Що в нас вдома вишите на видному місці?
|
|
olimpia | Дата: Середа, 2011-03-16, 4:45 PM | Повідомлення # 201 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (a-stra) А це мої подушки, що вишивала з бабусиних І у моєї бабусі були подібні подушки, вишиті болгарським хрестиком. a-stra,ви нагадали мені дитинство!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
a-stra | Дата: Середа, 2011-03-16, 6:45 PM | Повідомлення # 202 |
Активіст форума
| Дякую за добрі слова, ці також вишиті болгарським хрестиком
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
|
|
Наталка | Дата: Субота, 2011-05-14, 1:28 PM | Повідомлення # 205 |
друг
| Святкуємо ВеликДень !Додано (2011-05-14, 1:28 PM) --------------------------------------------- Це теж моя вишивка і взагалі все зроблено власноруч. Люблю, особливо на свята, щоб пахло нашими традиціями та відчувався чудовий настрій дитинства , який залишився в серці на все життя. У бабусі в хаті висіли рушники , а сама вона на свята викладала серветочки і одягала святкову сорочку-вишиванку. Як то було мило та радісно !
ВИШИВАЮ,ВИШИВАЮ,ХРЕСТ ЗА ХРЕСТИКОМ КЛАДУ. ВСЕ НА ЩАСТЯ,ВСЕ НА ДОЛЮ, А НІЯК НЕ НА БІДУ.
|
|
| |
Tatlim | Дата: Субота, 2011-10-01, 11:00 AM | Повідомлення # 206 |
перехожий
Група: Користувачі
| Теж хочу показати свої вишивки, моя перша робота та подарунок мамі http://radikal.ru/F/s16.radikal.ru/i191/1110/1d/02a59de1de10.jpg.html
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Субота, 2011-10-01, 9:33 PM | Повідомлення # 207 |
побратим
| Tatlim, бездоганне виконання! Уявляю, як мамі було приємно...
|
|
| |
romannah | Дата: Субота, 2011-10-01, 10:56 PM | Повідомлення # 208 |
мешканець сайту
| Quote (Ясна) nosiknata, У мене педіатр з переляку перейшов на українську Треба би Аз... запросити
я всіх люблю
|
|
| |
Jinsei | Дата: Середа, 2011-10-12, 10:49 AM | Повідомлення # 209 |
побратим
| На фото - скатертина вишита моєю бабусею десь у 80-х роках (південь Хмельниччини). У лівому куточку, якщо уважно придивитись, можна побачити складений рушник вишитий прабабцею мого чоловіка (Полтавщина). Цю скатертину застеляємо зазвичай на свята або для гостей. А рушник знайшов своє застосування ось тутечки, під караваєм
Повідомлення відредагував Jinsei - Середа, 2011-10-12, 10:56 AM |
|
| |
Zarazka | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 1:09 PM | Повідомлення # 210 |
перехожий
| Вот такую картину я вышила еще в прошлом году, но оформила и повесила только вчера(простите за интим, все денег не хватало на достойное оформление.Изначально картина планировалась на кухню, но так как у ребенка в комнате ремонт сделали раньше,то получилась картина ему
Я зробила картинки клікабельними
Повідомлення відредагував Oленка - Субота, 2012-06-16, 10:04 AM |
|
| |
березина | Дата: Неділя, 2012-04-01, 4:07 PM | Повідомлення # 211 |
відвідувач
| Зараз просто опишу, а як матиму право, виставлю світлинки скатерті, вишитоі свекрухою, там троянди , червоні з чорним. Скатерть постійно прописана на столі у вітальні, і свекруха рада з пошани до її праці,( вона з 14 літ до пенсії вишивала на фабриці ім Т.Г.Шевченка - вже її немає а раніше вироби за золото продавали по всьому світі аж до Африки ) і гарно. Повишивані мною картини, в основному з цього сайту, серветка в хлібниці верхоплутом ( перша спроба, ох і цікаве) на столітньому домотканому полотні (ткали мої покійні бабуня) , серветки верхоплутом з кумедними півниками з "голкою і ложкою" (окреме спасибі автору, суцільний позитив) ,дошиваю скатерть на кухню за мотивом узору пані Кара-ВАсильєвої. А ще плаааааааніііів.
