Що в нас вдома вишите на видному місці?
|
|
Світланка | Дата: П`ятниця, 2010-11-12, 11:01 AM | Повідомлення # 181 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| tanytryell, велечезне щасня! Гарний який!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Nito4ka | Дата: П`ятниця, 2010-11-12, 7:34 PM | Повідомлення # 182 |
побратим
| tanytryell, килим надзвичайний! Скільки терпіння, майстерності й краси! Нам багато є чому навчатися у старших людей...
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-11-12, 10:53 PM | Повідомлення # 183 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Anka, ех, такі ніжні серветочки з квточками.. А картини просто вражають обсягом роботи і кольорами! tanytryell, бабусина спадщина Клас nadiya_tsynaiko, мені подушки не видні і я не можу їх знайти у тебе в альбомах на Пікасі OxankaF, Quote (OxankaF) Дівчата, у вас так всього багато вдома вишито, що мені аж стидно а оце вже даремно! Мені дужже сподобався набір подушка і доріжка Є чим пишатись;) А якщо вам раптом здалось, що у вас мало дома вишитого, то завдяки численим темам тут, на "Вишиванці", ви маєте шанс прикрасити вишивкою усе навколо себе
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Субота, 2010-11-13, 4:00 PM | Повідомлення # 184 |
побратим
| Quote (Bullet) nadiya_tsynaiko, мені подушки не видні і я не можу їх знайти у тебе в альбомах на Пікасі Не знаю, мені все видно, можливо, якийсь тимчасовий збій. А альбом на пікасі з обмеженим доступом, видно лише, якщо маєш пряме посилання. Спробуй так зайти.
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-11-13, 4:20 PM | Повідомлення # 185 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (nadiya_tsynaiko) Спробуй так зайти. власне, так і є. Там аьбом *мама* доступний лише за прямим посиланням. адя, подивилась я - і ух ти! Все, що можу сказаи. У вас дома цілий музей. Я вже мовчу про бабусину скриню!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: П`ятниця, 2010-11-19, 6:28 PM | Повідомлення # 186 |
побратим
| Quote (Bullet) У вас дома цілий музей. Ні-ні, з альбому "мама" не все в нас дома. Лише подушки. Інше, то в селі. Ще руки не дійшли у відповідних темах все показати. Додано (2010-11-19, 6:28 PM) --------------------------------------------- Показую, що вже завтра висітиме в мене на кухні на видному місці. Спочатку надихнулась сама, переглядаючи тему з монохромними схемами. Потім надихнула маму (а це я вмію робити ) і вже за півгодини мама почала з ентузіазмом вишивати. Картинка висітиме на кухні на свіжовідремонтованій стіні в компанії з двома світлинами українських пейзажів та моєю картинкою, але сплетеною гачком. А ці речі красуються у нас в селі. Серветочку і простирадло мама вишивала ще в школі. А ці рушники вже вишила, коли вийшла на пенсію і з'явилось багацько вільного часу. Навіть гладдю почала вишивати, чого раніше практично не робила (хіба щось маленьке, простеньке).
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2010-11-19, 6:31 PM | Повідомлення # 187 |
Мудра людина
| nadiya_tsynaiko, ого скільки краси!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2010-11-19, 6:33 PM | Повідомлення # 188 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| nadiya_tsynaiko, з волошками - особливо гарний рушник
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: П`ятниця, 2010-11-19, 7:33 PM | Повідомлення # 189 |
побратим
| Quote (lady-v) ого скільки краси! Так, мама постаралась. Quote (Goncha) з волошками - особливо гарний рушник Мама ним дуже задоволена. Це був її перший гладьовий рушник.
