52 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Sabrin, не сумуй! немачасу і снаги зараз вишивати, сама розумієш. Хоча ідеї вишитих подушок надихають... не ризикую навіть просити про продовження термінів, сумніваюсь, що зайвий тиждень-два мене стимулюватиме))
|
|
| |
nisa | Дата: Понеділок, 2014-10-13, 6:24 PM | Повідомлення # 24 |
друг
| Цитата Bullet ( ) Оксано, а робіт нема чи буде поки що мало із-за нервозу у країні, сама розумієш. Відвідуваність форума скоротилась вдвоє. Вишивання вже давно не на перших місцях уваги... Дівчатка, будемо надіятись, що все це скоро закінчиться, і закінчиться добре. І все буде гаразд... Принаймі так хочеться сподіватись на це.
|
|
| |
Sabrin | Дата: Вівторок, 2014-10-14, 11:53 AM | Повідомлення # 25 |
побратим
| Я все розумію, і вплив того, що робиться навколо на нашу творчість - теж. Але дуже хочеться, щоб конкурс відбувся... Ось фото частини призового фонду(поки ще не знаю, на скільки номінацій ділити...) "Українське народне вбрання", набір листівок. "Яворівська забавка. Коник". Автор невідомий, але це точно не Китай листівки, закладки, блокноти...все зі Львова. Деякі призи не можу показати технічно - ще в процесі. Хай буде сюрприз
Збір робіт продовжено до 9 листопада!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-10-15, 10:17 AM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
| Цитата olgavasilevskia ( ) Ё...я вышила наволочку и отослала ляле....забыла сфотать...такой секретный проэкт...-низзя хвастаться...вот и забыла....((( Попробую попросить сфотать... Треба випросити сфотографувати, обов"язково!!!Цитата Sabrin ( ) Збір робіт продовжено до 9 листопада! це краще, ніж перша дата, принаймі, я встигну вишити (а зшити - то я себе вже копняками підганятиму))))
Sabrin, призи дуже приємні! Але навіть якщо б їх геть не було, я би все одно підтримувала би участь у цьому конкурсі. Принаймі, дрібну вишивку я гарантую від себе на конкурс, але ж хотілось і велику подушку встигнути закінчити )))) Дякую за продовження термінів прийому!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2014-10-17, 2:45 AM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Sabrin, дякую за продовження термінів. Тепер і я, може, підтягнусь)
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2014-10-19, 10:05 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| приз від Zeta мода Ukraine
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-10-20, 1:14 PM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
| ух ти, ще й призи почали длодаватись.. може я в мініатюрах ще візьму участь
|
|
| |
Sabrin | Дата: Середа, 2014-10-22, 12:21 PM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) може я в мініатюрах ще візьму участь smile треба-треба. Призи продовжують додаватись. Мішечки з чайно-кавового конкурсу, відповідно наповнені, теж прямують у призовий фонд.
|
|
| |
Киянка | Дата: Середа, 2014-10-22, 11:43 PM | Повідомлення # 31 |
мешканець сайту
| Можливо, комусь знадобиться, зважаючи, що наступний рік вівці.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-10-29, 12:25 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Киянка ( ) Можливо, комусь знадобиться, зважаючи, що наступний рік вівці. ха-ха, яка кумедна!!! дякую за підказку!
|
|
| |
Dakota | Дата: Вівторок, 2014-11-04, 4:32 PM | Повідомлення # 33 |
друг
| Ой. Шкода, саме вишиваю, але не встигну(
Повідомлення відредагував Dakota - Вівторок, 2014-11-04, 4:33 PM |
|
| |
Sabrin | Дата: Четвер, 2014-11-06, 10:56 AM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Нагадую! Чекаю на ваші роботи! Дошиваємо-зшиваємо-фотографуємо.
Збір робіт до 9 листопада (включно) до 21-00.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-11-06, 2:16 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Sabrin ( ) Нагадую! Чекаю на ваші роботи! Дошиваємо-зшиваємо-фотографуємо.
Збір робіт до 9 листопада (включно) до 21-00. Боюсь зурочити, але поки що я вкладаюсь )
|
|
| |
Sabrin | Дата: Понеділок, 2014-11-10, 10:49 AM | Повідомлення # 36 |
побратим
| Через певні технічні проблеми(мої) продовжено терміни на 2-3 дні. Якщо когось це врятує - роботи приймаю.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-11-10, 2:47 PM | Повідомлення # 37 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Sabrin ( ) Через певні технічні проблеми(мої) продовжено терміни на 2-3 дні. Якщо когось це врятує - роботи приймаю. Соромно, але я рідко так радію через чужі технічні проблеми... Ти там лікуй свої технічні негаразди, а ми ж ще скільки вишити і зшити встигнемо!
|
|
| |
Sabrin | Дата: Четвер, 2014-11-13, 10:33 AM | Повідомлення # 38 |
побратим
| Приймаю роботи сьогодні до вечора. Хто встигне заскочити в останній вагон - той молодець
|
|
| |
Sabrin | Дата: Субота, 2014-11-15, 11:21 AM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Роботи більше не приймаю. Голосуємо-вибираємо...Голосування триває 10 днів. Попрошу дівчат-спонсорів призового фонду написати мені свої бачення в розподілі призів. Якщо на мій розсуд - то сумка Лізи - в номінацію давніх вишивок. А обкладинка на паспорт Тані - в сучасні вишивки. Але можете вирішити по-своєму.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-11-25, 1:45 PM | Повідомлення # 40 |
маніяк графічних ліній
| Sabrin, коли останній день голосування? (прошу його відтянути якомога далі, ввечері поясню приватно).
|
|
| |