|
|
| |
Bot | Дата: П`ятниця, 2012-06-15, 3:39 PM | Повідомлення # 212 |
перехожий
| Всім привіт! В мене вишитою серветкою накритий принтер. А також на кухні вишитою серветкою накритий кошик з хлібом. Скатертина прикрашає стіл, маленька, посередині столу, до будь-якої однотонної великої скатертини: виходить дуже гарно і святково. вишивку на столі можна замінювати, що освіжає інтерьєр.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-06-15, 4:03 PM | Повідомлення # 213 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Zarazka) Вот такую картину я вышила еще в прошлом году, но оформила и повесила только вчера(простите за интим, все денег не хватало на достойное оформление.Изначально картина планировалась на кухню, но так как у ребенка в комнате ремонт сделали раньше,то получилась картина ему неслабка картина! Ого. Ви просто молодець...
Quote (Bot) Всім привіт! В мене вишитою серветкою накритий принтер. У мене теж але мене на принтері серветка з рішельє (бабусина).
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ялина | Дата: Четвер, 2012-12-20, 3:59 PM | Повідомлення # 214 |
побратим
| Доброго дня спільноті! Хочу поділитись фото вишитих верет чоловікової бабусі, якої вже нема з нами. Не знаю, чи втрапила в потрібну тему і ще хочу вибачитись за невисоку якість фото(ох, хіба я думала, коли купувала фотоапарат, що на мікрозйомці економити не треба було ). Є 3 верети. Село Стриганці, Тисменицький район, Івано - Франківська область, не дуже давні, швидше всього або між- або післявоєнні. , , , , , .
|
|
| |
|
Ялина | Дата: Четвер, 2012-12-20, 4:17 PM | Повідомлення # 216 |
побратим
| Третя. На жаль, фото її цілком ще нема, бо фотоапарат розрядився, але додам це фото трохи пізніше. , , . Вони всі типові для цього регіону, виглядають розкішно(фото всієї краси не передає). Тканина з конопель. Штивна, як у нас кажуть.(Форму добре тримає, щільна)
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-12-21, 0:05 AM | Повідомлення # 217 |
маніяк графічних ліній
| Ялина, верети - це типу доріжки на стіл? я не знайшла точного тлумачення. а ваші на фото - дуже гарні! Мені дуже подобається цей вишитий візероунок, я навіть його десь собі хом"ячила, щоб на пенсії вишити
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ялина | Дата: П`ятниця, 2012-12-21, 8:58 AM | Повідомлення # 218 |
побратим
| Bullet, у нас так називають будь - яке покривало, накривка - і на ліжко, і в господарських потребах (наприклад, носять траву для кроликів .Скатерки теж так само можуть виглядати.) Кожна з них складається з 2 полотнищ шириною 50 - 53 см (колись в багатьох людей не було справжніх великих ткацьких станків і тому це - максимальна ширина полотна). З"єднувались вони різними швами, як, наприклад, в повідомленні 215. Я не змогла розібрати, як він робиться, а спитати вже нема в кого..Сьогодні спробую зробити якісніші фото білої, щось зовсім не виходить це в мене... Є ще одна верета - сьогодні попорпаюсь, пошукаю.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-04-29, 10:26 PM | Повідомлення # 219 |
маніяк графічних ліній
| Мабуть, сюди найактуальіше запостити мої сьогоднішні світлини...
Тепер у мами в кімнаті на видному місці - мамині ж вишивки. Нажаль, тепер вона має геть поганий зір і взагалі не може ні вишивати, ні навіть писати...
Вставила хутенько, бо вже розумію, що як не сьогодні - то ніколи :))))) Просто рамки по 25 гривень (30х40 см), під склом 2 мм. Внизу під ними - кругла рамка - ромашка з італійського "Ракам", мамина вишивка теж, зліва маленький пейзажик - теж мама вишивала, тепер моя совість заспокоїлась Мама теж радіє Заходьте , роздивляйтесь, показую стіну і показую лице та вивоірт. Я лише мрію так вишивати.
Лице та виворіт.
|
|
| |
пацьорка | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 6:28 PM | Повідомлення # 220 |
перехожий
| Цитата Пасіонарія ( ) чотири вишиті картини - пори року і чотири в тому дусі вишиті рушники Дуже гарний задум.Можна використати цю ідею для оформлення будь-якого приміщення
|
|
| |