|
|
| |
Anka | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 10:12 AM | Повідомлення # 190 |
відвідувач
| nadiya_tsynaiko дуже гарні роботи. А рушник з волошками просто гарнющий - яскравий, ніжний і охайний
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 11:07 AM | Повідомлення # 191 |
побратим
| Anka, я також цей рушник дуже люблю. )
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 11:15 AM | Повідомлення # 192 |
Мудра людина
| nadiya_tsynaiko, аж в грудях защемило, коли подивилась на великі рами зі старими фото у рушниках -- це ж все таке рідне....ех, дуже дякую за фото, сподіваюсь, ми гідно продовжуватимемо традиції нашого роду як у рукоділля ,та і збереженні пам'яті.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
pars | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 11:20 AM | Повідомлення # 193 |
побратим
| Гарно, коли вишивка на видноті.. Бо у мене вишитих рушників немає чи скатертин, я ще собі не встигла таких значних напрацювати досягнень... ) А рушники гладдю, то таки справді скарб... ) Таки прямо справжнє придане =))
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 1:49 PM | Повідомлення # 194 |
побратим
| Tana, в нас тепер сімейні фото здебільшого на дисках (навіть, не в фотоальбомах), а не у великих рамках під склом та ще й в рушниках. ((( Quote (pars) я ще собі не встигла таких значних напрацювати досягнень... ) Ще я ціле життя попереду. )
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 3:59 PM | Повідомлення # 195 |
Мудра людина
| Треба хоч раз на пів-року друкувати, бо потім ніколи і ніколи (наголоси на різні склади )
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 8:30 PM | Повідомлення # 196 |
Мудра людина
| nadiya_tsynaiko, так і віє такою простою і затишною оселею з ваших фотографій. Та ще такою рідною, вишитою і ніби вертаєшся в дитинство, коли все здається, що весь світ крутиться навколо тебе! Спогади,... спогади...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 9:07 PM | Повідомлення # 197 |
побратим
| Quote (Tana) Треба хоч раз на пів-року друкувати, бо потім ніколи і ніколи (наголоси на різні склади ) ))) Раніше регулярно друкувалф. Поки плівковий фотоапарат був, то вісім альбомів надрукувала , а як цифровий з'явився, так все й припинилось. Та я ще навіть свої весільні не надрукувала. Якби ж то хтось пєндєля дав чарівного (і трішки грошей). Quote (Dmutrik09) ...і ніби вертаєшся в дитинство... Для мене так і є. Бо ж село - це моє дитинство. Всі канікули лише там проводила. Не треба було мені ні таборів, ні морів...
|
|
| |
Mriyka | Дата: Вівторок, 2011-01-18, 6:28 PM | Повідомлення # 198 |
перехожий
| nadiya_tsynaiko, Яка краса.... Ви справжня майстриня! Я планую вишити рушник під ікони, бо зараз просто так стоять, а кажуть, що не можна, треба, щоб покриті були. У мене вдома з вишивки тільки картинка ангелочків "Майже ідеальний" - моє перше досягнення у вишивці)))
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Середа, 2011-01-19, 10:59 AM | Повідомлення # 199 |
побратим
| Quote ( Mriyka, ) nadiya_tsynaiko, Яка краса.... Ви справжня майстриня! Mriyka, дякую, звісно. Але вашу похвалу заслужила моя мама. То її роботи. Я на цьому сайті не зовсім типовий представник: я не вишиваю, а захоплююсь вишивкою. А в нашій родині вишивала бабуся, зараз вишиває мама. Бажаю вам обов'язково здійснити свої плани і вишити рушник.
|
|
| |
a-stra | Дата: Середа, 2011-03-16, 1:37 PM | Повідомлення # 200 |
Активіст форума
| Хочу показати і свій рушник, що висить у мене на іконах. Не знаю, чи вийде у мене вставити фото http://i010.radikal.ru/1103/1d/675cf163f538.jpgДодано (2011-03-16, 1:37 PM) --------------------------------------------- А це мої подушки, що вишивала з бабусиних, які вже геть потерлись http://s49.radikal.ru/i123/1103/3a/c83550549dc9.jpg http://s48.radikal.ru/i119/1103/c0/fbfb511c3727.jpg
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |